Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK Orange 20

7:2

konec (3:1, 2:1, 2:0)

23.10.2014, 17:00 • Zimný štadión v Poprade • Marián Handzuš sk

Tipsport: 1.18 6.8 8.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

48:05

Poprad dal gól!
Dá sa povedať, že zámok, v ktorom Popradčania držia svojich súperov im šetrí sily, pretože sa s mladíkmi nemusia naháňať po celom klzisku. Čerešničku na "putá" nasadil LUKÁŠ HVILA parádnou strelou z ľavého kruhu, keď puk zrejme ešte zazvonil o brvno bezmocného Dávida Okoličányho. Asistencie: Matúš Matis, Jaroslav Kasík.

46:13

Peter Boltun zahadzuje obrovskú príležitosť! Na pravej strane sa dostal k odrazenému puku, bol už síce z uhla, ale nebyť Okoličányho lapačky, ktorá sa na bránkovej čiare zjavila v poslednom možnom momente, skóre by sa znovu zvyšovalo.

43:59

Poprad dal gól!
Popradčania sa nespoliehajú na vytvorený náskok, po predchádzajúcich pekných kombináciách sa vydaril nahodený puk TOMÁŠA SÝKORU z pravej strany, ktorý prepadol Dávidovi Okoličánymu cez lapačku. Brankári SR 20 dnes nemajú svoj deň. Asistencia: Peter Boltun.

39:08

Poprad dal gól!
Záver tretiny priniesol nepozornosť obrany hostí, prepadnutie ich hráčov naplno využil LUKÁŠ HVILA, aj keď jeho pôvodným zámerom bola prihrávka na Matúša Matisa, puk končí za chrbtom Dávida Okoličányho. Asistencia: Lukáš Paukovček.

31:15

Nespokojný Giľak si sadá na trestnú lavicu a súperovi dáva možnosť zvýšiť vedenie trestom 2+2 za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.

29:50

Po pár minútach bez väčšieho vzruchu potešil Sýkora priaznivcov, ktorí v už viac zimnom, než jesennom počasí merali cestu na štadión. Puku sa chopil už v strednom pásme a efektným prehodením pomedzi nohy pomýlil obrancu, ktorý sa mu medzi kruhmi snažil stáť v ceste. Nanešťastie sa už dostal mimo strelecký uhol a tak Okoličánymu stačilo pokryť pravú tyčku, aby zabránil inkasovanému gólu.

25:45

Sýkora v reparáte s väčším prehľadom, puk v ľavom kruhu podržal a pekným švihom už po niekoľkýkrát otestoval kvalitu Okoličányho vyrážačky.

23:34

HK Orange 20 dalo gól!
Nepresnosť v obrane domácich je okamžite potrestaná, postaral sa o to KRISTIÁN HORVÁT, keď "dorazil" strelu Andreja Vadoviča. Puk sa najprv nedostal až ku Kostúrovi, ale skončil len na jednom z popradských obrancov, čo domáceho brankára pomýlilo a Horvát mohol zakončovať do odkrytej bránky. Asistencie: Andrej Vadovič, Matej Giľák.

23:17

Pavol Skalický zrejme čakal, že Matúš Kostúr sa mu v bránke odstúpi – s pukom nabehol priamo do stredu bránky.

23:17

Paločko v útočnom pásme v páde puk neudržal, krásnou otočkou sa k nemu dostal Skalický a pri zakončení bol podľa hlavného rozhodcu faulovaný, takže bude nasledovať trestné strieľanie!

21:39

Poprad dal gól!
Ďalší z protiútokov však už zakončený úspešnejšie, postarala sa o to dvojica Matúš Matis – LUKÁŠ HVILA, keď druhý menovaný obstrelil ľavý betón brankára po presnej prihrávke z pravej strany. Asistencie: Matúš Matis, Lukáš Paukovček.

