Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK Orange 20

7:2

konec (3:1, 2:1, 2:0)

23.10.2014, 17:00 • Zimný štadión v Poprade • Marián Handzuš sk

Tipsport: 1.18 6.8 8.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hlasy po zápase:

Ernest Bokroš:
Nás mrzí, že pred peknou návštevou sme dnešné stretnutie nezvládli hlavne v defenzíve, aj keď v minulých zápasoch fungovala. Počítame s priemerom dvoch gólov, momentálne nie sme schopní extraligovým súperom strieľať viac gólov, o to viac sa spoliehame na obranu. V dnešnom stretnutí sme ale často prepadávali, dávali sme popradským hráčom priestor. Neodohrali sme dnes dobré stretnutie a nepredviedli dobrý výkon, čo ma mrzí o to viac kvôli divákom, ktorí sa na nás dnes prišli pozrieť.
Milan Jančuška:
Rozdelil by som stretnutie na tri časti, prvú a tretiu časť by som hodnotil pozitívne. Dobrý vstup však u hráčov zapôsobil a v druhej časti sme sa prestali pohybovať a hra bola rozháraná. Som ale rád, že sme sa presadili, dali sme pekné góly a už dnes sa pripravujeme na zajtrajší zápas. (19:23:58)
Medzi hosťami by sme ťažko hľadali najlepších hráčov stretnutia, svoje kvality ukazoval hlavne Skalický, no bodovo sa dnes nepresadil. Za domácich sa hetrikom blysol Hvila, gólových príležitostí a strelcov sme však dnes mali viac, než dosť.
Poprad udržal dominanciu na ľade až do konca stretnutia, v tretej tretine len zvýšil svoj strelecký účet (44. Sýkora, 49. Hvila). Pre domácich fanúšikov to tak môže byť pekná pozvánka na zajtrajší zápas s Košicami, kedy sa budú snažiť o 9. víťazný zápas v rade.

60:00

Koniec zápasu.

59:00

Popradčania sa sústreďujú na držanie puku, rolbári už pomaly otvárajú vstup na ľadovú plochu.

58:00

Profesorská hra sa domácim nemusela vyplatiť hlavne v obrannom pásme, aktivitou hýriaci Sukeľ vybojoval príležitosť pre seba i svojho kapitána Skalického. Druhý menovaný sa však nezorientoval dobre a puk sa mu zamotal pod korčuľami.

56:30

V publiku to len zahučalo po ďalšej z pekných akcií, tentoraz štvrtého popradského útoku.

55:20

Hrozba z protiútoku! Tentoraz hostia úspešne prekročili aj modrú čiaru a dostali sa do zakončenia strelou do stredu bránky. Kostúr na dvakrát puk vyrazil.

55:00

Rozostavenie útočiacich hráčov Popradu trochu pripomína tréning, keď sa snažia nepožičať puk súperovi.

54:24

Kamzíci si hokej vychutnávajú, ponúkajú si pozície na prechod do pásma i v ňom, paradoxne to znamená menej práce pre Okoličányho, ktorý len tŕpne, odkiaľ naň puk vyletí.

53:45

Zbytočná kľučka jedného z hosťujúcich hráčov vystavuje celý útok mimo hry, a "pomaranče" sa tak pripravujú o jednu z mála možností na prečíslenie.

53:33

Šprintérsky súboj skončil skôr, než začal, puk totiž preťal všetky čiary.

52:10

Popradčania sa evidentne snažia usadiť v útočnom pásme do presilovkového rozloženia, Paukovčekova formácia teraz vynakladá minimum úsilia do držania súpera na dištanc. Okrem puku v pásme lietajú iba mladíci z dvadsiatky.

51:10

Mlynčár na útočnej modrej čiare padá, Tábi s Horvátom však nedokázali dostatočne rýchlo našliapnuť a zbaviť sa ďalších brániacich hráčov – ich snaha tak končí v strednom pásme.

49:40

Okoličány ulovil puk do lapačky, pri snahe o rozohrávku však narazil na protivníkov na každej strane, a tak si konštruktívne myšlienky veľmi rýchlo rozmyslel.

49:20

Paukovčekovu rozohrávku za bránkou vystihol Hrušík, miesto natlačenia sa pred Kostúra však volil cestu popri mantineli, kde proti presile stroskotal.

48:20

Kostúr radšej prikrýva puk, ktorý k nemu doputoval cez celé klzisko, na chvíľu sa tak naša pozornosť presunie pred neho.

