Menu

Hokej

KHL

Amur Chabarovsk – CSKA Moskva

1:2

konec (1:2, 0:0, 0:0)

06.10.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 6.16 5.0 1.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Rastislav Špirko (CHA) 0+0, čas na ledě: 23:23, 3 střely
Michel Miklík (CHA) 0+0, čas na ledě: 17:54, 0 střel
Marcel Haščák (CHA) 0+0, čas na ledě: 18:17, 2 střely (12:12:32)
Je dobojováno. Utkání bylo rozhodnuto již v prvním dějství, kdy se dvakrát prosadil Stephane Da Costa. Domácí zásluhou Sergeje Pěretjagina pouze korigovali. V dalším průběhu utkání příliš šancí k vidění nebylo, což korunovala nepříliš záživná třetí část. CSKA tak potvrdilo, byť ne zrovna přesvědčivě, roli favorita a zvítězilo 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 19:37

60:00

Konec zápasu.

59:50

Domácí to ale přece jenom zkusí, Borisov míří na střídačku!

59:13

CSKA stále kontroluje hru. Amur zatím nemá ke hře bez brankáře možnost. Hostující celek si počíná velezkušeně.

58:23

Tvrdou ránu od modré čáry Borisov elegantně lapil pomocí své rukavice. Po následném přerušení hry se bude vhazovat po pravé ruce domácího muže v masce.

57:38

Nic nenasvědčuje tomu, že by se Amur nadechoval k závěrečnému tlaku. CSKA stále aktivně napadá a bojuje v útočném pásmu.

57:03

Chabarovsk nyní vyhodil přes všechny čáry. Těrjajev se již z trestné lavice vrátil, proto je odpískáno zakázané uvolnění a vhazování v útočné třetině Moskvy. Duel se chýlí ke svému konci. Risknou domácí hru v šesti?

56:15

Hosté velmi dlouho kombinovali, načež vypálil Radulov. Od domácí zadáka se ale puk odrazil až do středního pásma. CSKA bude muset započít své snažení takříkajíc od píky.

55:10

Mišarin se po rychlé kombinaci pokusil vypálit od modré čáry. Borisov ale dráhu letu projektilu dobře viděl, proto jej mohl bez sebemenších obtíží zlikvidovat. Poté raději přerušil hru.

54:56

Radulov si sjížděl do střelecké pozice, přičemž byl zastaven nedovoleným způsobem. Za sekání odjíždí pykat Sergej Těrjajev (CHA). Přidá CSKA definitivní pojistku svého vítězství?

53:22

Sergej Andronov si sjížděl do střelecké pozice, ovšem nakonec jej domácí zastavili. Po následném ofsajdu CSKA následuje komerční přestávka. Domácí lodivod velmi emotivně povzbuzuje své svěřence. Není divu, klání není pro Chabarovsk zdaleka ztracené.

52:17

Hra je nyní přerušena vinou zakázaného uvolnění v podání moskevského CSKA. Utkání pomalu, ale jistě směřuje ke svému konci. Hosté stále nemají nic jistého, jednobrankové vedení je velmi ošemetné.

51:36

Z otočky zkoušel štěstí Igor Grigorenko, ovšem pokus byl zblokován. K dorážce se již napřahoval Nikita Zajcev, ovšem zmiňovaný forvard mu střelu překazil a sám se ujal kotouče.

50:57

A další střelecký pokus hostí, tentokráte se o něj pokusil Kiselevič. Ani stínění Źafjarova nepomohlo k tomu, aby CSKA potřetí v utkání rozsvítilo červené světlo. Borisov posléze přerušil hru.

50:21

Velmi ostře pálil od modré čáry Stanislav Jegoršev. Branku ale netrefil. Hnedle nato došlo před domácí svatyní k menší strkanici, ovšem ani jeden z hlavních arbitrů vylučovat nehodlá.

49:23

Stále stejný scénář. Do útočného pásma CSKA létá jeden kotouč za druhým. Neustále se však bojuje po rozích. Nyní ale vytrhl domácí příznivce z letargie Pěretjagin, jehož dělovku od modré lapil Galimov. Ten poté přerušil hru.

48:27

Radulov posílal před branku zdánlivě nenápadnou přihrávkou, kterou ale nikdo ze spoluhráčů nedokázal zachytit. Přesto hosté pokračují v pobytu v útočné pásmu. Domácím se čas na vyrovnání stále více krátí.

47:15

Útok Chabarovsku zastavuje postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve střední třetině. Třetí část zatím nic zajímavého nepřináší, utkání j plné nepřesností a chyb, Uvidíme, zda se herní projev zlepší.

