Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HKM Zvolen – HK VITAR Martin

4:2

konec (0:1, 2:0, 2:1)

24.10.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Michal Bakoš (@bako_baks) sk

Tipsport: 1.6 4.5 3.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:09

Milan Kolena si vybil zlosť a frustráciu na Emilovi Baginovi. Za svoj zákrok dostal trest päť minút plus do konca zápasu. Takto si talentovaný útočník svoj návrat do martinského dresu rozhodne nepredstavoval.

Lukáš JURÍK - 4:2

58:37

Zvolen dal gól!
Je definitívne rozhodnuté. LUKÁŠ JURÍK poslal puk do prázdnotou zívajúcej svätyne martinského celku, čím rozhodol o víťazstve svojho tímu. Asistencia: Michal Chovan.

58:35

Oddychový čas Martina, po ktorom môžeme očakávať nasadenie šestice korčuliarov. Hra vabank v podaní hosťujúceho celku, ktorý je na pokraji desiatej prehry v rade.

Radovan PULIŠ - 3:2

57:48

Zvolen dal gól!
Akciu zvolenského HKm naštartoval prienikom po ľavom krídle Dalibor Bortňák, ktorého strelu vyrazil Čech k Podkonickému. Vyzeralo to tak, že brankár MHC Mountfield si poradil i s následnou dorážkou skúseného zvolenského útočníka, no do bránkoviska ešte prikorčuľoval RADOVAN PULIŠ, ktorý puk vyhrabal spod lapačky Jakuba Čecha a zamietol ho do brány. Asistencie: Andrej Podkonický, Dalibor Bortňák.

53:12

Tomáš Škvaridlo putuje za podrazenie na trestnú lavicu. Martin si zahrá v presilovej hre, ktorou môže možno rozhodnúť o osude dnešného stretnutia.

Andrej THEMÁR - 2:2

51:23

Martin dal gól!
Staré známy nepísané pravidlo nedáš-dostaneš, ktoré je už poriadne klišé, sa opäť raz potvrdilo. Škvaridlo neuspel pri trestnom strieľaní a na druhej strane sa onedlho presadil v bezprostrednej blízkosti pred Marekom Šimkom ANDTEJ THEMÁR. Asistencia: Lukáš Matejka.

49:54

Fekiač peknou prihrávkou posunul puk na naštartovaného Tomáša Škvaridla, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, v ktorom bol faulovaný! Nasleduje trestné strieľanie.

43:33

Roman Puliš sa dostal k puku v dobrej streleckej pozícii, mieril ho k ľavej žrdi Čechovej svätyne, no brankár martinského MHC Mountfield sa prekvapiť nenechal.

37:59

Martin bude mať v závere prostrednej časti hry ešte šancu na vyrovnanie počas presilovej hry.

Lukáš JURÍK - 2:1

36:21

Zvolen dal gól!
Zvolenčania dokázali využiť ponúknutú príležitosť a v záverečnej fáze prostrednej tretiny otáčajú stav zápasu vo svoj prospech. Domáci museli touto krásnou, biliardovou akciou na jeden dotyk, do ktorej sa zapojila celá útočiaca pätica, potešiť srdce každého hokejového fajnšmekra. Na konci lahôdkovej kombinácie bol LUKÁŠ JURÍK, ktorý už s jednoduchým poslaním puku do odkrytej svätyne nemal najmenší problém.
Asistencie: Michal Chovan, Petr Obdržálek.

35:25

Arbitri napokon neprehľadnú šarvátku rozlúštili tak, že na lavicu hanby poslali z domácej strany Andreja Podkonického, ktorý dostal okrem menšieho i osobný trest a zo strany Martinčanov bol potrestaný Marek Kolba. Ten dostal 2+2 a ešte k tomu i osobný trest, takže nasledovať bude početná prevaha Zvolena piatich proti trom.

29:51

Dalibor Bortňák sa po druhý raz v zápase musel nedobrovoľne pobrať do výkonu trestu. Milan Kolena sa ho totiž pekným manévrom zbavil v strednom pásme a Bortňák ho zložil k ľadu.

26:15

Martinčania si mohli prinavrátiť vedenie! Dostali sa do prečíslenia, ktoré vyriešili veľmi dobre. Ďatelinka si to namieril pred bránu, čím na pravom krídle uvoľnil priestor Markovičovi, ktorý zakončoval po krížnej prihrávke Vargu na smolu hosťujúceho tímu mimo troch žrdí Šimkovej svätyne!