48:05

Poprad dal gól!
Dá sa povedať, že zámok, v ktorom Popradčania držia svojich súperov im šetrí sily, pretože sa s mladíkmi nemusia naháňať po celom klzisku. Čerešničku na "putá" nasadil LUKÁŠ HVILA parádnou strelou z ľavého kruhu, keď puk zrejme ešte zazvonil o brvno bezmocného Dávida Okoličányho. Asistencie: Matúš Matis, Jaroslav Kasík.

47:31

Z ľadu sa ťažko dvíha Horvát, priznám sa, že som nepostrehol, čo ho v strednom pásme pri mantineli zložilo k zemi, no zdvíha sa a odchádza po vlastných.

46:57

Bartečko sa s pukom rozbehol na útočnej modrej, trojica brániacich hráčov pred ním len so strachom cúvala, Bartečko sa znovu snažil vyšperkovať akciu peknou prihrávkou, avšak všetci spoluhráči už čakali, že akciu zakončí sám.

46:13

Peter Boltun zahadzuje obrovskú príležitosť! Na pravej strane sa dostal k odrazenému puku, bol už síce z uhla, ale nebyť Okoličányho lapačky, ktorá sa na bránkovej čiare zjavila v poslednom možnom momente, skóre by sa znovu zvyšovalo.

45:55

Ihneď po buly sa mladíci dostali k ďalšej strele, tentoraz však nemieril príklep od modrej čiary ani medzi tri žrde.

45:37

Zákrok Kostúra na druhej strane, na ľavej strane sa pekne uvoľnil jeden z mladíkov a vyskúšal pre zmenu pozornosť jeho vyrážačky.

45:10

Po predchádzajúcom zaváhaní skúšal pozornosť brankára hostí aj Paukovček, tentoraz však Okoličány celú dráhu puku sledoval a nebol pred ním nikto, kto by ho pomýlil tečom.
Dnešné stretnutie sleduje 1097 divákov.

43:59

Poprad dal gól!
Popradčania sa nespoliehajú na vytvorený náskok, po predchádzajúcich pekných kombináciách sa vydaril nahodený puk TOMÁŠA SÝKORU z pravej strany, ktorý prepadol Dávidovi Okoličánymu cez lapačku. Brankári SR 20 dnes nemajú svoj deň. Asistencia: Peter Boltun.

43:10

Popradčania šliapu naplno, je ich plné útočné pásmo, Mlynčár sa snaží uvoľniť pri mantineli. Keď už sa mu to podarilo akciu kazí Štrauch nepresnou prihrávkou na modrú čiaru.

42:21

Zatiaľ to na veľké šetrenie síl na zajtrajší duel s Košicami nevyzerá, Paukovček zatiahol puk do útočného pásma a len-len, že Matis neprijal jeho výzvu na strelenie gólu spomedzi kruhov.

41:26

Takáčova strela spoza Vadoviča len do Vadoviča.

41:00

Paločkovi prihrávka na modrej trochu ušla, domáci si z toho veľkú hlavu nerobia – už sú znovu nasťahovaní v útočnom pásme.

40:30

Keď už sa mladíkom prechod do útoku podarí, čaká na nich pripravená obrana na čele so skúseným Radoslavom Suchým, ktorý aj teraz posúval puk na Bartečka.

40:15

Na buly to dnes hosťom nejde, málokedy sa stane, že po vhadzovaní začínajú s pukom na hokejke.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:36. V tej druhej sme videli ďalšie góly, ktoré viac potešili domácich (22.,40. Hvila), hostia sa totiž presadili iba raz (24. Horvát) a nič nenasvedčuje tomu, že by mali Popradu znepríjemniť cestu za tromi bodmi.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:08

Poprad dal gól!
Záver tretiny priniesol nepozornosť obrany hostí, prepadnutie ich hráčov naplno využil LUKÁŠ HVILA, aj keď jeho pôvodným zámerom bola prihrávka na Matúša Matisa, puk končí za chrbtom Dávida Okoličányho. Asistencia: Lukáš Paukovček.

38:50

Pri puku po prenechaní znovu Bartečko, tentoraz volil strelu a zrejme jemný teč obrancu ju vytlačil mimo priestoru bránky.

38:10

Do kombinácie sa v útočnom pásme ponúkol aj Kurali, Bartečkovi iste na tvári vyčaril úsmev jeho pokusmi o kľučky, ktoré vyzerali skôr ako medvedí tanec, prišiel mu tak na pomoc, sám však následne nepresne prihral.

