Menu

Tenis

ATP Valencie (krytý tvrdý povrch)

Pablo Andujar-Alba – Tomáš Berdych (2)

2:0 6:3, 6:2

konec

22.10.2014, 12:15 • Michal Šíma

Tipsport: 7.4 1.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tomáš Berdych vypadl z turnaje ve Valencii v prvním kole, když nestačil na domácího Pabla Andujara! Tomáš dnes nepředvedl ani zlomek toho, co s emu dařilo minulý týden ve Stockholmu, v každém setu dvakrát přišel o podání a Andujar se zaslouženě raduje z překvapivého postupu. Brzké vypadnutí navíc může znamenat pro Berdycha vážnou trhlinu v boji o Turnaj mistrů, kde zatím drží sedmou pozici, ale jeho pronásledovatelé Ferrer, Murray a Raonic jsou tento týden ještě ve hře. Uvidíme, jak se vše vyvrbí, jen připomeňme, že poslední turnaj sezony je Masters 1000 v Paříži, kde bude ve hře ještě velká spousta bodů. (13:29:08)

Konec zápasu

6:2

Andujar zakončuje utkání krásným vítězným forhendem kros, Tomáš Berdych ve Valencii končí překvapivě už v prvním kole!

40-30

Jenže následná dvojchyba znamená mečbol pro Andujara!

30-30

Berdych se ještě drží a srovnává na 30:30! V této výměně český tenista vytáhl dva těžké míče zpod nohou, ten druhý umístil do strany a tím si otevřel cestu k winneru z kříže.

30-15

Další chyba českého tenisty při uspěchaném útoku bekhendem po lajně, míček dopadá jen do prostoru pro čtyřhru.

15-15

Nikterak obtížný return soupeře Tomáš nedokázal vrátit do kurtu.

0-15

Dobré podání Berdycha, po kterém přichází zakončení volejem.

5:2

Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.

5:2

U Andujar je o přestávce lékař, upřímně řečeno ale Španěl rozhodně nepůsobí, že by jej něco limitovalo. Doslova létá po kurtu a zřejmě chce jen trochu zpevnit zatejpované koleno.

5:2

Následuje přestávka a výměna stran.

5:2

Slušný return Berdycha nenašel podporu v přesném následném bekhendu, nasazená dvojka znovu chybuje a naopak Andujar už vede o tři hry!

40-0

Přímý bod z podání pro španělského hráče.

30-0

Return českého tenisty se nevešel do kurtu.

15-0

Na konci delší výměny zahrál Andujar chytrý trochu kratší forhend po lajně, Berdych byl u míčku pozdě, hrál jej na dlouhou ruku a zamířil do sítě.

4:2

Bohužel, Pablo Andujar si teď doslova povodil Berdycha po kurtu, několika údery jej dostal do úzkých a nakonec jej donutil k chybě při čopu forhendem po lajně. je to 4:2 a Tomáš je na pokraji vyřazení.

40-0

Tohle je nepříjemné, Andujarovi na konci vyčkávací výměny pomohlo ukázkové prasátko a jsou tu tři brejkboly pro Španěla!

30-0

Po pár úderech Berdych vyhazuje forhend do autu a hodně se na sebe zlobí.

15-0

Andujar má i štěstí. zatímco jeho úder, který šel zřejmě do autu páska tečovala do dvorce, Berdych následným forhendem míří do pásky a míček padá zpět na jeho polovinu.

P. Andujar-Alba – T. Berdych

2:0 6:3, 6:2

konec

Zpět na online