Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK Skalica

6:1

konec (1:0, 1:1, 4:0)

28.10.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.22 6.3 7.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:55

Juraj Jurík dostal krížnu prihrávku na pravý kruh, vypálil z prvej, no mieril len do ľavej žŕdky!

56:22

Presilová hra pre Skalicu. Štefan Fabian dostáva dve minúty za podrazenie.

54:36

Do skalickej brány nastupuje s číslom 2 gólman Michael Ďuriš.

54:36

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti už hrajú vo veľkej pohode a eufórii. Teraz sa im podarilo streliť aj šiesty gól v zápase! Matis posunul v strednom pásme, teda pred útočnou modrou čiarou puk LUKÁŠOVI HVILOVI, ktorý sa cez voľný priestor v medzikruží dostal sám proti Romančikovi, ktorého šikovne vymiešal a forhendom zakončil popod jeho nohy!
Asistencia: Matúš Matis.

51:32

Poprad dal gól!
Pekná akcia Popradčanov vrcholí v strelený gól! Jaroslav Kasík po zisku puku okamžite vyštartoval po pravom krídle, s pukom sa dostal na pravý kruh a následne s prehľadom v medzikruží našiel PETRA BOLTUNA, ktorý zakončil popod Romančikovu lapačku!
Asistenciu si pripísal Jaroslav Kasík.

49:58

Poprad dal gól!
Popradčania využívajú svoju presilovú hru. Kroták mal puk na pravom kruhu, keď perfektne prihral MATÚŠOVI PALOČKOVI pred bránkovisko. Ten v rýchlosti z prvej zakončil ku ľavej žrdi, kde nemal Romančik žiadnu šancu!
Asistenciu si pripísali: Jaroslav Kasík a Arne Kroták.

49:25

Presilová hra pre Poprad. Martin Grundling odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku.

43:33

Poprad dal gól!
Poprad sa dostáva do dvoj-gólového vedenia v tomto zápase! Od modrej vypálil tvrdo Fabian, puk sa od Romančika odrazil do blízkosti bránkoviska, kde bol ešte Kroták zablokovaný, no následne dokázal Suchý dorážať bekhendom, gólman Skalice vyrazil puk ku opačnej žrdi, teda lepšie povedané na os ihriska pred bránu, kde bol TOMÁŠ SÝKORA, ktorý pohotovou dorážkou trafil odkrytú skalickú bránu!
Asistenciu si pripísali: Radoslav Suchý a Štefan Fabian.

42:38

Štefan Fabian pálil od modrej čiary, Hvila krásne spred dolnej časti ľavého kruhu posunul ešte pred bránkovisko Tomášovi Sýkorovi, no ten z prvej nastrelil len Romančikovu výstroj!

42:10

Poprad má možnosť skórovať v presilovej hre o dvoch hráčov. Brankár Patrik Rohačik dostáva dve minúty za nedovolenú výstroj. Hostia sa budú musieť v trojici brániť po dobu minúty a 21 sekúnd. Za neho odchádza na trestnú lavicu Ľubomír Vaškovič.

41:31

Presilová hra pre domáce mužstvo. Za držanie odchádza na dve minúty Matej Bene.

39:00

Brankár Kostúr sa teraz musel mať riadne na pozore, keďže ho najprv Jurík prekvapil prihrávkou spoza brány pred bránkovisko, kde našiel Bezúcha, no ten z prvej umiestnil puk len do stredu brány, kde bol s istotou gólman Kostúr!

37:32

Poprad dal gól!
Poprad znovu získava vedenie v tomto zápase! Radoslav Suchý sa šikovne dostal do útočného pásma, prešiel poza bránu, zbavil sa obrancu a následne pri ľavej žrdi s prehľadom našiel SAMUELA TAKÁČA, proti ktorého rýchlej strele nemal Romančik šancu!
Asistencie: Radoslav Suchý a Matúš Paločko.

32:58

Skalica dala gól!
Skalici sa podarilo sedem minút a dve sekundy do konca stretnutia vyrovnať! JURAJ BEZÚCH sa znenazdajky dostal do samostatného zakončenia proti Kostúrovi, ktorého si ukážkovo položil a zakončil bekhendom!
Asistencia: Marek Drtina.

