Menu

Tenis

Turnaj mistryň (tvrdý povrch)

Petra Kvitová (3) – Caroline Wozniacká (8)

0:2 2:6, 3:6

konec

24.10.2014, 11:12 • Radek Přibyl

Tipsport: 1.8 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

3:6

Utkání je bohužel u konce, Petra Kvitová utkání zakončila symbolicky dalekým autem a Turnaj mistryň pro ni po porážce 2:6 3:6 končí.

40-A

Další mečbol pro Wozniackou, který si připravila dobrým servisem.

30-40

Třetí nevynucenou chybou daruje Wozniacké mečbol!

0-40

To je nepříjemné, Caroline propálila na síti stojící Kvitovou a má tři brejkboly!

30-40

Nevynucená chyba Kvitové a Wozniacká má brejkbol.

A-40

Wozniacká z pokleku posílá míč do autu. Třetí brejkbol.

40-15

A znovu fantastický return, který přináší dva brejkboly!

2:6

Jenže naopak přišel fantastický return Wozniacké, který dopadl přesně do rohu a Caroline Wozniacká získává první set poměrem 6:2.

0-40

Wozniacká zahrála krátký míč na síť, Petra míč doběhla a dostala se k voleji, ale poslala ho pouze do autu. Tři setboly pro Caroline Wozniackou.

40-30

Petra má brejkbol a může si vzít ztracený servis zpět.

40-15

Konečně si Petra uhrála fiftýn především díky své hře. Dokázala Wozniackou přetlačit a má dva brejkboly.

40-30

Nádherný úder za běhu po čáře na který Wozniacká nemohla dosáhnout! Brejkbol.

Maria Šarapovová po více než třech hodinách hry poráží po setech 7:5 6:7 6:2 Agnieszku Radwaňskou a za pár minut konečně bude moci být zahájen duel, který budeme sledovat. Výsledek právě skončeného zápasu dává jistotu postupu Caroline Wozniacké a také zaručuje, že pokud Petra dnešní zápas vyhraje, doprovodí svou soupeřku do semifinále. Pokud Petra prohraje, do semifinále postoupí Agnieszka Radwaňská.

Agnieszka Radwaňská získává druhý set v tiebreaku 7:4 a utkání po dvou a půl hodinách půjde do třetí sady. Zápas Kvitová-Wozniacká tak bude značně posunut, odhadem na 11:00.

Druhý set utkání Šarapovová-Radwaňská dospěl do tiebreaku.

Radwaňská se skvělým způsobem vrátila do zápasu! Za stavu 5:7 1:5 stála proti mečbolu, nyní je stav v druhém setu 5:5 a je jasné, že zápas Petry Kvitové bude znovu posunut. O kolik, to se uvidí podle výsledku koncovky druhého setu úvodního zápasu.

Šarapovová zatím nedotáhla zápas do vítězného konce, Radwaňská snížila na 3:5 a půjde podávat. Předbězný odhad začátku zápasu, který budeme sledovat se posouvá o dalších deset minut.

Úvodní zápas Bílé skupiny se blíží ke konci. Maria Šarapovová má proti Radwaňské za stavu 7:5 5:1 mečbol. Zápas české hráčky se posouvá zatím na 9:40.

Maria Šarapovová vede ve druhém setu nad Radwaňskou 7:5 1:0, což je pozitivní pro českou hráčku. Jelikož se zápas české hráčky uskuteční až po tomto utkání, je start zápasu posunut prozatím na 9:30. O dalším případném posunu budeme včas informovat.

P. Kvitová – C. Wozniacká

0:2 2:6, 3:6

konec

Zpět na online