46:38

Opět první formace moskevského CSKA. O střelu přes obránce se pokusil Alexandr Radulov, ovšem pokus známého bouřliváka zblokovala domácí obrana. Nepřesnou ranou završil celou akci Stephane Da Costa.

45:41

Kirill Safronov viděl najíždějícího spoluhráče, jemuž chtěl také adresovat kotouč. Přihrávce ale dal příliš velkou razanci, proto se kusu gumové pryže chopila opět hostující ekipa.

44:37

Ruslan Baškirov zavezl puk do útočného pásma, kde ale byla jeho rána zblokována. Následný protiútok Moskvy měl ale rovněž jepičí život. Diváci si zatím ve třetí periodě na své rozhodně nepřijdou.

43:38

Tentokráte se hosté provinili zakázaným uvolněním, po kterém se hra stěhuje opět před Galimova. Úvod třetí části je z obou stran poněkud rozapčitý, i když více ze hry má bezpochyby družina CSKA.

43:04

Před Galimovem nyní velmi aktivně pracoval Dmitrij Lugin. Ani stínění domácí útočníka ale ke srovnání skóre nepomohlo. Hostující gólman poté raději přerušil hru.

42:34

Ljubimovova přihrávka byla sražena do zámezí, vhazovat se bude po levé ruce Sergeje Borisova. Zdá se, že bude mít domácí muž v masce stále více práce. Jak se bude třetí část nadále vyvíjet?

41:38

CSKA je stále nastěhované v útočném pásmu, kde zle zatápí soupeři. Do žádné větší střelecké pozice se ale zatím nedostává. Hrát by ale měl spíše Amur, který stále ztrácí jednu přesnou trefu.

40:29

Alexandr Radulov se výtečně uvolnil, obkroužil domácí branku a pokusil se zakončit bekhendem. Borisov byl ale pozorný a nastalou situaci zvládl. Poté se Amur osvobozuje vyhozením do středního pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi prostřední dvacetiminutovka, která žádnou branku nepřinesla. Převahu však měla nadále hostující družina. Dobré příležitosti k navýšení vedení měl především Da Costa, který je dnes velmi aktivní. Neprosadil se, a tak si do třetí periody přenáší těsný náskok. Uhájí jej až do konce? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 17:21

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:33

Po krátkém souboji ve středním pásmu nahodili hosté kotouč na branku, kde se pravděpodobně perioda dohraje. Domácí se již nikam neženou.

39:08

A další icing favorita utkání. Do konce druhé třetiny již příliš času nezbývá. Přinesou závěrečné vteřiny vzrušení? Atmosféra v hale rovněž poněkud upadá.

38:28

CSKA poměrně aktivně napadá, což činí Chabarovsku značné potíže. Nadvakrát se pot pokoušel prosadit Radulov, ovšem ani jednou neposedný kotouč netrefil. Pokus o další rozehrávku Moskvy končí zakázaným uvolněním, což znamená jediné, buly před Galimovem.

37:12

Zakázané uvolnění v podání Chabarovsku. Hra se tak vrací před Borisova, konkrétně po jeho pravici. Tempo hry poněkud upadá, hosté v poklidu kontrolují těsné vedení a nikam se neženou.

36:26

Kotouč je opět ve středním pásmu. Nakonec je domácím odpískání postavení mimo hru, které je posouzeno jako úmyslné. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže k brance Amuru. Ani tentokráte domácí pravděpodobně početní výhodu nezužitkují.

35:41

Zatím se ale nezdá, že by Amur jakkoliv hrozil. CSKA vyhazuje jeden kotouč za druhým a v poklidu kontroluje obranné pásmo. Co přinese další průběh domácí přesilové hry?

35:02

Grigorenkova rána již přišla zbytečně, neboť se bude vylučovat. Na lavici hanby míří za nedovolené bránění hostující Jevgenij Arťuchin (MOS). Domácí tak mají další velmi dobrou možnost k vyrovnání.

34:21

Maxim Mamin nahodil z pravé strany kotouč směr branka, kde stínil Roman Ljubimov. Borisov ale přesto celou situaci dobře viděl, proto mohl zasáhnout. Posléze raději přerušil hru a dopřál svým spolubojovníkům odpočinek.

33:28

CSKA pokračuje v ofenzivním snažení, ovšem zatím se do střelecké pozice nedostává. Domácí mají co dělat především s vynikajícím pohybem hostující družiny.

