Menu

Hokej

KHL

Medveščak Záhřeb – Atlant Moskevská oblast

4:1

konec (0:0, 2:0, 2:1)

14.11.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.2 3.9 2.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Ondřej Němec (ATL) 0+0, čas na ledě: 20:15, 5 střel
Petr Vrána (ATL) 1+0, čas na ledě: 17:20, 4 střely (21:49:30)
Je konec. Ve třetí části domácí nejprve navýšili své vedení, trefil se Pascal Pelletier. Následně ale hosté zásluhou petra Vrány vykřesali naději. Definitivní podobu dal výsledku dnes velice aktivní Martin St. Pierre. Záhřeb tak zdolal Atlant zaslouženě 4:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 21:30

60:00

Konec zápasu.

59:21

Z těsné blízkosti to zkoušel po ledě Taraťuchin, ovšem ani on recept na Owuyu nenalezl. Domácí příznivci již slaví vítězství, které bude za malou chvíli zpečetěno.

58:28

Medveščak v poklidu kombinuje. Nnyí se dokonce dostal ke střeleckému pokusu. Hutchinson ale z pravé strany hrací plochy zamířil pouze do Engrenovy hrudi.

57:35

Owuya po zvláštním odrazu kotouče raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Hlasatel brzy ohlásí poslední dvě minuty utkání.

56:41

Nyní se hosté nepřesností sami vyhnali do střední třetiny. Tempo duelu již není niktreak úchvatné. O vítězi je, zdá se, s největší pravděpodobností rozhodnuto.

55:53

Hostujícímu celku se nedá upřít snaha, mužstvo ve žlutém bojuje. Záhřeb však má duel zatím plně pod kontrolou a nedopouští žádné komplikace.

54:38

A znovu puk letí přes všechny čáry. Toto oslabení již hosté zvládnou bez sebemenších problémů.

53:46

Medveščak je nastěhovaný před brankou Atlantu, ovšem do žádné výraznější brankové příležitosti se zatím nedostal, hosté se brání velice dobře.

52:40

Bude se znovu vylučovat na hostující straně. Na trestnou lavici putuje Vitalij Novopašin (ATL), který se provinil nedovoleným bráněním ¨.

Martin ST. PIERRE - 4:1

51:43

Medveščak právě vstřelil branku!
Tak toto je zřejmě poslední hřebíček do pomyslné hostující rakve. Pascal Pelletier se za brankou výtečně uvolnil a předložil pas MARTINU ST. PIERROVI, který se z těsné blízkosti nemohl mýlit. Asistence: Pascal Peleltier.

50:37

Dělovou ranou od modré čáry se prezentoval Kinrade. Branku ale vůbec netrefil, a tak nemusel Engren zasahovat. Pobyt v útočném pásmu ale Medveščaku plně vyhovuje.

49:45

Nyní si hostující hokejisté příliš nerozumněli, kotouč putoval přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před Atte Engrenem.

48:49

Další lehký Owuyův zákrok, tentokráte proti ráně z levého kruhu. Záhřeb si zatím počíná suverénně.

47:52

A další neúspěšný atak v podání moslevské družiny. Owuya si nepříliš prudkou ránu z pozice pravého kruhu pohlídal a následně přerušil hru.

46:52

Záhřeb zatím v poklidu kontroluje dvoubrankové vedení. Zdá se, že nastolená defenzivní taktika přináší kýžené ovoce.

45:58

Po ofsajdu Atlantu následuje komerční přestávka. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže domácí svatyni.

Petr VRÁNA - 3:1

44:59

Atlant právě vstřelil branku!
Hosté vykřesali naději. Andreas Engqvist objel branku souepře a předložil přihrávku PETRU VRÁNOVI. Český forvard se poté z mezikruží nemýlil. Asistence: Andreas Engqvist, Arťom Černov.

44:41

James Wright se probil do mezikruží, odkud nebezpečně vypálil. Engren ale své betony sklapl včas.

43:52

Domácí se stále častěji dostávají do střeleckých pozic, momentálně jsou jednoznačně lepším celkem.

42:33

Pokus o další atak v podání Záhřebu zastavuje postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu.

