Menu

Tenis

Turnaj mistryň (tvrdý povrch)

Maria Šarapovová (2) – Agnieszka Radwańská (6)

2:1 7:5, 6:7 (4), 6:2

konec

24.10.2014, 07:41 • Centre Court • Josef Cestr (@Hyddaw)

Tipsport: 1.52 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:2

Radwaňská zahrála Šarapovové do bekhendové části kurtu a Ruska následně prudkým bekhendovým úderem poslala míček do míst, kde už Radwaňská nedokázala být včas. Maria Šarapovová tak v dnešním zápase vítězí ve třech setech za bezmála 3 hodiny a 12 minut!

40-30

Skvělé údery v podání Šarapovové. Ta nejprve zahnala Radwaňskou ven z kurtu, aby následně poslala do stejných míst míček, směřující ještě více z kurtu. Maria Šarapovová má k dispozici mečbol!

40-0

Po dlouhé době se vyvedl ruské tenistce vítězný míček od základní čáry z forhendové čáry. Maria Šarapovová má k dispozici tři brejkboly!

15-40

Jenže další z mnoha míčků končí z rakety Šarapovové až za postranním autem. Agnieszka Radwaňská má k dispozici dva brejkboly!

6:7

Na závěr druhého setu přichází dvojchyba Marie Šarapovové, která znamená zisk setu pro Agnieszku Radwaňskou po dvou a půl hodině hry. Navíc získala Polka 6 gemů v řadě, neuvěřitelný počin polské tenistky. Dnešní zápas bude muset rozhodnout třetí set.

3-6

Velikánská chyba Rusky na forhendu. Od základní čáry poslala úder do postranního autu. Agnieszka Radwaňská má k dispozici tři setboly!

2-4

Maria se nemůže dostat do rytmu. Míček z její rakety končí za základní čárou a Polka se znovu dostává do minibrejku.

5:6

Tak dlouho se snažila Šarapovová udolat Polku údery od základní čáry, až sama poslala kulatý projektil do postranního autu. Agnieszka Radwaňská získává pátý gem v řadě!

0-40

Šarapovová vytváří další nevynucenou chybu. Agnieszka Radwaňská má k dispozici tři brejkboly!

40-30

Velice dobrý křižný return Šarapovové způsobil zisk fiftýnu pro Rusku. Maria Šarapovová má k dispozici mečbol!

5:3

Už to vypadalo, že Šarapovová má fiftýn ve svých rukách, to však demonstrovala Radwaňská včasným doběhnutím míčku. Ruska následně poslala míček do postranního autu. Polka tak získává osmý gem druhého setu.

A-40

Dlouho to vypadalo znovu na výměnu od základních čar, vše změnil stopbol Šarapovové, který přitáhl Radwaňskou k síti, ta vyzkoušela kontra stopbol, ale Šarapovová míček doběhla a i za pomoci pásky poslala míček zpět do kurtu k základní čáře. Maria Šarapovová má k dispozici mečbol!

40-30

Velmi dlouhá výměna končí ziskem fiftýnu pro Šarapovou, která udržela déle míček v kurtu. Radwaňská zkusila svůj úder poslat na základní čáru, jenže ten doputoval až za ní. Maria Šarapovová má k dispozici mečbol!

30-40

Při výměně se jeden z míčků ocitl za základní čárou, což dal svým hlasem najevo i jeden z čárových rozhodčí. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!

40-15

Forhend Šarapovové od základní čáry byl na Radwaňskou už příliš. Ruska si připisuje další vítězný míček do svých statistik, zároveň má Šarapovová k dispozici dva brejkboly!

A-40

Šarapovová si na oba údery musela kleknout na kurt, aby se její oba údery vešli těsně k postranním čarám. Maria Šarapovová má k dispozici brejkbol!

40-30

První dvojchyba Radwaňské v druhém setu. Maria Šarapovová má k dispozici brejkbol!

30-15

Šarapovová trefila neuvěřitelně přesně spojnici čar v rohu kurtu!

7:5

Maria si přitáhla Radwaňskou jako první na síť, aby následně mohla vyslat na druhou stranu kurtu lob, na který Polka nedosáhla. Maria Šarapovová vyhrává po více jak hodině hry první set v poměru 7:5.

40-0

Radwaňské return se ocitá v síti. Maria Šarapovová má po bezmála hodině hry k dispozici tři setboly!

40-30

Neuvěřitelná výměna! Obě tenistky se proháněly po celém kurtu od základních čar k síti a zpět. Míček dopadl několikrát na postranní čáru, ale vše zakončila chyba Rusky, po které se míček ocitl za základní čárou.

40-15

Nyní naopak dopadl míček do postranního autu po úderu Radwaňské. Maria Šarapovová má k dispozici dva brejkboly!

5:5

Ruska v první chvíli zariskovala umístěním svého úderu na čáru postranního autu, aby následně od základní čáry poslala křižný forhend pouze do sítě. Polka si bere ztracené podání z předchozího gemu zpět.

40-A

Páska stála v zakončení Šarapovové. Agnieszka Radwaňská má k dispozici již třetí brejkbol v tomto gemu!

40-A

Během výměny poslal Šarapovová míček do sítě. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!

30-40

Až příliš dlouhý míček poslala Ruska ze své rakety na polovinu Radwaňské. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!

5:4

Tentokrát už to Rusce vyšlo. Radwaňská se pokusila překvapit soupeřku úderem po čáře, míček si však našel cestu do postranního autu a Maria Šarapovová tak bere potřetí v dnešním zápase Polce servis.

40-0

Další bitvu od základních čar vyhrála Šarapovová. Radwaňská poslala míček za základní čáru. Maria Šarapovová má k dispozici tři brejkboly!

15-40

Agnieszka Radwaňská má k dispozici dva brejkboly poté, co Šarapová nasměřovala míček od základní čáry do sítě.

15-40

Po útoku Radwaňské do bekhendu Šarapovové má Polka k dispozici dva brejkboly!

40-15

Polská tenistka si doběhla k síti, jelikož zahnala Šarapovovou do hluboké obrany. Ruska přesto poslala přes síť vynikající míček, který Radwaňská dostat na polovinu Rusky nedokázala. Maria Šarapovová má k dispozici dva brejkboly!

40-A

Zcela identická chyba Šarapovové, jako při minulé shodě. V hledišti to pouze zahučelo. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!

40-A

Ruska už měla Radwaňskou mimo hru v rohu kurt, stačilo poslat jakýkoli úder do kurtu pro zisk fiftýnu. Šarapovová však z voleje poslala míček mimo kurt! Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!

30-40

Útoky Marii do forhendu Radwaňské ukončuje síť, která pohltila míček z rakety Rusky. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!

40-0

Agnieszka odpaluje return Šarapovové do postranního autu. Maria Šarapovová má k dispozici tři brejkboly!

M. Šarapovová – A. Radwańská

2:1 7:5, 6:7 (4), 6:2

konec

Zpět na online

Rozhodčí: Kader Nouni (FRA)

Statistiky:
Statistiky
Statistiky zápasu

Esa: 8-1
Dvojchyby: 8-2
Úspěšnost prvního podání: 61% – 64%
Brejkboly: 8/15 – 5/16


Statistiky 2. setu:

Esa: 3-0
Dvojchyby: 3-1
Úspěšnost prvního podání: 70% – 68%
Nevynucené chyby: 30-14
Brejkboly: 2/6 – 2/3


Statistiky 1. setu

Esa: 0-0
Dvojchyby: 2-1
Úspěšnost prvního podání: 54% – 70%
Nevynucené chyby: 20-11
Brejkboly: 4/6 – 3/10