32:51

Radulov – Da Costa. Tato dvojice dnes řádí jako utržená ze řetězu. První jmenovaný adresoval před branku přihrávku svému kolegovi, který měl opět možnost završit hattrick. Ani tentokráte se mu to ale nepovedlo, nadvakrát jej eliminoval pozorný Borisov. Následuje komerční přestávka.

31:47

Hosté nyní skórovali, ovšem pouze domácím borcem. Baškirova totiž natlačil do branky Roman Ljubimov. Po tomto střetu je mírně otřesen brankář Amuru, leč zdá se, že nepůjde o vážnější zranění.

31:13

S přehledem zvládnuté oslabení v podání domácího celku. CSKA se prakticky vůbec nedostalo do střelecké pozice. Ihned po opuštění trestné lavice se navíc Orlov zapojil do útoku. Domácího forvarda ale Galimov vychytal.

30:38

Kotouč je až u Galimova, tato přesilová hra se CSKA vůbec nedaří. Nnyí dokonce domácí vybojovali za hostující brankou kotouč, čímž našetřili cenné vteřinky. Od tribun se jim dostává bouřlivého potlesku.

29:57

Do zajímavé pozice se řítil Litovčenko, ovšem hosté se stačili vrátit a pohromě zabránit. Následný přechod do ofenzivy se ale družině v bílém příliš nepovedl, je odpískání postavení mimo hru. Vhazování proběhne ve středním pásmu.

29:13

Hosté si zahrají další přesilovou hru. Za nebezpečnou hru vysokou holí putuje podruhé v dnešním utkání na lavici hanby Jevgenij Orlov (CHA). Po skončení komerční přestávky se bude vhazovat po Borisovově levici.

28:45

Tak to byla obrovská šance Amuru, který využil díry v moskevské defenzivě. Přečíslení dvou na jednoho zakončoval z voleje Michajl Fišenko, ovšem Galimov se výtečně přemístil a domácí možnost eliminoval. Brankový rozhodčí již téměř signalizoval branku, leč opak byl pravdou.

27:33

Až nyní domácí CSKA mírně sevřeli, ovšem zatím to k žádnému úsoěchu nevede. Po nepovedeném pokusu Rastislava Špirka se hostující družina osvobozuje.

26:37

CSKA se brání bez větších obtíží, ba co více, stíhá dokonce útočit. Vladimir Žarkov nabral velkou rychlost, přejel do útočné třetiny a od levého mantinelu vypálil. Borisov byl ale připraven, hnedle přerušil hru. Toto pochopitelně vyhovuje Moskvě.

25:59

Bude se vylučovat. Za sekání odjíždí na lavici hanby Michajl Naumenkov (MOS). Domácí celek si tak zahraje přesilovou hru. Jednu již v první periodě dokázal využí, jak si poradí s nastávající?

25:28

Jevgenij Arťuchin dostal ihned po přejetí útočné modré "strom," což se urostlému útočníkovi nestává příliš často. Nabytý kotouč ale nedokázali domácí zužitkovat. Nedlouho po přejetí modré čáry o něj přišli.

24:18

Radulov vybojoval za brankou touš, který poté poslal Da Costovi. Francouzský forvard ale ranou z voleje hattrick nezkompletoval, z těsné blízkosti trefil pouze Borisova. Neujala se ani následná dorážka v pádu.

23:28

Hraje se stále bez přerušení, první šancí ve druhém dějství se prezentoval Dmitrij Lugin. Galimov ale celou situaci velmi dobře viděl a střelu zneškodnil pomocí helmy. Po kotouči v ochranné síti se bude vhazovat v útočném pásmu Chabarovsku.

22:32

Až nyní se Chabarovsk osvobdoil a dokonce dostla do útočného pásma. Dlouho zde však nepobyl, hrát může opět ekipa v bílém, tedy moskevské CSKA.

21:42

A opět CSKA, tentokráte vybruslil od levého mantinelu Igor Grigorenko, který poté zakončil prudkým švihem. Branku ale netrefil, orazítkoval pouze mantinel. Hosté pokračují v ofenzivě.

20:41

Hosté se ihned po zahájení druhého dějství vydali kuřpedu, kde zahrozil ranou od modré čáry Nikita Zajcev. Kotouč ale neprošel chumlem domácích borců. Amur se tak osvobozuje vyhozením do středního pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní perioda, která přinesla velkou převahu CSKA. Hosté ji také dokázali zásluhou Stephana Da Costy zužitkovat. Francouzský forvard se trefil hned dvakrát. V závěru třetiny ale snížil přesilovkovou ranou od modré Sergej Pěretjagin. Jak se bude utkání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 10:8

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Hostující celek to ještě v závěru periody zkouší v útočném pásmu, leč zdá se, že se již stav nezmění. CSKA si odenese do kabiny těsné, byť zasloužené vedení.

