Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Red Bull Salzburg – GNK Dinamo Záhřeb

4:2

konec (2:0)

23.10.2014, 21:05 • David Košinár (@kosik1424)

Tipsport: 1.6 4.55 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Tak ještě jedna žlutá karta, kterou vidí Stefan Ilsanker (SLZ).

90

Nastavovat se bude ještě 5 minut.

Ángelo HENRÍQUEZ - 4:2

90

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!


Tak pozor! ANGELO HENRÍQUEZ dává gól! Po krásné individuální akci se dostal až do vápna a vyslal parádní střelu, na kterou byl Peter Gulacsi krátký. Míč letěl přímo do levého dolního rohu.

85

A další obrovská šance domácích! Druhý skvělý zákrok v rychlém sledu musel předvést Eduardo. Massimo Bruno nemířil špatně, jen mu chyběla kapka toho pověstného štěstíčka.

84

Kevin Kampl vyhořel ve 100% příležitosti! Utíkal sám na gólmana a v malém vápně zkusil zacílit do levé části brány. Eduardo se ovšem nenechal rozhodit a předvedl výborný zákrok!

82

Druhá žlutá karta zápasu. Vidí jí Ognjen Vukojevič (ZAG).

Arijan ADEMI - 4:1

81

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!


Tak Dinamu se přeci jen daří alespoň kosmeticky upravit skóre. ARIJAN ADEMI vyslal střelu z bezprostřední blízkosti a ta skončila v pravé horní polovině brány. Pochvalu za finální přihrávku zaslouží Angelo Henriquez.

70

Dvojité střídání i na straně domácích. Ze hřiště odchází třígólový Alan s Andreasem Ulmerem a nahradí je Marcel Sabitzer s Valentinem Lazarem.

68

Angelo Henriquez dokázal dopravit balon do sítě, ale radost mu zkazil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd.

64

Dvojité střídání na hostující straně. Hřiště opouští Pivarič a Pinto. Nahrazují je Vukojevič a Andrijaševič.

54

První střídání v podání hostujícího týmu. Odchází Paulo Machado a na hřiště vběhne Marko Pjaca.

ALAN - 4:0

52

Salzburg právě vstřelil branku!


Tak teď už to vypadá na debakl. ALAN dovršuje svůj hattrick parádní střelou po přihrávce Christopha Leitgeba a zvyšuje tak již na 4:0!

André RAMALHO - 3:0

49

Salzburg právě vstřelil branku!


Domácí jdou již do tříbrankového vedení a vypadá to na jednoznačnou záležitost! ANDRE RAMALHO si naskočil na dobře rozehraný rohový kop a přesnou hlavičku poslal do levého horního rohu Eduardovy brány, který neměl nejmenší šanci zasáhnout.

ALAN - 2:0

45

Salzburg právě vstřelil branku!


A je to o dvě branky! Kampl našel výbornou přihrávkou ALANA, který přízemní střelou propálil Eduarda přímo prostředkem brány!

42

Leonardo Sigali (ZAG) je dnes prvním hráčem, který vidí za svůj zákrok žlutou kartu.

34

Ve velmi dobré příležitosti se objevil Marcelo Brozovič! Na hranici pokutového území napřáhl ke střele a jen těsně minul levou tyč soupeřovy branky.

18

Velká šance i na druhé straně! Hillel skoro pozvedl diváky ze sedadel, když předvedl krásnou individuální akci a dostal se až před brankáře. Peter Gulacsi ale skvěle odhadl, že střela z bezprostřední blízkosti půjde do pravého dolního rohu a skvěle zasahuje! Záhřeb bude zahrávat rohový kop.

ALAN - 1:0

14

Salzburg právě vstřelil branku!


ALAN posílá svůj tým do vedení! Krásně si ve vápně naskočil na nadýchaný centr, který vyslal Peter Ankersen a hlavičkou z bezprostřední blízkosti uklidil míč dolů doprostřed branky. Eduardo neměl nejmenší šanci.

5

Bruno se ocitl v obrovské příležitosti, když z hranice vápna střílel do levého dolního rohu, ale Eduardo je ve střehu a předvádí skvělý zákrok!

FC Red Bull Salzburg – GNK Dinamo Záhřeb

4:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Alan (P. Ankersen), 45. Alan (Kampl), 49. Ramalho (Leitgeb), 52. Alan (Leitgeb) – 81. Ademi (Henríquez), 90. Henríquez

Karty:   90+5. Ilsanker (SLZ) – 42. Sigali (ZAG), 82. Vukojevič (ZAG)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 14:4. Střely mimo: 2:3.

FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – P. Ankersen, Ulmer (70. Lazaro), Hinteregger, Ramalho – Ilsanker, Leitgeb, Kampl, Bruno – Alan (70. Sabitzer), Soriano (C).
Náhradníci: Walke – Schmitz, Schiemer, Keita, Lazaro, Laimer, Sabitzer.

GNK Dinamo Záhřeb: Eduardo – Šimunić (C), Pinto (64. Vukojevič), Sigali, Pivarić (64. Andrijašević) – Antolić, Machado (54. Pjaca), Ademi, Brozović, Hilal – Henríquez.
Náhradníci: Ježina – Ibáñez, Andrijašević, Pjaca, Vukojevič, Eduardo.

Rozhodčí: Gözübüyük – Steegstra, Goossens