Menu

Hokej

KHL

Dynamo Moskva – SKA Petrohrad

4:3

po prodl. (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)

31.10.2014, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.81 4.1 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Janne JALASVAARA - 4:3

63:35

Dinamo právě vstřelilo branku!
Překrásné utkání je u konce! Velmi atraktivní prodloužení ukončují k velké radosti publika domácí hokejisté. Kaspars Daugavinš se vydal do rychlého protiútoku. Poté si sjel do ideálně pozice, přičemž dobře věděl, narozdíl od obrany SKA, o najíždějícím JANNE JALASVAAROVI. Finský zadák ve službách moskevského celku poté zcela v poklidu dopravil puk do odkryté brány. Asistence: Kaspars Daugavinš, Alexej Těreščenko.

58:03

Dinamo si zahraje přesilovou hru, na lavici hanby usedá Jimmie Ericsson (PET), který se provinil nedovoleným bráněním. Co přinese tato početní výhoda?

57:52

Domácí se ale s touto situací nechtějí smířit. Nejprve pálil z velmi ostrého úhlu nebezpečně Denis Kokarev, načež předvedl ukázkovou dělovku Osipov. Zadák Dinama trefil horní tyč!

Jurij ALEXANDROV - 3:3

57:15

Petrohrad právě vstřelil branku!
Krutá rána pro domácí celek. Petrohrad vyrovnává po nepříliš obtížné situaci. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde číhal JURIJ ALEXANDROV. Obránce SKA poté vyslal střelu zápěstím. Jerjomenko dnes minimálně deset takovýchto pokusů lapil. Nyní mu však propadl mezi levou rukou a tělem. Utkání tak směřuje do prodloužení. Asistence: Patrick Thoresen.

54:32

Tichonov bleskovou zadovkou přenechal Kovalčukovi, který z první netrefil branku. Chyběly však centimetry. Petrohrad nadále pokračuje v přesilovkovém sevření. Moskva je momentálně pod obrovským tlakem.

51:40

Na ledové ploše planou emoce. Po zákroku Jurije Babenka (DMS) došlo k menší strkanici, od které se sám faulující velmi aktivně pustil. K podražení tak dostává ještě dvě minuty za hrubost. Velmi kritická situace pro moskevský celek.

Denis KOKAREV - 3:2

48:18

Dinamo právě vstřelilo branku!
Překrásný hokejový moment, akce jako z učebnic! Mosaljov přebruslil hostující obránce a počkal si na ideální moment k přihrávce. Když si Salák vyjel do velkého úhlu, poslal puk DENISI KOKAREVOVI, který neměl s uklizením touše za brankovou čáru sebemenší problém. Blíží se skalp favorita? SKA bude mít s nepříznivým stavem co dělat. Asistence: Denis Mosaljov, Maxim Solovjov.

47:25

Nebezpečná situace také na druhé straně kluziště. Dmitrij Kalinin využil díry v obraně Dinama a hbitě se mezi dvměa beky procpal. Poté se pokusil zamířit na vzdálenější tyč. Jerjomenko ale tento záměr přečetl, zmenšil střelecký úhel a ránu vytěsnil do bezpečí. Stav je tak stále nerozhodný.

46:41

Opět vynikající Alexandr Salák. Osipov hnedle po přejtí útočné modré čáry vypálil. Hostující brankář vyrazil pomocí levé betonu do pozice levého kruhu. Sám stříjelící si puk dobruslil a znovu jej vracel směrem do petrohradské branky. Český muž v masce ale vynikajícím zákrokem lapačkou eliminoval nebezpečí. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v obranné třetině SKA.

41:18

Petrohrad si zahraje další přesilovou hru. Sergej Sojn (DMS) zcela zbytečným krosčekem oslabuje svůj celek. Jak se Dinamo s následující obtížnou situací popasuje?

Mat ROBINSON - 2:2

38:23

Dinamo právě vstřelilo branku!
Lehkovážné počínáí Petrohradu je potrestáno, domácí ve vlastním oslabení vyrovnávají. Sojn vystihl hostující rozehrávku, načež se ve společnosti MATA ROBINSONA vydal kupředu. Následně poslal po ledě přihrávku do předbrankového prostoru. Druhý jmenovaný pouze nastavil hůl, s níž chtěl puk usměrnit za brankovou čáru. Situaci dokončil až pomocí levé nohy. O úmyslu ale nemůže být řeč, branku následně potvrdil i videorozhodčí. Asistence: Sergej Sojn.

37:22

Bude se opět vylučovat, za hákování odjíždí na lavici hanby Nikolaj Žerděv (DMS). Na řadu tak přichází možná zlomový okamžik utkání. Podaří se Dinamu ubránit oslabení a potřetí neinkasovat. Dvoubrankové manko by již bylo pro družinu z hlavního města Ruska kritické.

33:54

Nikolaj Žerděv nyní utržil tvrdý zásah. Za tento počin je vyloučen Dmitrij Kalinin (PET), jehož zákrok je posouzen jako nedovolené bránení. Výrok se vůbec nelíbí kapitánovi SKA. Ilja Kovalčuk však navzdory horlivé gestikulaci s arbitry ničeho nedosáhl. Petrohrad se bude muset dvě minuty bránit.

