Menu

Hokej

KHL

Amur Chabarovsk – CSKA Moskva

1:2

konec (1:2, 0:0, 0:0)

06.10.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 6.16 5.0 1.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:50

Domácí to ale přece jenom zkusí, Borisov míří na střídačku!

54:56

Radulov si sjížděl do střelecké pozice, přičemž byl zastaven nedovoleným způsobem. Za sekání odjíždí pykat Sergej Těrjajev (CHA). Přidá CSKA definitivní pojistku svého vítězství?

35:02

Grigorenkova rána již přišla zbytečně, neboť se bude vylučovat. Na lavici hanby míří za nedovolené bránění hostující Jevgenij Arťuchin (MOS). Domácí tak mají další velmi dobrou možnost k vyrovnání.

32:51

Radulov – Da Costa. Tato dvojice dnes řádí jako utržená ze řetězu. První jmenovaný adresoval před branku přihrávku svému kolegovi, který měl opět možnost završit hattrick. Ani tentokráte se mu to ale nepovedlo, nadvakrát jej eliminoval pozorný Borisov. Následuje komerční přestávka.

29:13

Hosté si zahrají další přesilovou hru. Za nebezpečnou hru vysokou holí putuje podruhé v dnešním utkání na lavici hanby Jevgenij Orlov (CHA). Po skončení komerční přestávky se bude vhazovat po Borisovově levici.

28:45

Tak to byla obrovská šance Amuru, který využil díry v moskevské defenzivě. Přečíslení dvou na jednoho zakončoval z voleje Michajl Fišenko, ovšem Galimov se výtečně přemístil a domácí možnost eliminoval. Brankový rozhodčí již téměř signalizoval branku, leč opak byl pravdou.

25:59

Bude se vylučovat. Za sekání odjíždí na lavici hanby Michajl Naumenkov (MOS). Domácí celek si tak zahraje přesilovou hru. Jednu již v první periodě dokázal využí, jak si poradí s nastávající?

24:18

Radulov vybojoval za brankou touš, který poté poslal Da Costovi. Francouzský forvard ale ranou z voleje hattrick nezkompletoval, z těsné blízkosti trefil pouze Borisova. Neujala se ani následná dorážka v pádu.

Sergej PĚRETJAGIN - 1:2

17:12

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Domácí ale přece jenom snižují. Na modré čáře zachytil ledabylé vyhození Moskvy SERGEJ PĚRETJAGIN, který posléze po menším zaváhání vymetl pavučiny v pravém horním rohu hostující branky. Bez asistence.

15:42

Vylučovat se bude ale také na domácí straně. Držením se provinil Stanislav Jegoršev (MOS). Podaří se Chabarovsku vsítit kontaktní branku a zmírnit tak dominanci hostujícího celku?

Stephane DA COSTA - 0:2

15:06

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté s naprostým přehledem kontrolují hru. Klasická přesilovková kombinace přináší navýšení vedení CSKA. Děnisov s velkým přehledem nabil od modré STEPHANU DA COSTOVI, který nechytatelnou ranou z levé strany ledové plochy překonal Borisova. Asistence: Denis Děnisov.

14:23

Vjačeslav Litovčenko se zkoušel prosadit z levé strany, leč neúspěšně. Následný protiútok hostí končí nedovoleným zákrokem ze strany Amuru. Za sekání odjíždí pykat Jevgenij Orlov (CHA). Další velká šance pro CSKA.

09:33

Bude se vylučovat, hosté si zahrají přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Roman Kopijenko (CHA). Jak Moskva s touto příležitostí naloží?

Stephane DA COSTA - 0:1

08:06

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté jdou do vedení. STEPHANE DA COSTA dostal vynikající přihrávku do jízdy, načež z pozice pravého kruhu trefil dělovou ranou přesně levý horní růžek domácí svatyně. Zasloužené vedení CSKA. Asistence: Denis Děnisov, Igor Grigorenko.

Amur Chabarovsk – CSKA Moskva

1:2

konec (1:2, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Pěretjagin – 9. Costa (Děnisov, Grigorenko), 16. Costa (Děnisov)

Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježjov, Kurbatov, Loginov, Pěretjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Fišenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Litovčenko, Orlov, Haščák, Abramov, Kopijenko

CSKA Moskva: Galimov (Lalande) . Děnisov, Mišarin, Zajcev, Naumenkov, Billins, Kiselevič, Jegoršev -Andronov, Ljubimov, Žafjarov, Žarkov, Grigorenko, Arťuchin, Radilov, Fefelov, Volkov, Prochorkin, Da Costa, Mamin

Rozhodčí: Bondar, Gusev – Otmachov, Palej

Diváci: 6500

Průběh zápasu
1. třetina
08:06
09:33
14:23
15:06
15:42
17:12
Po 1. třetině
2. třetina
25:59
29:13
35:02
Po 2. třetině
3. třetina
54:56
Konec