Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Queens Park Rangers – Liverpool FC

2:3

konec (0:0)

19.10.2014, 14:30 • Loftus Road, London • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 6.5 4.25 1.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Kolo Touré.

Steven CAULKER - 2:3

90+5

Liverpool právě vstřelil branku!
Rozhodčí Dowd chtěl nastavovat čtyři minuty a již po uplynutí této doby přichází další nešťěstí pro Hoops! Sterling hledal před bránou Balotelliho a míč uklidil do vlastní sítě STEVEN CAULKER. Druhý vlastňák domácích v zápase.

Eduardo VARGAS - 2:2

90+2

QPR právě vstřelili branku!
Wow! Tohle je Premier League! Domácí bleskově odpovídají a srovnávají na 2:2! Leroy Fer kopl rohový kop na bližší tyč, kde se dostal k hlavičce EDUARDO VARGAS a Mignolet míč vytáhl až za brankovou čarou.

COUTINHO - 1:2

90

Liverpool právě vstřelil branku!
No tohle je pro domácí obrovsky kruté! Hosté roh ubránili a vydali se do rychlého kontru. Na jeho konci se ocitl COUTINHO, který v šestnáctce obešel Islu a přes Caulkera vyslal přízemní střelu, která skončila u vzdálenější tyče.

89

Domácí jsou při chuti! Caulker hlavou vracel míč do ohně, kde byl zase Vargas. Před ním míč na poslední chvíli odvrátil na roh Škrtel!

Eduardo VARGAS - 1:1

87

QPR právě vstřelili branku!
Obrovská radost na Loftus Road! Vargas odcentroval na zadní tyč, kde byl Austin, který hlavou balón vrátil zpět před bránu, kam stačil vlétnout právě EDUARDO VARGAS a ten již z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě. Naprosto zasloužené vyrovnání Hoops!

86

Hostující Coutinho obdržel žlutou kartu za zákrok na půlce.

85

Phillips zahrál rohový kop na zadní tyč. Hosté míč odvrátili, ale po sérii hlaviček se jim vrátil zpátky do šestnáctky až na hlavu Traorého, jehož pokus Mignolet vytěsnil na roh.

82

Dalším potrestaným hráčem je Martin Škrtel, který příliš ostře zajel do protihráče.

80

Žlutou kartu dostává Karl Henry (Queens Park Rangers) za faul zezadu.

79

Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Bobby Zamora, přichází Eduardo Vargas.

75

Domácí se nevzdávají. Zamora sklepl míč proti noze Austinovi. Ten z hranice šestnáctky pálil ke vzdálenější tyči, ale Mignolet se složil na trávník včas a balón vyrazil.

71

Glen Johnson obdržel žlutou kartu za faul na Traorého.

Richard DUNNE - 0:1

67

Liverpool právě vstřelil branku!
Hosty dostává na koně nešťastný moment v podání zkušeného RICHARDA DUNNA! Hosté po faulu na Sterlinga zaskočili soupeře bleskovou rozehrávkou a přihrávku Johnsona, která směřovala na Balotelliho, si na malém vápně srazil do vlastní sítě Dunne.

66

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Emre Can, přichází Joe Allen.

66

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Coutinho.

61

Mario Balotelli asi sám nevěří tomu, co právě nedal! Ránu Lallany vyrazil McCarthy pouze k nohám italského útočníka, který nepochopitelně přestřelil prázdnou bránu.

60

A opravdu! Sandro nemůže pokračovat, takže ho nahrazuje Armand Traoré.

55

Henry vysunul kolmou přihrávkou Charlieho Austina, který se už dostal do těžkého úhlu, ale ještě stihl nebezpečně zakončit. Mignolet si mohl oddechnout, že míč prolétl kolem zadní tyče jeho svatyně.

47

Další šance domácích! Sandro z pravé strany vyslal křížnou střelu, která prošla mezi dvěma bránícími hráči a hosté mohou děkovat Mignoletovi, který balón vyškrábl na roh.

46

Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Nedum Onuoha, přichází Matt Phillips.

45+1

Richard Dunne (Queens Park Rangers) je potrestán žlutou kartou za faul na Sterlinga.

44

Konečně zahrozili i hosté. Steven Gerrard se vydal dopředu, v šestnáctce se uvolnil mimo jiné i přes Zamoru, který jako útočník takto vypomohl defenzivě, a vypálil vedle vzdálenější tyče.

34

To je neuvěřitelné! Mignolet vyběhl na centr Zamory, ovšem Fer ho přehlavičkoval a trefil břevno. Odražený míč pak nedokázal dostal do prázdné brány ani Austin, hosty zachránil před pohromou Glen Johnson.

28

Leroy Fer se drží za hlavu! Zamora dostal přihrávku na pravé křídlo a ve skluzu dokázal v šestnáctce najít Fera. Ten byl v naprosto ideální pozici, ale jeho střela se odrazila od břevna za bránu.

9

Obrovská šance Charlieho Austina, který se jako tank protlačil přes Johnsona i Škrtela a šel sám na Mignoleta. Ten jeho první zakončení vyrazil a dorážka skončila v boční síti!

6

Hosté přešli do rychlého protiútoku. Moc nechybělo, aby se po centru Hendersona dostal na malém vápně k míči Mario Balotelli. V tom případě by šlo o téměř jistý gól.

Queens Park Rangers – Liverpool FC

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 87. Vargas (Austin), 90+2. Vargas (Fer) – 67. Dunne (vla.), 90. Coutinho (Gerrard), 90+5. Caulker (vla.)

Karty:   45+1. Dunne (QPR), 80. Henry (QPR) – 71. Johnson (LIV), 82. Škrtel (LIV), 86. Coutinho (LIV)

Queens Park Rangers: McCarthy – Isla, Onuoha (46. Phillips), Dunne, Caulker, Jun Sok-jong – Sandro (60. Traoré), Henry, Fer – Austin, Zamora (C) (79. Vargas).
Náhradníci: Murphy – Traoré, Ferdinand, Phillips, Kranjčar, Hoilett, Vargas.

Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Škrtel, Lovren, Enrique – Henderson, Gerrard (C), Can (66. Allen) – Sterling (90+6. K. Touré), Balotelli, Lallana (66. Coutinho).
Náhradníci: Jones – K. Touré, Manquillo, Coutinho, Allen, Marković, Lambert.

Rozhodčí: Philip Dowd – S. Ledger, R. West.