37:00

Paločko v nájazde! Tiesnený popradský krídelník sa dostal do zakončenia, puk si potiahol z ľavej strany na pravú, avšak zasunutím našiel len nastrčený pravý betón Okoličányho.

36:30

"Pomaranče" sa snažia prebrať iniciatívu do rúk, Horvátovej formácii sa podarilo aspoň na chvíľu podkúriť v útočnom pásme a tak Kostúr radšej puk prikrýva.

35:59

Hostia sa po návrate Giľaka nadychujú k akej-takej snahe, ich kapitán strelou príklepom prevetral Kostúrove betóny a neuspel ani z následnej dorážky.

35:10

Sýkora ukázal, že vie využiť aj minimum ponúknutého priestoru, strelou švihom spoza obrancu však rozvlnil len bočnú sieť.

34:43

Dobre zapracoval Sukeľ, ktorý vystihol zaváhanie Suchého a puk mu vypichol do stredného pásma. Mladíci teraz ukazujú, že vedia brániť.

34:11

Krotákova delovka značí záver striedania druhej popradskej formácie, Okoličány mal čo robiť, aby puk vytlačil vyrážačkou.

33:00

Prekrásna myšlienka pri zakončení domácich, mladíci zabudli na jedného z popradských hráčov, ktorý sa tečom ľahučkej strely od modrej čiary snažil pomýliť Okoličányho – ten ale nakoniec nemusel zasahovať, keďže puk minul jeho ľavú tyčku.

32:13

Ďalšie zlyhanie si pripíše na účet Jendroľ, vyhral síce súboj s Bartečkom, ale následne puk napáliil priamo do Suchého, ktorý tak bez problémov udrží pásmo.

31:56

Tak sa to mladíkom podarilo, po troch nepodarených vyhodeniach sa tentoraz puk kotúľa až ku Kostúrovi.

31:30

Neschopnosť hostí vyhodiť jasný puk posunula do zakončenia Paločka, ktorý sa v dobrej pozícii snažil dorážať strelu od modrej čiary.

31:15

Nespokojný Giľak si sadá na trestnú lavicu a súperovi dáva možnosť zvýšiť vedenie trestom 2+2 za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.

29:50

Po pár minútach bez väčšieho vzruchu potešil Sýkora priaznivcov, ktorí v už viac zimnom, než jesennom počasí merali cestu na štadión. Puku sa chopil už v strednom pásme a efektným prehodením pomedzi nohy pomýlil obrancu, ktorý sa mu medzi kruhmi snažil stáť v ceste. Nanešťastie sa už dostal mimo strelecký uhol a tak Okoličánymu stačilo pokryť pravú tyčku, aby zabránil inkasovanému gólu.

29:17

Mladým reprezentantom teraz chýbal do partie jeden hráč, ktorý by sa zapojil do prenechávania puku na zadnom mantineli. Nebudeme klamať, keď zhodnotíme, že hráč navyše by sa im zišiel celý zápas.

28:41

Ondris sa ani nehnevá, zrejme si bol vedomý toho, že puk preberal už v útočnom pásme.

28:33

Okoličány na kolenách, primäl ho k tomu puk, ktorý sa pritúlil odrazom od zadného mantinelu.

27:55

Kasík sa musí k nahodenému puku vrátiť, keďže jeho prvý pokus zachytili v strednom pásme hostia.

27:10

Hvila si nevšimol, že Paukovček nestihol vykorčuľovať z útočného pásma a vystavil tak spoluhráča mimo hry – Poprad ale po vyhratom buly pokračuje v dobývaní útočného pásma.

26:25

Dlhý puk sa Fekiač snažil na pravej strane spracovať všetkými silami, bol však prikrátky a navyše dobre tiesnený domácou obranou. Hostia však získavajú aspoň pobyt v útočnom pásme v podobe vhadzovania, keďže Kostúr puk radšej prikryl.

25:45

Sýkora v reparáte s väčším prehľadom, puk v ľavom kruhu podržal a pekným švihom už po niekoľkýkrát otestoval kvalitu Okoličányho vyrážačky.

24:40

Popradčania so snahou o znovuzískanie trojgólového vedenia, nahodený puk od modrej čiary skončil na Sýkorovi a Boltunovi sa ho medzi kruhmi nepodarilo skrotiť.