31:36

Daniel Štumpf si položil Kostúra ako pravák na bekhend, no napokon zakončoval iba mimo brány!

31:36

Do samostaného úniku vyrazil Daniel Štumpft, ktorého podrazil popradský hráč a hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie!

30:52

Lukáš Hvila sa šikovne dostal k puku na ľavej strane presnejšie na ľavom kruhu a s istotou prehodil ku opačnej žrdi na Matúša Matisa, no ten zo stopercentnej šance netrafil bránu!

27:16

Lukáš Hvila sa teraz nádherne natlačil po ľavom krídle až pred gólmana Romančika, ktorý jeho zakončenie iba vyrazil pred seba a poriadne ani on nevedel, kde je puk. Prišiel pred bránu Paukovček, no ten trafil iba ochrannú sieť!

25:36

Pri tejto Krotákovej šanci bol však popradský kapitán faulovaný. Na dve minúty za seknutie odchádza Ivan Jankovič.

25:35

Arne Kroták získal puk po zlej rozohrávke skalických útočníkov na ľavom kruhu, následne sám zamieril proti Romančikovi, ktorého si ukážkovo položil na bekhend, no netrafil odkrytú bránu, rozhodovali centimetre!

25:09

Skalica sa ešte ani nerozostavila v pásme a má dvoj-násobnú šancu na skórovanie. Lukáš Hvila si už sadá na trestnú lavicu za podrazenie.

24:42

Prvá presilová hra pre Skalicu v tomto zápase. Dávid Gáborčík odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.

22:34

Juraj Bezúch šikovne vypichol puk Malinovi pred útočnou modrou čiarou, následne to už vyzeralo na samostatný únik, no vtedy sa čisto do puku dokázal hodiť Jaroslav Kasík a kus čiernej gumy skončil v rohu klziska.

13:30

Poprad získava ďalšiu hru v početnej výhode. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Marek Drtina.

10:02

Juraj Jurík dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou. Poprad má teda druhú presilovú hru v poradí.

09:41

Poprad dal gól!
Popradskí hokejisti predsa len dokázali využiť presilovú hru. Stalo sa tak jedenásť sekúnd pred koncom trestu. Sýkora perfektne z rohu klziska posunul puk do medzikružia, puk ešte tečoval skalický hráč na RADOSLAVA SUCHÉHO, ktorý perfektnou strelou do pravého horného rohu otvoril skóre!
Asistenciu si pripísal Tomáš Sýkora a Lukáš Hvila.

07:52

Prvú presilovku v tomto zápase si zahrajú domáci. Pavol Pavešic odchádza na trestnú lavicu za zovretie puku.

03:22

Spoza brány našiel Ľuboš Bartečko ideálne pred bránkoviskom Petra Boltuna, ktorý v týchto priestoroch stál úplne sám, no mieril iba do skvelého gólmana Romančika!

01:28

Blízko ku gólu mal po vhadzovaní pred skalickým gólmanom Matúš Matis, ktorý sa zmocnil puku v medzikruží a okamžite zakončoval z týchto priestorov, no pozorný Romančik dokázal puk pozorne vyraziť svojím betónom do rohu klziska!

HK Poprad – HK Skalica

6:1

konec (1:0, 1:1, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Suchý (Sýkora, Hvila), 38. Takáč (Suchý, Paločko), 44. T. Sýkora (Suchý, Fabian), 50. Paločko (Kroták, Kasík), 52. Boltun (Kasík), 55. Hvila (Matis) – 33. Bezúch (Drtina)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Gáborčík – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – M. Nagy, Mlynčár, Štrauch

HK Skalica: Romančik (55. Ďuriš) – Grundling ("C"), Jankovič ("A") – Horváth, Drtina – Pavešic, Mikéska – Klímek, Stloukal, Vaškovič ("A") – Chylo, Mery, Bene – Bezúch, Štumpf, Jurík – Šimíček, Romančík, Rejžek – Kukliš

Rozhodčí: Branislav Jura – Róbert Gavalier, Slavomír Sčensný

Diváci: 1049

Průběh zápasu
1. třetina
07:52
09:41
10:02
13:30
Po 1. třetině
2. třetina
24:42
25:09
25:36
32:58
37:32
Po 2. třetině
3. třetina
41:31
42:10
43:33
49:25
49:58
51:32
54:36
56:22
Konec