Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Red Bull Salzburg – GNK Dinamo Záhřeb

4:2

konec (2:0)

23.10.2014, 21:05 • David Košinár (@kosik1424)

Tipsport: 1.6 4.55 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ángelo HENRÍQUEZ - 4:2

90

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!


Tak pozor! ANGELO HENRÍQUEZ dává gól! Po krásné individuální akci se dostal až do vápna a vyslal parádní střelu, na kterou byl Peter Gulacsi krátký. Míč letěl přímo do levého dolního rohu.

Arijan ADEMI - 4:1

81

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!


Tak Dinamu se přeci jen daří alespoň kosmeticky upravit skóre. ARIJAN ADEMI vyslal střelu z bezprostřední blízkosti a ta skončila v pravé horní polovině brány. Pochvalu za finální přihrávku zaslouží Angelo Henriquez.

ALAN - 4:0

52

Salzburg právě vstřelil branku!


Tak teď už to vypadá na debakl. ALAN dovršuje svůj hattrick parádní střelou po přihrávce Christopha Leitgeba a zvyšuje tak již na 4:0!

André RAMALHO - 3:0

49

Salzburg právě vstřelil branku!


Domácí jdou již do tříbrankového vedení a vypadá to na jednoznačnou záležitost! ANDRE RAMALHO si naskočil na dobře rozehraný rohový kop a přesnou hlavičku poslal do levého horního rohu Eduardovy brány, který neměl nejmenší šanci zasáhnout.

ALAN - 2:0

45

Salzburg právě vstřelil branku!


A je to o dvě branky! Kampl našel výbornou přihrávkou ALANA, který přízemní střelou propálil Eduarda přímo prostředkem brány!

ALAN - 1:0

14

Salzburg právě vstřelil branku!


ALAN posílá svůj tým do vedení! Krásně si ve vápně naskočil na nadýchaný centr, který vyslal Peter Ankersen a hlavičkou z bezprostřední blízkosti uklidil míč dolů doprostřed branky. Eduardo neměl nejmenší šanci.

FC Red Bull Salzburg – GNK Dinamo Záhřeb

4:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Alan (P. Ankersen), 45. Alan (Kampl), 49. Ramalho (Leitgeb), 52. Alan (Leitgeb) – 81. Ademi (Henríquez), 90. Henríquez

Karty:   90+5. Ilsanker (SLZ) – 42. Sigali (ZAG), 82. Vukojevič (ZAG)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 14:4. Střely mimo: 2:3.

FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – P. Ankersen, Ulmer (70. Lazaro), Hinteregger, Ramalho – Ilsanker, Leitgeb, Kampl, Bruno – Alan (70. Sabitzer), Soriano (C).
Náhradníci: Walke – Schmitz, Schiemer, Keita, Lazaro, Laimer, Sabitzer.

GNK Dinamo Záhřeb: Eduardo – Šimunić (C), Pinto (64. Vukojevič), Sigali, Pivarić (64. Andrijašević) – Antolić, Machado (54. Pjaca), Ademi, Brozović, Hilal – Henríquez.
Náhradníci: Ježina – Ibáñez, Andrijašević, Pjaca, Vukojevič, Eduardo.

Rozhodčí: Gözübüyük – Steegstra, Goossens