Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

EA Guingamp – OGC Nice

2:7

konec (1:4)

26.10.2014, 17:00 • Stade du Roudourou, Guingamp • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.16 3.27 3.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Eric BAUTHÉAC - 2:7

72

Nice právě vstřelilo branku!
Pléa dostal míč a byl sám hned proti několik protihráčům, avšak nepropadl panice a zachoval chladnou hlavu. Dobře se uvolnil ERIC BAUTHÉAC, kterému Pléa přihrál a BAUTHÉAC přesnou trefou po zemi poslal míč za brankářova záda.

Ronnie SCHWARTZ - 2:6

70

Guingamp právě vstřelil branku!
Aktivní RONNIE SCHWARTZ se konečně dočkal a mohl se radovat z gólu. Domácí tým dostal po faulu výhodu a okamžitě pelášil k soupeřově brance, celou akci rozjel právě SCHWARTZ, kterému pak spoluhráč vrátil balon zhruba na penaltovou značku a SCHWARTZ už se nemýlil.

Carlos EDUARDO - 1:6

65

Nice právě vstřelilo branku!
To je opravdu neskutečné, protože CARLOS EDUARDO právě dal svůj dnešní pátý gól. Hosté vybojovali míč ve středu hřiště a okamžitě vyrazili do útoku, který rozjel právě EDUARDO s Vercauterenem. Druhý jmenovaný nebyl sobecký a viděl, že EDUARDO je v lepší pozici, a tak mu přihrál. Jeho spoluhráč se nemýlil a zavděčil se vstřeleným gólem.

Carlos EDUARDO - 1:5

49

Nice právě vstřelilo branku!
Pléa se uvolnil na pravém křídle a poté předložil skvělou přihrávku před branku, odkud CARLOS EDUARDO poslal balon za brankářova záda. Lössl si na míč sice sáhl, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal.

Alassane PLÉA - 1:4

45+1

Nice právě vstřelilo branku!
Brankář Lössl chyboval, když nedokázal odehrát balon do bezpečí. Toho využil ALASSANE PLÉA, jemuž nedělalo problémy dopravit míč do prázdné branky.

Carlos EDUARDO - 1:3

43

Nice právě vstřelilo branku!
Domácí fotbalisté chybovali v rozehrávce a hosté získali míč pro sebe. Nice okamžitě podniklo rychlý brejk a vytěžilo z něj úplně všechno. Parádní centr před branku poslal Bautéac, kterému se nabídl CARLOS EDUARDO, jenž přesnou trefou z blízka zaznamenal hattrick.

Carlos EDUARDO - 1:2

26

Nice právě vstřelilo branku!
Hosté podnikli postupnou útočnou akci, která jim přinesla vedoucí gól. Finální přihrávku ze své kopačky vyslal Digard, kterému se nabídl CARLOS EDUARDO, jenž přesnou trefou nedal Lösslovi šanci.

Carlos EDUARDO - 1:1

12

Nice právě vstřelilo branku!
Hosté dostali výhodu volného přímého kopu, který si vzal na starost CARLOS EDUARDO, jenž ze své pravačky vyslal technickou střelu, která zapadla přesně do levého horního rohu, a EDUARDO tak vyrovnal na 1:1.

Claudio BEAUVUE - 1:0

8

Guingamp právě vstřelil branku!
Na pravém křídle se skvěle uvolnil Yatabaré, který pak odcentroval balon před branku, kde se ke střele hlavou dostal osamocený CLAUDIO BEAUVUE a přesnou trefou poslal domácí tým do vedení.

EA Guingamp – OGC Nice

2:7

konec (1:4)

Zpět na online

Branky: 8. Beauvue (S. Yatabaré), 70. Schwartz (Beauvue) – 12. Eduardo, 26. Eduardo (Digard), 43. Eduardo (Bauthéac), 45+1. Pléa (Eduardo), 49. Eduardo (Pléa), 65. Eduardo (Vercauteren), 72. Bauthéac (Pléa)

Karty:   16. Palun (NIC)

EA Guingamp: Lössl – Baca, Kerbrat, Sorbon, Lemaître – Mathis (C), Sankharé (46. Diallo) – S. Yatabaré (80. Mandanne), Marveaux (58. Giresse), Beauvue – Schwartz.
Náhradníci: Guichard – Sankoh, Diallo, Dos Santos, Giresse, Mandanne, Alioui.

OGC Nice: Hassen – Palun, Genevois, Bodmer, Amavi – Digard (C) (62. Vercauteren), Mendy – Puel (68. Eysseric), Eduardo, Bauthéac – Pléa (75. Maupay).
Náhradníci: Pouplin – Diawara, Vercauteren, Eysseric, Maupay, Bosetti, Lloris.

Rozhodčí: Turpin – Cano, Danos