23:34

HK Orange 20 dalo gól!
Nepresnosť v obrane domácich je okamžite potrestaná, postaral sa o to KRISTIÁN HORVÁT, keď "dorazil" strelu Andreja Vadoviča. Puk sa najprv nedostal až ku Kostúrovi, ale skončil len na jednom z popradských obrancov, čo domáceho brankára pomýlilo a Horvát mohol zakončovať do odkrytej bránky. Asistencie: Andrej Vadovič, Matej Giľák.

23:17

Pavol Skalický zrejme čakal, že Matúš Kostúr sa mu v bránke odstúpi – s pukom nabehol priamo do stredu bránky.

23:17

Paločko v útočnom pásme v páde puk neudržal, krásnou otočkou sa k nemu dostal Skalický a pri zakončení bol podľa hlavného rozhodcu faulovaný, takže bude nasledovať trestné strieľanie!

22:40

Sýkora sa na ľavej strane zmocnil puku a prešiel pol pásma oblúkom poza bránku, na pravom mantineli ho však mladí reprezentanti odzbrojili a dostali sa aspoň do stredného pásma.

22:27

Bartečko sa snažil prihrať spoza bránky efektnou zadovkou, trafil však len konštrukciu bránky a tak sa po ďalšom súboji hostia oslobodzujú odpálením puku cez všetky čiary.

22:18

Domáci v útočnej aktivite nepoľavujú, diváci sa majú na čo pozerať a hostia len odpaľujú puk cez všetky čiary.

21:39

Poprad dal gól!
Ďalší z protiútokov však už zakončený úspešnejšie, postarala sa o to dvojica Matúš Matis – LUKÁŠ HVILA, keď druhý menovaný obstrelil ľavý betón brankára po presnej prihrávke z pravej strany. Asistencie: Matúš Matis, Lukáš Paukovček.

21:25

Rýchly protiútok domácich, Kroták sa snažil zdvihnúť puk prihrávkou na Takáča, tomu sa ho však potom nepodarilo trafiť.

21:05

Reprezentanti vystrkujú rožky, s pukom sa však dostávajú stále len na pokraj útočného pásma.

20:20

Ďalšia bomba Suchého, tentoraz minul ľavú žŕdku brány hostí.

20:10

Na buly opäť úspešnejší domáci, tentoraz sa dostali aj do útočného pásma, kde Okoličányho pozornosť vyskúšal z pravej strany Suchý – puk končí po zásahu vyrážačkou na ochrannej sieti.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 17:47.
Po delostreleckom úvode (5. Paločko, 6. Mlynčár, 6. Kurali – 7. Ondris) hráči v ďalšom priebehu na gólové hody nenadviazali, hoci hlavne Popradčania na to príležitostí mali viac než dosť. Mladíci z Orange 20 môžu byť radi, že neprehrávajú omnoho väčším rozdielom, úprimne, môžu byť radi, že strelili aspoň gól.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Obrovská chyba hostí! Bol to zrejme Hochel, ktorý v obrannom pásme prenechal puk Krotákovi – ten z ľavej strany nabil Paločkovi na strelu príklepom a obaja tak nechali vyniknúť Okoličányho a jeho ľavý betón.

18:39

Krotákov úmysel o kolmé vysunutie Paločka mal síce oči, popradský mladík by ale musel mať zrýchlenie ako Pavel Bure, aby puk dobehol. Zakázané uvoľnenie.

18:23

Na druhej strane musí zasahovať Kostúr, puk od modrej čiary opäť počas celej dráhy letu videl a tak ho bezpečne zohrial v lapačke.

17:40

Štrauch skúšal strelu jemne nad ľadom ihneď po vyhratom buly, puk skončil na korčuliach obrancu pred ním.

17:00

Galis na útočnom výlete, za bránkou sa mu podarilo udržať puk a vybojoval tak streleckú pozíciu pre Vargu. Toho projektil si našiel cestu až ku Kostúrovi, ktorý sa ani nenamáhal vyrazený puk prikryť.

16:20

Bartečko stihol spracovať vysunutie na ľavej strane ešte pred modrou čiarou, zaseknutím sa zbavil obrancu, potom však zbytočne rozmýšľal a pohľadom hľadal spoluhráča. Nakoniec sa v ideálnej pozícii pred Okoličánym pokĺzol a hostia puk vyhadzujú cez všetky čiary.

15:10

Vtipný Krotákov zámer – puk posielal spoza pravého kruhu vysokým oblúkom na teč, ak by mieril na bránku, Okoličány, ktorý mal zakrytý výhľad, by zrejme nestihol zareagovať.