Pascal PELLETIER - 3:0

41:42

Medveščak právě vstřelil branku!
Domácí udělali velký krok k zisku plného počtu bodů. PASCAL PELLETIER dostal přihrávku, načež z poměrně velkého úhlu trefil prostor nad levým betonem hostujícího brankáře. Asistence: Martin St. Pierre.

40:37

V úvodu třetí části se ihned kupředu vydali domácí. Palushaj ale z pozice pravého kruhu pálil mimo. Engren se za prudkou ranou pouze ohlédl.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi druhá třetina. Lépe do ní vstoupili hosté, avšak vedení se paradoxně ujali domácí, za které skóroval Martin St. Pierre a Aaron Palushaj. Udrží Medveščak vedení až do závěrečného hvizdu? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 14:25

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

V brankovišti Záhřebu nastal poměrně velký závar, který ale ukončil jeden z domácích zadáků, který touš odpálil do klidných vod.

38:50

Rána od pravého mantinelu končí opět v Owuyově lapačce. Druhé dějství se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.

37:54

Další vyloučení v podání Medveščaku. Na lavici hanby odjíždí Nathan Perkovich (ZAG).

36:18

Černov si sjel do střelecké pozice a vypálil. Rána od levého mantinelu ale Owuyu nezaskočila, domácí brankář si poradil s elegancí.

36:10

Atlant vyhazuje jeden kotouč za druhým, domácímu celku se vůbec nedaří usadit v útočném pásmu. Další akci musí Záhřeb zahájit takříkajíc od píky.

35:14

A znovu se bude vylučovat, tentokráte na straně Atlantu. Andreas Engqvist (ATL) dostává menší trest na sekání.

34:27

Lehký Engrenův zákrok. Hostující brankář poté podržel kotouč ve své moci. Oba celky nyní hrají velmi opatrný hokej.

33:05

Po zakázaném uvolnění Atlantu následuje další reklamní pauza. Spokojení jsou pochopitelně domácí příznivci, jejichž oblíbenci drží otěže utkání.

32:22

Zakázané uvolnění v podání domácí celku. Hra se tak stěhuje znovu před Owuyu, který podává velmi jistý výkon. Medveščak stále drží dvoubrankové vedení.

31:17

Hosté ve vlastním oslabení ohrozili branku soupeře. Owuya však střelecký pokus z pravého kruhu dobře viděl, proto mohl optimálně zasáhnout. Toto oslabení Záhřeb zvládá.

30:13

Přesilová hra pro Medveščak, na lavici hanby usedá Vselovod Sorokin (ATL). Podaří se domácím navýšit své vedení?

29:56

Hra se nyní vyrovnala, směrem dopředu je nebezpečný také Záhřeb. Na Engrena tak míří stáel více střeleckých pokusů. Ani jeden ale bývalý brankář Lva Praha za svá záda nepustil.

28:46

Hosté se pokusili ihned odpovědět, ovšem na Owuyu si nepřišli. Domácí brankář ihned přerušil hru. Vhazovat se bude v útočném pásmu Atlantu.

Aaron PALUSHAJ - 2:0

28:09

Medveščak právě vstřelil branku!
Vyloučení se Altantu krutě vymstilo. AARON PALUSHAJ se prakticky z linie brankové čáry rozhodl vypálit. Engrena zaskočil dokonale, hostující brankář nedokázal utěsnit skulinu mezi tělem a pravou tyčí. Asistence: Matt Anderson.

27:46

Bude se vylučovat, přesilovou hru si poprvé v utkání zahraje Medveščak. Oleg Jašin (ATL) dostávý menší trest za podražení.

27:18

Vránův pokus z poměrně velkého úhlu skončil v ochranné síti. Následovat bude komerční přestávka. Ve druhé části sledujeme převahu Atlantu, který se rozehrál k lepšímu výkonu. Vedení se však paradoxně ujali domácí.

26:14

Znovu úspěšný Owuya, tentokráte proti příklepu Kozlova. Domácí brankář se rozchytal do vynikající formy. Uvidíme, zda mu vydrží i v následujícím průběhu utkání.

25:32

Černovův pokus z hranice pravého kruhu orazítkoval pouze mantinel za brankou Záhřebu. Hokejisté ve žlutém přesto pokračují v ofenzivě.