21:25

Rýchly protiútok domácich, Kroták sa snažil zdvihnúť puk prihrávkou na Takáča, tomu sa ho však potom nepodarilo trafiť.

19:00

Obrovská chyba hostí! Bol to zrejme Hochel, ktorý v obrannom pásme prenechal puk Krotákovi – ten z ľavej strany nabil Paločkovi na strelu príklepom a obaja tak nechali vyniknúť Okoličányho a jeho ľavý betón.

11:52

Kroták si vymenil puk s Paločkom, ktorý sa tak v pravom kruhu uvoľnil ku krásnej strele švihom, ktorú Okoličány vyráža vyrážačkou.

11:28

Prvý potrestaný hráč je Dominik Jendroľ, prenikajúci Matis pri ňom spadol na zem a hlavný rozhodca signalizuje podrazenie.

06:54

HK Orange 20 dalo gól!
V úvodných minútach máme hotovú prestrelku, zapojili sa do nej aj chlapci z reprezentácie. Podobne ako na druhej strane sa môže trochu červenať aj Matúš Kostúr, neistým zákrokom potešil NINA ONDRISA. Asistencie: Matúš Sukeľ, Patrik Bačík.

05:55

Poprad dal gól!
Na ďalší presný zásah sme nemuseli čakať ani desať sekúnd! MÁRIO KURALI dokonale zaskočil Denisa Godlu strelou z ľavej strany a brankár hostí už šprintuje na striedačku, kde si miesto vymení s Dávidom Okoličánym. Asistencia: Peter Boltun.

05:49

Poprad dal gól!
Poprad sa rýchlo dostáva do dvojgólového vedenia, tento zásah možno zapísať na vrub brankára Denisa Godlu, ktorému ľahký puk prepadol cez betóny. Úspešným strelcom je FILIP MLYNČÁR, kredit na góle má i Andreas Štrauch, ktorý dobre clonil vo výhľade. Asistencie: Gáborčík Dávid, Štrauch Andreas.

04:27

Poprad dal gól!
Popradčania sa dokázali usadiť v útočnom pásme, súboj za bránkou vyhral Samuel Takáč, našiel úplne voľného MATÚŠA PALOČKA, ktorý sa z pravej strany strelou cez lapačku brankára nemýlil. Asistencie: Takáč Samuel, Kroták Arne.

02:12

Matis vysunul do úniku Hvilu! Popradský odchovanec sa snažil prestrčiť puk umne popod Godlu, ten aj s problémami puk prikryl, hlavne teda za pomoci obrancov, ktorí na rozdiel od neho čiernu gumu videli.

HK Poprad – HK Orange 20

7:2

konec (3:1, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Paločko (Takáč, Kroták), 6. Mlynčár (Gáborčík, Štrauch), 6. Kurali (Boltun), 22. Hvila (Matis, Paukovček), 40. Hvila (Paukovček), 44. Sýkora (Boltun), 49. Hvila (Kasík, Matis) – 7. Ondris (Sukeľ, Bačík), 24. Horvát (Vadovič, Giľák)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali, Fabian (A), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Boltun, Bartečko (A) – Kroták (C), Takáč, Paločko – Matis, Paukovček, Hvila – Štrauch, Mlynčár, Gapa. Tréner: Jančuška Milan.

HK Orange 20: Godla (6. Okoličány) – Bačik (A), Hochel, Jendroľ, Pavúk, Vadovič, F. Fekiač, Mendrej, J. Varga – Petráš (A), Kabáč, Skalický (C) – Gilak, Horvát, Tábi – Galis, Bondra – Hrušík, Sukel, Ondris. Tréner: Bokroš Ernest

Rozhodčí: Lauff Rudolf – Bogdaň Andrej, Rovenský Tibor

Diváci: 1097

Průběh zápasu
1. třetina
04:27
05:49
05:55
06:54
11:28
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
23:34
31:15
39:08
Po 2. třetině
3. třetina
43:59
48:05
Konec