18:55

Galimov musel opět zasahovat, ihned po přejetí útočné modré čáry otestoval pozornost hostujícího mága Dmitrij Lugin. Galimov byl ale na svém místě a pozorný. Poté raději přerušil hru.

18:14

Domácí se snažili opět zapojit do ofenzivy, ovšem nakonec byli o kotouč obráni. Fanoušci Amuru se dožadují dvouminutového trestu, ovšem ani jeden z hlavních arbitrů žádný nedovolený zákrok neviděl.

Sergej PĚRETJAGIN - 1:2

17:12

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Domácí ale přece jenom snižují. Na modré čáře zachytil ledabylé vyhození Moskvy SERGEJ PĚRETJAGIN, který posléze po menším zaváhání vymetl pavučiny v pravém horním rohu hostující branky. Bez asistence.

16:33

CSKA se zatím brání bez sebemenších problémů, Amuru se nedaří usadit v útočném pásmu. Z tribun se ozývá pískot nespokojených příznivců domácího celku.

15:42

Vylučovat se bude ale také na domácí straně. Držením se provinil Stanislav Jegoršev (MOS). Podaří se Chabarovsku vsítit kontaktní branku a zmírnit tak dominanci hostujícího celku?

Stephane DA COSTA - 0:2

15:06

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté s naprostým přehledem kontrolují hru. Klasická přesilovková kombinace přináší navýšení vedení CSKA. Děnisov s velkým přehledem nabil od modré STEPHANU DA COSTOVI, který nechytatelnou ranou z levé strany ledové plochy překonal Borisova. Asistence: Denis Děnisov.

14:23

Vjačeslav Litovčenko se zkoušel prosadit z levé strany, leč neúspěšně. Následný protiútok hostí končí nedovoleným zákrokem ze strany Amuru. Za sekání odjíždí pykat Jevgenij Orlov (CHA). Další velká šance pro CSKA.

13:37

Alexandr Radulov dostal po spoluhráčově objetí branky přihrávku, kterou chtěl ihned zužitkovat. Švih z pozice pravého kruhu ale nasměroval pouze do připraveného Borisova, který přerušuje hru. Na řadě je další komerční přestávka. Převaha CSKA je opět markantní.

12:18

Moskva má opět místy až drtivý tlak, Amur vůbec nestíhá. Až nyní se dostal do ofenzivy, nenápadným nahozením od levého mantinelu se pokoušel Galimova zaskočit Haščák. Hostující brankář se ale nenechal obalamutit.

11:12

Borisov ale musel přece jenom zasahovat, a to proti střeleckému pokusu Kiseleviče. Domácí muž v masce si ale poradil na jedničku s hvězdičkou a přerušil hru.

10:41

Amur se brání velmi dobře, hosté se zatím nedostali ke střeleckému pokusu. Chabarovsk vyhazuje jeden kotouč za druhým. Tuto početní výhodu si hokejisté v bílém za rámeček rozhodně nedají.

09:33

Bude se vylučovat, hosté si zahrají přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Roman Kopijenko (CHA). Jak Moskva s touto příležitostí naloží?

08:41

Hosté pokračují v útočném snažení, ovšem Chabarovsk další kotouč ve své síti nepřipouští a vyhazuje alespoň do středního pásma, kde hraje opět CSKA.

Stephane DA COSTA - 0:1

08:06

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté jdou do vedení. STEPHANE DA COSTA dostal vynikající přihrávku do jízdy, načež z pozice pravého kruhu trefil dělovou ranou přesně levý horní růžek domácí svatyně. Zasloužené vedení CSKA. Asistence: Denis Děnisov, Igor Grigorenko.

07:19

Chabarovsk se usadil v útočné třetině, načež dokonce zahrozil. Rychlou kombinaci chtěl završit ranou od modré Kirill Safronov. Domácí zadák ale trefil přesně připravenou Galimovovu hruď. Amur ale začíná pomalu vystrkovat růžky.

06:23

Galimov si poprvé sáhl na kotouč, a to po lehké střele domácích. Zásah mu nečinil žádné potíže. Následuje úvodní komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočné pásmu Amuru. Zatím vidíme velkou převahu Moskvy, ovšem šancí bylo prozatím poskrovnu.