14:40

Náznaky Orange 20 o snahu založiť útok končia ešte v strednom pásme, Popradčania nepripúšťajú akékoľvek zaváhania.

13:35

Do zakončenia sa ešte medzi kruhmi dostával Paukovček, medzi dvojicou protihráčov sa mu nepodarilo zasiahnuť puk a tak si hostia definitívne vydýchnu.

13:15

Ďalší vyhodený puk už s najväčšou pravdepodobnosťou bude znamenať ubránenie sa hostí.

12:44

Domáci sa vracajú až ku Kostúrovi, striedanie na oboch stranách hru trochu spomaľuje.

12:10

Tlak domácich pretrváva, po strele Suchého sa pred bránkou snažil dorážať Sýkora, Okoličány sa však dostal k puku ešte pred ním a lapačkou si vypýtal ďalšie prerušenie hry.

11:52

Kroták si vymenil puk s Paločkom, ktorý sa tak v pravom kruhu uvoľnil ku krásnej strele švihom, ktorú Okoličány vyráža vyrážačkou.

11:34

Strelu priamo po buly Okoličány chytá a upokojuje spoluhráčov.

11:28

Prvý potrestaný hráč je Dominik Jendroľ, prenikajúci Matis pri ňom spadol na zem a hlavný rozhodca signalizuje podrazenie.

11:05

Ďalšia nepresnosť v prechode domácich do útoku, Sýkora dostal puk na päty, navyše prešiel cez modrú čiaru skôr, než puk, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.

10:00

Kostúrova snaha o rýchle založenie útoku vyšla nazmar, na pravej strane totiž nikto jeho prihrávku nečakal a tak sa k nemu hra vráti po zakázanom uvoľnení.

09:00

Po prestrelke sa hra mierne upokojila, prvé zákroky si pripisuje aj Okoličány, za pomoci spoluhráčov si so situáciami poradil.

08:00

Napriek nepriaznivému vývoju sa hostia nevzdávajú, Kostúr mal čo robiť po úniku jedného zo súperov. Strelu mierenú medzi betóny však bezpečne podržal.

06:54

HK Orange 20 dalo gól!
V úvodných minútach máme hotovú prestrelku, zapojili sa do nej aj chlapci z reprezentácie. Podobne ako na druhej strane sa môže trochu červenať aj Matúš Kostúr, neistým zákrokom potešil NINA ONDRISA. Asistencie: Matúš Sukeľ, Patrik Bačík.

05:55

Hlásime teda avizovanú zmenu, Denis Godla možno uvažoval už aj nad odchodom do šatne, podstatné ale je, že prenecháva miesto v bránke Dávidovi Okoličánymu.

05:55

Poprad dal gól!
Na ďalší presný zásah sme nemuseli čakať ani desať sekúnd! MÁRIO KURALI dokonale zaskočil Denisa Godlu strelou z ľavej strany a brankár hostí už šprintuje na striedačku, kde si miesto vymení s Dávidom Okoličánym. Asistencia: Peter Boltun.

05:49

Poprad dal gól!
Poprad sa rýchlo dostáva do dvojgólového vedenia, tento zásah možno zapísať na vrub brankára Denisa Godlu, ktorému ľahký puk prepadol cez betóny. Úspešným strelcom je FILIP MLYNČÁR, kredit na góle má i Andreas Štrauch, ktorý dobre clonil vo výhľade. Asistencie: Gáborčík Dávid, Štrauch Andreas.

04:27

Poprad dal gól!
Popradčania sa dokázali usadiť v útočnom pásme, súboj za bránkou vyhral Samuel Takáč, našiel úplne voľného MATÚŠA PALOČKA, ktorý sa z pravej strany strelou cez lapačku brankára nemýlil. Asistencie: Takáč Samuel, Kroták Arne.

03:20

Skalický dobehol puk v otvorenom priestore na pravej strane, bekhendovo sa snažil prekonať Kostúra, ten si však ľavú tyčku postrážil.

02:30

Prvé zakázané uvoľnenie, dopustili sa ho Popradčania a tak dovoľujú súperovi aspoň na chvíľu pobyt v útočnom pásme.

02:12

Matis vysunul do úniku Hvilu! Popradský odchovanec sa snažil prestrčiť puk umne popod Godlu, ten aj s problémami puk prikryl, hlavne teda za pomoci obrancov, ktorí na rozdiel od neho čiernu gumu videli.

02:00

Ďalší nepodarený pokus o prienik do pásma, tentoraz končia Kamzíci už na útočnej modrej.

