Menu

Hokej

KHL

HC Viťaz Moskevská oblast – Lokomotiv Jaroslavl

4:3

po prodl. (1:0, 2:2, 0:1 - 0:0)

14.11.2014, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • Martin Doležal, Přemysl Ježek

Tipsport: 2.91 4.1 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou další kolo ruské KHL, kde se tentokrát nenaplnily papírové předpoklady a domácí Viťaz Moskevská oblast dokázala senzačně porazit hosty z Jaroslavle. Rozhodující moment utkání přišel ve 3. minutě prodloužení, kdy se prosadil Jakov Selezňov. (23:17:11)

Konec zápasu.

62:45

Viťaz právě vstřelil branku!
Zápas je rozhodnut! Rozuzlení utkání přišlo po odehrání necelých tří minut prodloužení. Vítěznou branku utkání vstřelil JAKOV SELEZŇOV!

60:01

Začalo prodloužení.
Základní hrací doba nepřinesla vítěze a tak se bude rozhodovat v prodloužení a případných samostatných nájezdech.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

43:42

Na trestnou lavici již odjíždí hráč Lokomotivu Jaroslavl, Staffan Kronwall a odpyká si dvouminutový trest za podražení.

41:02

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Je srovnáno a zajímavou koncovku již definitivně postaráno! Lokomotiv vlétl na svého soupeře jako uragán a střílí vyrovnávací branku. Jejím autorem je ALEXANDER VASILJEV! Asistence: Sergej Plotnikov, Daniil Apalkov.

40:01

Začala třetí třetina.
Máme za sebou druhé dějství, které nabídlo zajímavou přestřelku až v jejím samotném závěru. Dokáže ještě Jaroslavl zabrat a obrat celek z Moskvy o body? Na to si musíme počkat ještě pár minut...

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Při Jaroslavli teď stojí všichni svatí! Zbytečný gól v oslabení se jim daří napravit hned záhy! Postaral se o něj JANIS SPURKTS! Poslední dějství nabídne jistě zajímavou koncovku! Asistence: Staffan Kronwall

39:21

Viťaz právě vstřelil branku!
Tak to krutá sprcha pro Jaroslavl! Inkasuje v oslabení! O přesný zásah mezi tři tyče se postaral MAXIM AFINOGENOV. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.

37:38

Je tu možnost na srovnání skóre. Jaroslavl si zahraje přesilovku po tom, co se provinil Selezňov. Udělený trest je hákování.

34:53

Viťaz právě vstřelil branku!
A je tu další zlom v utkání! Misky vah se teď překlopily zpátky k týmu Viťaz Moskevská oblast. Z přesilové hry se prosazuje DIMITRIJ ŠITIKOV! Asistence: Maxim Afinogenov, Alexandr Kučerjavenko.

34:45

Na trestnou lavici již usedá český zástupce. Je jím Jiří Novotný a hlavní rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za vražení na hrazení.

30:31

Na trestnou lavici již míří Michail Pašnin z Lokomotivu Jaroslavl. Provinil se hrou vysokou holí.

25:43

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Hosté z Jaroslavle srovnávají skóre! O vyrovnávací branku se postaral GEOFF PLATT!

21:29

Semenov si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první dějství, které příliš hokejové krásy nenabídlo. Viděli jsme jeden gól o který se postaral Víťaz, když se minutu před koncem prosadil Soloduchin.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

18:34

Viťaz právě vstřelil branku!
Domácí jdou do vedení. Prosadil se VJAČESLAV SOLODUCHIN. Asistence: Jakov Selezňov, Anton Koroljov.

02:49

Hosté v plném počtu.

00:49

2 minuty za podražení si odsedí Sergej Plotnikov.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeshkov, Semenov, Sabinin, Seleznyov, Golovkov, Kudinov, Berdyukov – Tsyganov, Horák, Kempe, Shitikov, Kucheryavenko, Afinogenov, Soloduhin, Kousal, Korolyov, Makeyev, Makarenko, Shvets-Rogovoy. Trenér: O. Orekhovsky

Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Yakovlev, Holos, Vasilyev, Vasilyev, Martynov, Pashnin, Sprukts – Averin, Apalkov, Plotnikov, Thornberg, Platt, Novotný, Konkov, Galimov, Kartayev, Kapustin, Grachyov. Trenér: D. King.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Dobrý den,

vítejte u sledování ruské KHL. V dnešním zápase se střetnou dva soupeři, kteří k sobě mají bodově velmi blízko. Oba týmy dělí od sebe pouhý bod, přičemž moskevský celek má jeden zápas k dobru.


Viťaz Moskevská oblast

Viťaz nemá bilanci z posledních utkání vůbec špatnou. Z pěti zápasů pobrali Orekhovskyho svěřenci 3 výhry a 2 porážky a to je na celek středu západní konference solidní vizitka. V posledním střetnutí, hraném 10.11., podlehli moskevští hokejisté na domácím ledu Dynamu Moskva. Nutno dodat, že tím nejtěsnějším rozdílem 0:1. Jediná branka utkání padla s přesilové hry v poslední třetině. I na tento smolný zápas bude chtít tým z Viťaze určitě zapomenout a dojem napravit.


Lokomotiv Jaroslavl

Hosté z Jaroslavle mají na chlup stejnou bilanci jako jejich dnešní vyzyvatelé. Bodový rozdíl z pěti posledních hraných zápasů činí počty prodloužení. Ty hrála Jaroslavl hned 3. Z toho 2 prohrála a jen 1 vyhrála. Poslední zápas prohrál Lokomotiv na horkém ledě v Moskvě, kde podlehl tamnímu CSKA v poměru 3:2 na samostatné nájezdy. Za předvedený výkon se ovšem Lokomotiv nemusí vůbec stydět. V posledním dějství, tohoto zápasu, dotáhla Jaroslavl nepříznivé skóre na remízu a zajistila si tak již velice cenný bod. V nájezdech posléze padla, kdy jediný přesný zásah zaznamenal Lyubimov.

Dokáže Viťaz Moskevská oblast překvapit a přetlačit tak kurzového favorita tohoto střetnutí? Více se jistě dozvíme již v 17:30, kdy začíná utkání. Buďte u toho onlajn!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Viťaz Moskevská oblast – Lokomotiv Jaroslavl

4:3

po prodl. (1:0, 2:2, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Soloduchin (Selezňov, Koroljov), 35. Šitikov (Afinogenov, Kučerjavenko), 40. Afinogenov (Kučerjavenko), 63. Selezňov – 26. Platt, 40. Spurkts, 42. Vasiljev (Plotnikov, Apalkov)

HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Lisutin) – Grebeškov, Porseland, Semjonov, Sabinin, Golovkov, Selezňov, Kudinov, Berdjukov – Cyganov, Horák, Kempe – Šitikov, Kučerjavenko, Afinogenov – Soloduchin, Kousal, Koroljov – Makejev, Švec-Rogovoj, Makarenko. Trenér: O. Orechovskij.

Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Ljubiškin, Martynov, Pašnin – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Novotný, Thörnberg – Koňkov, Galimov, Kartajev – Sprukts, Kapustin, Gračjov. Trenér: D. King

Rozhodčí: Bondar, Čerenkov – Gorděnko, Tomilov

Průběh zápasu
1. třetina
00:49
18:34
Po 1. třetině
2. třetina
21:29
25:43
30:31
34:45
34:53
37:38
39:21
39:48
Po 2. třetině
3. třetina
41:02
43:42
Po 3. třetině
Prodloužení
62:45
po prodl.