Menu

Hokej

NHL

Nashville Predators – Chicago Blackhawks

3:2

konec (1:1, 1:0, 1:1)

24.10.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • Matěj Mayer (@Matej_Mayer)

Tipsport: 2.94 3.83 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:38

Raanta je na střídačce, Chicago hraje v šesti!

Andrew SHAW - 3:2

52:36

Chicago právě vstřelilo branku!
Blackhawks těží ze svého tlaku druhou branku a dostávají se nadostřel! ANDREW SHAW si vybruslil od pravého mantinelu a byl nucen vystřelit bekhendem. Rána se od Rinneho odrazila do vzduchu, odkud puk pravděpodobně ještě znovu nasměroval do sítě mladý hráč ve službách Chicago Blackhawks. Bez asistence.

44:59

V obrovské šanci před Raantou se zjevil Taylor Beck! Ten zůstal před brankou Blackhawks osamocený a pokoušel se rychle zasunout puk za záda brankáře. To se mu ale nepodařilo.

James NEAL - 3:1

41:52

Nashville právě vstřelil branku!
Tak se mu to skutečně povedlo. JAMES NEAL se pátého hattricku ve své kariéře přeci jen dočkal a čepice létají na ledovou plochu Bridgestone Areny. Tentokrát však ke své brance přišel jako slepý k houslím, když do odkryté klece pohodlně uklidil puk vyražený brankářem Raantou. Pro Nashville se jedná o velmi důležitou branku, kterou odskakují soupeři na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Ryan Ellis, Filip Forsberg.

James NEAL - 2:1

36:12

Nashville právě vstřelil branku!
Skvělou práci v útočném pásmu předvedl mladičký Forsberg, který vypíchl puk obránci Chicaga, kotouč následně doputoval na osu přímo na hůl JAMESE NEALA, který se do něj opřel a brilatní ranou pod horní tyčku překonal Anttiho Raantu. Pro Neala je to už druhý dnešní zásah. Asistence: Filip Forsberg.

33:07

Mattias Ekholm (NSH) je prvním vyloučeným hráčem Predátorů. Menší trest obdržel za držení protihráče.

28:36

Brent Seabrook (CHI) si jde odsedět dvě minuty na trestné lavici za sekání.

James NEAL - 1:1

19:13

Nashville právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Nashville využil špatného střídání Chicaga a skóruje. Seth Jones se prohnal po pravé straně, přihrál puk JAMESI NEALOVI na střed hriště a už jen sledoval, jak jeho spoluhráč ideální střelou ke vzdálenější tyči překonal Raantu. Asistence: Seth Jones, Mike Ribeiro.

14:56

Marcus Krüger (CHI) se provinil hrou vysokou holí na Mike Ribeira a putuje na 2 minuty na trestnou lavici.

Ben SMITH - 0:1

12:21

Chicago právě vstřelilo branku!
Jako první se nakonec prosazují hosté. Marcus Krüger bleskově obkroužil Rinneho branku a pokoušel se zasunout kotouč kolem tyče. To se mu ale nepodařilo a vyražený puk nakonec dopravil do sítě BEN SMITH, který ukázal skvělou orientaci před branku. Asistence: Marcus Krüger, Brandon Saad.

11:53

Domácí byli ve velkém tlaku a ostřelovali branku Blackhawks! Střely Shea Webera a Romana Josiho před brankou doráželi a tečovali členové první formace Predátorů, ale ani jeden z nich nedokázal dostat kotouč až za záda brankáře hostů.

Nashville Predators – Chicago Blackhawks

3:2

konec (1:1, 1:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Neal (Jones, Ribeiro), 37. Neal (Forsberg), 42. Neal (Ellis, Forsberg) – 13. Smith (Krüger, Saad), 53. Shaw

Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Volčenkov, Ellis, Ekholm – Neal, Ribeiro, Forsberg – Smith, Roy, Wilson – Beck, Järnkrok, Jokinen – Stalberg, Gaustad, Nystrom

Chicago Blackhawks: Raanta (Darling) – Seabrook, Keith, Oduya, Hjalmarsson, Rozsíval, van Riemsdyk – Hossa, Toews, Sharp – Kane, Shaw, Vesteeg – Saad, Richards, Bickell – Smith, Krüger, Carcillo

Rozhodčí: Joannette, McIsaac – Sharrers, Kovachik

Diváci: 17 157

Průběh zápasu
1. třetina
12:21
14:56
19:13
Po 1. třetině
2. třetina
28:36
33:07
36:12
Po 2. třetině
3. třetina
41:52
52:36
Konec