24:28

Pelletier otestoval Engrenovu pozornost. Hostující brankář puk vyrazil pravý betonem. Následný protiútok zakončil neúspěšně Voronin. Zdá se, že herní obraz doznává změn k lepšímu.

23:28

Mytišči stále pokračuje v dobrém výkonu. Překvapit domácího mága se snažil ihned po objetí branky Jašin. Záhřebský muž v masce si ale poradil a přerušil hru.

22:31

Hosté se pokusili ihned odpovědět, ovšem lehkou střelu od modré čáry schoval Owuya v poklidu do rukavice. Následní rozmíška na situaci nic nezměnila.

Martin ST. PIERRE - 1:0

21:41

Medveščak právě vstřelil branku!
Domácí hokejisté jdou do vedení. MARTIN ST. PIERRE dostal vynikající přihrávku do prostoru mezikruží. Ve vyložené šanci se poté nemýlil a trefil přesně pravý horní růžek hostující svatyně. Asistence: Pascal Pelletier.

21:20

Atlant vstoupil od prostřední části aktivněji, Jašin poměrně dlouhö kombinoval v útočném pásmu. Ke střele se ale nedostal, domácí se osvobodili.

20:15

Palushaj se vehnal jako uragán do útočné třetiny, kde od pravého mantinelu vyslal střelu zápěstím. Engren si ale poradil bez větších potíží.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní perioda, která příliš zajímavého nepřinesla. Prakticky jedinou vážnější příležtiost si vypracovali domácí. Martin St. Pierre ale svůj únik nedokázal zužitkovat. Na branku tak stále čekáme. Jak se bude souboj vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 5:12

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Peridoa se dohrává ve středním pásmu. Nakonec chtěl z pravého kruhu vypálit Černov. Hůl mu však zablokoval domácí zadák.

18:23

Medveščak poměrně dlouho držel svého soka pod tlakem, ovšem do žádné větší střelecké příležitosti se nedostal. První půle se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.

17:29

Novopašin vyslal tvrdou dělovku od modré čáry, kterou Owuya vytěsnil hlavou do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.

16:26

Stále se hraje převážně ve střednm pásmu, kde ani jednomu z mužstev žádné výraznější nebezpečí nehrozí. Delší pasáž bez přerušení vystavil stopku až jistý Engrenův zásah.

15:18

Tak to byla obrovská šance Záhřebu. Martin St. Pierre využil chyby hostující defenzivy a vydal se zcela sám na Engrena. Střela nad pravý beton ale brankáře Atlantu nezaskočila. Domácí forvard se sám na sebe zlobí.

14:24

Atlant si žádnou výraznější příležitost nedokázal vytvořit, Medveščak se ubránil bez sebemenších potíží. Hosté jsou však stále v ofenzivě.

13:40

Atlantu se přesilová hra vůbec nevede, Záhřeb již poněkolikáte vyhodil přes všechyn čáry a odjel vystřídat. Utkání zatím postádá kvalitu.

12:24

Bude se znovu vylučovat, a to na domácí straně. Na trestnou lavici putuje Mike Glumac (ZAG).

12:24

Drobný závar před domácí brankou vyřešil včasným zásahem Owuya. Vhazovat se tak bude v útočném pásmu Altantu. To vše ale až po skončení komerční přestávky.

11:16

Palushaj sjel do útočné pásma, kde ihned předvedl své zápěstí. Engren se ale za kotoučem pouze ohlédl, odmácí forvard branku vůbec netrefil.

10:31

Černov se probil do střelecké pozice. Z hranice levého kruhu ale branku minul. Následně se domácí hokejisté chopili kotouče a osvobodili se.

09:24

Medveščak se ihned po skončení početního deficitu vydal do útoku. Vrátivší se Shaone Morrisonn ale těsně před Engrenem minul. Neuspěl ani následující protiútok Atlantu.

08:15

Záhřeb velmi aktivně napadá, hra v oslabení se mu zatím vede na výbornou. Hosté se nemohou usadit v útočném pásmu.

07:28

Owuya musel likvidovat poměrně prudkou ránu od modré čáry. Poradil si však na výbornou a ránu udržel ve své moci. Poté raději přerušil hru.