33:18

Neuvěřitelný zásah Alexandra Saláka. Brankář hostí nejprve vytěsnil ostrou ránu z mezikruží, načež zůstal ležet na zemi. V této nehokejové poloze se poté natáhl a zlikvidoval také Cvetkovovou dorážku. Sám střílející hráč kroutí hlavou. "Jak je tohle vůbec možné," přemítá nejspíše. Český mág tak drží akcie Petrohradu nad vodou.

Tony MARTENSSON - 1:2

25:51

Petrohrad právě vstřelil branku!
Hosté jdou podruhé v utkání do vedení. Thoresen nejprve vypálil z mezikruží, což Jerjomenku ještě stihl zlikvidovat. Poté již ale nestačil na dorážku z hole důrazného TONYHO MARTENSSONA, který touš dosloval dotlačil za záda domácího brankáře. Dinamo tak musí opět dohánět ztrátu. Asistence: Patrick Thoresen, Anton Bělov.

Denis MOSALJOV - 1:1

16:25

Dinamo právě vstřelilo branku!
Je vyrovnání, domácím se přece jenom podařilo skórovat. Když už se zdálo, že z početní výhody opět nic nebude, dostal do mezikruží kotouč DENIS MOSALJOV. Agilní forvard se poté otočil a bleskovým příklepem trefil přesně prostor nad levou rukou Alexandra Saláka. Asistence: Alexej Cvetkov, Nikolaj Žerděv.

15:00

Neskutečné, další trest. Přesilovku pěti proti třem náhle hraje domácí Dinamo. Za podražení odjíždí pykat Jimmie Ericsson (PET). Lepší příležitost k vyrovnání si již domácí nemohli přát.

13:58

Petrohrad se sám oslabuje. Viktor Tichonov (PET) dostává dvě minuty za sekání. Přesilová hra SKA ale přesto pokračuje, dle hokejových expertů v tom nejlepším možném provedení, tedy čtyři proti třem.

13:28

Toto se příliš často nevidí. Konstantin Gorovikov ve dvojnásobném oslabení plách hostující defenzivě. Zadák v modrém ale nemohl optimálně zakončit, neboť se jeden z hostujících borců s vypětím všech sil vrátil. Forhendový blafák si Salák pohlídal.

12:58

Tak to je kritická situace, Dinamo bude hrát ve třech. Na lavici hanby putuje Kaspars Daugavinš (DMS). Jedná se opět o trest za podražení.

12:37

A další trest, odpočinout si odchází Nikolaj Žerděv (DMS). Domácí tak budou hrát znovu v oslabení, neboť se útočník s číslem 13 provinil podražením. Podaří se Moskvě tentokráte ubránit tuto nepříznivou situaci?

10:04

Bude se ale opět vylučovat, utkání je plné trestů. Ilja Kovalčuk (PET) dsotává dvě minuty za podražení. Dinamo tak má velmi dobrou příležitost na reparát.

Andrej KUTĚJKIN - 0:1

09:01

Petrohrad právě vstřelil branku!
Hosté svou početní výhodu využívají. Artemi Panarin se dobře zorientoval u pravého mantinelu, odkud poslal přihrávku na modrou čáru. ANDREJ KUTĚJKIN si touš připravil ke střele a následně trefil přesně skulinku mezi Jerjomenkovými chrániči. Asistence: Artemi Panarin.

07:46

Dinamo navíc chybovalo, což muselo hasit nedovoleným zákrokem. Maxim Solovjov (DMS) si odchází odpočinout za hákování. Petrohrad navíc dlouho šetřil cenné vteřinky, brzy tak začně zkrácená hostující přesilová hra.

06:04

Domácí si navíc zahrají v početní výhodě. Za hákování putuje na trestnou lavici Dmitrij Kalinin (PET). Ujme se moskevská ekipa vedení?

06:04

První zajímavější situace. Denis Mosaljov sám zavezl puk do pásma, kde se před obráncem otočil a bleskurychle vypálil. Zadák SKA zareagovat nestil, Salák však ano. Hostující strážce svatyně poté přerušil hru. Vhazovat se bude v útočném pásmu Dinama. To vše ale až po komerční přestávce.

Dynamo Moskva – SKA Petrohrad

4:3

po prodl. (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Mosaljov (Cvetkov, Žerděv), 39. Robinson (Sojn), 49. Kokarev (Mosaljov, Solovjov), 64. Jalasvaara (Daugavinš, Těreščenko) – 10. Kutějkin (Panarin), 26. Martensson (Thoresen, Bělov), 58. Alexandrov (Thoresen)

Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Robinson, Višněvskij, Solovjov, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Korjagin – Daugavinš, Pestuško, Gorovikov – Cvetkov, Karpov, Žerděv – Sojn, Karsums, Babenko – Těreščenko, Mosaljov, Brjukvin

SKA Petrohrad: Salák (Ivannnikov) – Chafizullin, Kalinin, Alexandrov, Kutějkin, Čudinov, Bělov, Jermakov, Judin – Kovalčuk, Ericsson, Makarov – Tichonov, Dadonov, Panarin – Červenka, Thoresen, Martensson – Ketov, Ponikarovskij, Kadejkin

Rozhodčí: Gofman, Romaško – Lazarev, Raming

Diváci: 8015

Průběh zápasu
1. třetina
06:04
07:46
09:01
10:04
12:37
12:58
13:58
15:00
16:25
Po 1. třetině
2. třetina
25:51
33:54
37:22
38:23
Po 2. třetině
3. třetina
41:18
48:18
51:40
57:15
58:03
Po 3. třetině
Prodloužení
63:35
po prodl.