05:38

Nyní se ale Chabarovsk mířil do přečíslení dvou na jednoho, ovšem přihrávka na Rastislava Špirka byla příliš prudká, slovenský forvard ji nezastihl. Velká škoda pro domácí celek.

04:47

Těsně za modrou čáru ostře vypálil Alexandr Radulov. Tvrdý pokus byl ale zblokována. Následný protiútok Amuru byl zastaven již v samotném zárodku. Domácí zatím nečiní svému sokovi žádné potíže.

04:05

Další atak moskevské ekipy zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků velké nebezpečí nehrozí. Pokud bude duel pokračovat tímto tempem, je jen otázkou času, kdy se CSKA ujme vedení.

03:33

Jan Mursak využil volného prostoru na pravé straně hrací plochy a vydal se vstříc Borisovovi. Domácí zadák se nakonec stihl vrátit a vynulovat střelecký prostor. Slovinský forvard ještě stihl obkroužit branku, která ale byla poté posunuta, proto je přerušena hra.

02:55

Grigorenkovův švih z poměrně velkého úhlu končí v ochranné síti. Vhazovat se tak bude po Borisovově levici. Jedná se vůbec o první přerušení hry.

02:31

Jevgenij Arťuchin zavezl touš do útočného pásma, kde si chtěl obhodit obránce Amuru. To se mu však nepodařilo, Chabarovsk tak opět vyhazuje do středního pásma.

01:22

Utkání zatím probíhá přesně podle předpokladů, domácí tým odvrací jeden ofenzivní výpad hostí za druhým. CSKA se nedaří usadit v útočném pásmu.

00:24

Hosté se vydali hned v úvodu duelu do ofenzivy, Radulov pálil ihned po přejetí útočné modré čáry. Rána ale byla zblokována. Hrát tak může Amur.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježjov, Kurbatov, Loginov, Pěretjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Fišenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Litovčenko, Orlov, Haščák, Abramov, Kopijenko

CSKA Moskva: Galimov (Lalande) . Děnisov, Mišarin, Zajcev, Naumenkov, Billins, Kiselevič, Jegoršev -Andronov, Ljubimov, Žafjarov, Žarkov, Grigorenko, Arťuchin, Radilov, Fefelov, Volkov, Prochorkin, Da Costa, Mamin

Rozhodčí: Bondar, Gusev – Otmachov, Palej.
Domovským stánkem již zní ruská hymna, utkání bude za malou chvíli zahájeno.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa

Rastislav Špirko (CHA)
Michel Miklík (CHA)
Marcel Haščák (CHA)
Pohled do statistik

Amur neprožívá dobrý vstup do sezony, po odehrání třinácti zápasů má na svém kontě pouhých 9 bodů, což mu přisuzuje dvanáctou příčku Východní konference. Chabarovsk nezvládl posledních pět duelů, naposledy podlehl na domácí půdě Novgorodu vysoko 2:7.

CSKA má zcela odlišné starosti. Ve třinácti duelech získalo rovných 36 bodů, společně s Petrohradem vládne celé KHL. V rámci Západní konference je druhé pouze vinou horšího skóre. Moskevští drtí jednoho soupeře za druhým. V předchozím ligovém duelu zvítězili ve Vladivostoku přesvědčive 5:0. Smlsne si favorit i na Amuru?
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Amur Chabarovsk a CSKA Moskva. Úvodní buly bude ve středovém kruhu Platinum Areny Zolotoj, tedy domovském stánku Amuru, vhozeno v 10:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

Amur Chabarovsk – CSKA Moskva

1:2

konec (1:2, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Pěretjagin – 9. Costa (Děnisov, Grigorenko), 16. Costa (Děnisov)

Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježjov, Kurbatov, Loginov, Pěretjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Fišenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Litovčenko, Orlov, Haščák, Abramov, Kopijenko

CSKA Moskva: Galimov (Lalande) . Děnisov, Mišarin, Zajcev, Naumenkov, Billins, Kiselevič, Jegoršev -Andronov, Ljubimov, Žafjarov, Žarkov, Grigorenko, Arťuchin, Radilov, Fefelov, Volkov, Prochorkin, Da Costa, Mamin

Rozhodčí: Bondar, Gusev – Otmachov, Palej

Diváci: 6500

Průběh zápasu
1. třetina
08:06
09:33
14:23
15:06
15:42
17:12
Po 1. třetině
2. třetina
25:59
29:13
35:02
Po 2. třetině
3. třetina
54:56
Konec