06:55

Atlant si zahraje v přesilové hře. Na trestnou lavici odjíždí Shaone Morrisonn (ZAG), který se provinili hákováním. Jak se chorvatský celek s touto situací popasuje?

06:24

Segal si malou chvíli individuálně počínal v pozici pravého kruhu. Dlouho mu to však nevydrželo, o kotouč jej obral český zadák Ondřej Němec.

05:15

Další pokus o akci Atlantu zastavuje postavení mimo hru, po kterém se bude vhazovat ve středním pásmu, blíže k brance Záhřebu.

04:38

Igor Radulov se snažil udělat si prostor v pravém rohu útočného pásma. To se mu však nepodařilo, neboť si neporadil s důrazným přístupem domácích obránců.

03:29

Gilroyovo nahození branku poměrně o velký kus minulo. Mytišči ale i nadále pokračuje v ofenzivní aktivitě. Klání má zatím velice ospalý charakter.

02:57

Domácí se dostali do první zajímavé pozice. Kapitán Murray vybruslil z levého rohu a následně z mezikruží vyslal bekhendový pokus. Engren byl ale včas na svém místě a přerušil hru.

01:58

Brandon Segal zavezl podél levého mantinelu puk do útočného pásma, kde byl však hnedle odzvrojen. Hrát tak může opět družstvo ve žlutém.

01:12

Utkání je hned od úvodních okamžiků velmi rozkouskované. Nyní ale napadá hostující celek. Záhřeb však zatím nemá žádné potíže.

00:28

Obě mužstva si již vyměnila pozdravy. Nejprve zasahoval Engren, následně přerušil hru také Owuya. Vhazovat se bude v úřotném pásmu Medveščaku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Medveščak Záhřeb: Dekanich (Owuya) – Martinović, Flod, Kinrade, Morrisonn, Hutchinson, Popovic, Katic – Thomas, Palushaj, Anderson – Perkovich, Glumac, Murray – Segal, Wright, Björkstrand – St. Pierre, Hedberg, Pelletier

Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Korobov, Gilroy, Němec, Novopašin, Dyblenko, Sorokin – Engqvist, Potapov, Černov – Kozlov, Vrána, Taraťuchin – Kolcov, Jašin, Radulov – Levickij, Sošnikov, Šjafotdinov

Rozhodčí: Jeřábek, Kulakov – Balodis, Sazonov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa

Ondřej Němec (ATL)
Petr Vrána (ATL)
Pohled do statistik

Záhřeb se momentálně nachází na desáté příčce Západní konference, na svém kontě má 34 bodů. Chorvatská družina zvítězila 2:1 v posledním ligovém duelu po samostatných nájezdech, body si odvezla z půdy Slovanu Bratislava.

Atlant okupuje devátou pozici totožné konference, přičemž posbíral pouze o tři body více než nadcházející sok. V předchozím kole si Mytišči poradilo s Nižnijim Novgorode, který zdolalo v poměru 2:0.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinetální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Medveščak Záhřeb a Atlant Moskevská oblast. Úvodní buly je v Dom Sportova Zagreb, tedy domovském stánku Medveščaku, vhozeno v 19:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

Medveščak Záhřeb – Atlant Moskevská oblast

4:1

konec (0:0, 2:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Pierre (Pelletier), 29. Palushaj (Anderson), 42. Pelletier (Pierre), 52. Pierre (Pelletier) – 45. Vrána (Engqvist, Černov)

Medveščak Záhřeb: Owuya (Dekanich) – Martinović, Flod, Kinrade, Morrisonn, Hutchinson, Popovic, Katic – Thomas, Palushaj, Anderson – Perkovich, Glumac, Murray – Segal, Wright, Björkstrand – St. Pierre, Hedberg, Pelletier

Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Korobov, Gilroy, Němec, Novopašin, Dyblenko, Sorokin – Engqvist, Potapov, Černov – Kozlov, Vrána, Taraťuchin – Kolcov, Jašin, Radulov – Levickij, Sošnikov, Šjafotdinov

Rozhodčí: Jeřábek, Kulakov – Balodis, Sazonov

Průběh zápasu
1. třetina
06:55
12:24
Po 1. třetině
2. třetina
21:41
27:46
28:09
30:13
35:14
37:54
Po 2. třetině
3. třetina
41:42
44:59
51:43
52:40
Konec