Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Viktorie Jirny – FK Králův Dvůr

1:0

konec (1:0)

19.10.2014, 14:00 • Info o změnách stavu (Ondřej Novotný (@NovotOndra))

Je tu konec utkání, o osudu tří bodů nakonec rozhoduje jediný gól zápasu, který dokázali vstřelit domácí dvě minutu před přestávkou. Králův Dvůr tak dnes odjíždí s prázdnou. Ode mě vše, příště na počtenou. (16:00:58)

90

Konec zápasu.

75

Králův Dvůr se celý druhý poločas snaží vyrovnat, vybojoval si už pět rohových kopů, Jirny ale stále odolávají a drží si jednobrankový náskok.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, který byl po většinu času vyrovnaným. Domácí se ale dokázali v závěru první půle prosadit a tak pokud bude chtít Králův Dvůr pomýšlet na body, bude muset ve druhé půli vstřelit minimálně jeden gól.
Druhý poločas začne přibližně v 15:10.

45

První poločas skončil.

43

Jirny právě vstřelily branku!
Domácí hráči se dvě minuty před koncem prvního poločasu dokázali prosadit a ujímají se tak v utkání jednobrankového vedení. Jméno střelce doplníme později.

30

Je za námi půl hodina hry, aktivnější jsou chvíli ndomácí hráči a chvíli zase hosté. Nicméně domácí si dokázali vytvořit už tři rohové kopy, úvodní branka jak z domácí strany, tak ale také ze strany Králova Dvora prozatím nepřichází a průběžný stav je tudíž neměnný – 0:0.

1

Utkání právě začalo.
Dobré nedělní odpoledne, v rámci 11. kola ČFL je dnes na programu i duel mezi Jirny, soupeřem jim bude Králův Dvůr. Z toho utkání vám přineseme pouze změny stavu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

SK Viktorie Jirny – FK Králův Dvůr

1:0

konec (1:0)

Zpět na online