Radoval PULIŠ - 1:1

23:19

Zvolen dal gól!
Zvolenčanom sa síce presilovú hru využiť nepodarilo, no všetko si dokázali vynahradili o niekoľko sekúnd neskôr učebnicovou akciou v útočnom pásme. RADOVAN PULIŠ posunul od pravého kruhu puk Juraškovi, nakorčuľoval si do priestoru medzi kruhmi, kde mu Juraško po krásnom obtočení sa okolo svojej osi puk vrátil a RADOVAN PULIŠ svojím presným zakončením švihom za chrbát Čecha, ktorý cez hrabu tiel nemal šancu niečo vidieť, potvrdil, že nie je len tak náhodou najlepším strelcom extraligy. Asistencia: Michal Juraško.

20:58

Radoslav Illo hákoval a posiela svoj tím do štvorice. Martin sa bude musieť brániť presilovke Zvolena.

17:39

Po faule Petra Galamboša si v závere prvej tretiny zahrajú v početnej výhode o jedného hráča i domáci hokejisti.

Tibor VARGA - 0:1

15:20

Martin dal gól!
V samom závere presilovej hry, kedy sa už Juraško chystal naskočiť späť na ľadovú plochu, padol martinský gól. Peter Galamboš spoza brána posunul puk TIBOROVI VARGOVI na ľavý kruh, ktorý sa mierne posunul na os klziska a strelou švihom k bližšej žrdi našiel medzierku v postoji Šimka. Asistencia: Peter Galamboš.

15:00

Presilovková formácia Martina to v útočnom pásme veľmi pekne rozohrala. Po sérii presných a rýchlych prihrávok prišla strela Lojeka od modrej, ktorú Šimko s ťažkosťami zlikvidoval.

13:22

Michal Juraško hákoval, čo pozornosti rozhodcov neuniklo a domáci obranca sa už poberá na trestnú lavicu.

08:10

Prvé vylúčenie zápasu registrujeme na strane domáceho HKm, ktoré bude musieť čeliť presilovke MHC Mountfield po krosčeku Dalibora Bortňáka.

04:55

Lukáš Jurík sa zmocnil puku pri pravej žrdi Čechovej svätyne, ktorého sa domáci útočník snažil prekonať po rýchlom obtočení okolo brány, no defenzíva Martina nepríjemnú situáciu dokázala vyriešiť.

03:00

Martičania zavreli svojho súpera do jeho obrannej tretiny. Ďatelinka ešte nepálil, no Lukáš Klíma si od mantinelu nakorčuľoval s pukom do dobrej streleckej pozície, z ktorej nepríjemne vypálil smerom na bránu Šimka, ktorý mal zakrytý výhľad, no puk zadunel len o zadný mantinel.

HKM Zvolen – HK VITAR Martin

4:2

konec (0:1, 2:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Radoval Puliš (Michal Juraško), 37. Lukáš Jurík (Michal Chovan, Petr Obdržálek), 58. Radovan Puliš (Andrej Podkonický, Dalibor Bortňák), 59. Lukáš Jurík (Michal Chovan) – 16. Tibor Varga (Peter Galamboš), 52. Andrej Themár (Lukáš Matejka)

HKM Zvolen: Šimko – Bagin, Hraško, Juraško, Pokovič, Ťavoda, Tomko, Richnarčík – Škvaridlo, Jurík, Podkonický, Puliš, Obdržálek, Fekiač, Chovan, Bortňák, Ďaloga, Sloboda, Žilka, Jakubík.

HK VITAR Martin: Čech – Brcko, Ďatelinka, Dvořák, Kolba, Lojek, Matejka, Rusina, Dírer – Zucker, Fujerík, Galamboš, Illo, Jokeľ, Klíma, Markovič, Pokrivčák, Themár, Varga, Važan, Kolena.

Rozhodčí: Lokšík – Holienka, Tvrdoň

Průběh zápasu
1. třetina
08:10
13:22
15:20
17:39
Po 1. třetině
2. třetina
20:58
23:19
29:51
35:25
36:21
37:59
Po 2. třetině
3. třetina
51:23
53:12
57:48
58:37
59:09
Konec