01:20

V prvom náznaku šance i hostia, Horvátova formácia sa však dostala len do spleti tiel medzi kruhy, kde Fabian puk vyváža.

00:50

Napriek dvom neúspešným pokusom o založenie útoku sa do šance predsa len prví dostali domáci, z pravej strany nabíjal Boltunovi Bartečko, center Popradčanov však puk netrafil dobre.

00:05

Úvodné buly sa podarilo vyhrať domácemu Boltunovi, z obrany však Suchý nedokázal vymyslieť presnú kolmicu.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Napriek snahe popradského vedenia o vytvorenie priaznivejších podmienok na vstup na tento zápas (akcia za 0,01€) sú diváci na tribúnach len v slabom zastúpení.
Zápas už by sa mal začať, hráči Orange 20 sa však ešte len teraz trúsia na ľad.
Tímy už nastupujú na hraciu plochu, čaká sa ešte na hostí, ktorí akosi s príchodom meškajú.
Popradčania musia kalkulovať s náročným programom, ďalší zápas hrajú totiž už zajtra, môžeme tak čakať, že hlavní matadori budú šetriť silami.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali, Fabian (A), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Boltun, Bartečko (A) – Kroták (C), Takáč, Paločko – Matis, Paukovček, Hvila – Štrauch, Mlynčár, Gapa. Tréner: Jančuška Milan.

HK Orange 20: Godla (Okoličány) – Bačik (A), Hochel, Jendroľ, Pavúk, Vadovič, F. Fekiač, Mendrej, J. Varga – Petráš (A), Kabáč, Skalický (C) – Gilak, Horvát, Tábi – Galis, Bondra – Hrušík, Sukel, Ondris. Tréner: Bokroš Ernest

Rozhodcovia: Lauff Rudolf – Bogdaň Andrej, Rovenský Tibor.
Poprad ťahá 7-zápasovú víťaznú šnúru, naposledy prehral 30.9. doma s Banskou Bystricou (3:5) a slovenské "pomaranče" v tejto sezóne len ťažko hľadajú hráča, ktorý by vedel súperom narobiť väčšie problémy. Svedčí o tom fakt, že v 10 zápasoch žiaden z hráčov nestrelil viac, než 2 góly. I keď dvadsiatka nazbierala "už" 5 bodov, zisk ďalších sa pre zverencov Ernesta Bokroša pod Tatrami nepredpokladá.
So 7 gólmi a 18 bodmi v 16 zápasoch je očakávaným ťahúňom Popradčanov Tomáš Sýkora, ktorý sa teší z nominácie do širšieho kádra na Nemecký pohár. Len o gól menej má na svojom konte skúsený Ľuboš Bartečko, no papierové predpoklady diktujú, že svoje bodové štatistiky by si mali prilepšiť viacerí ich kolegovia z útoku.
O favoritovi dnešného stretnutia niet pochýb, na domácom ľade sa budú Kamzíci od úvodných sekúnd snažiť dostať mladíkov z "dvadsiatky" do kolien a potešiť tak priaznivcov, ktorí merali cestu na štadión.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Poprad – HK Orange 20

7:2

konec (3:1, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Paločko (Takáč, Kroták), 6. Mlynčár (Gáborčík, Štrauch), 6. Kurali (Boltun), 22. Hvila (Matis, Paukovček), 40. Hvila (Paukovček), 44. Sýkora (Boltun), 49. Hvila (Kasík, Matis) – 7. Ondris (Sukeľ, Bačík), 24. Horvát (Vadovič, Giľák)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali, Fabian (A), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Boltun, Bartečko (A) – Kroták (C), Takáč, Paločko – Matis, Paukovček, Hvila – Štrauch, Mlynčár, Gapa. Tréner: Jančuška Milan.

HK Orange 20: Godla (6. Okoličány) – Bačik (A), Hochel, Jendroľ, Pavúk, Vadovič, F. Fekiač, Mendrej, J. Varga – Petráš (A), Kabáč, Skalický (C) – Gilak, Horvát, Tábi – Galis, Bondra – Hrušík, Sukel, Ondris. Tréner: Bokroš Ernest

Rozhodčí: Lauff Rudolf – Bogdaň Andrej, Rovenský Tibor

Diváci: 1097

Průběh zápasu
1. třetina
04:27
05:49
05:55
06:54
11:28
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
23:34
31:15
39:08
Po 2. třetině
3. třetina
43:59
48:05
Konec