Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC Oceláři Třinec – Mountfield HK

6:0

konec (3:0, 1:0, 2:0)

05.10.2014, 17:15 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.7 4.5 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:48

Po nedovoleném zákroku na Skokana je vyloučen Daniel Rákos (TRI). Ten byl potrestán dvouminutovým trestem za faul kolenem. Navíc dostal desetiminutový trest za nesportovní chování. Menší trest odpyká Růžička.

55:50

Slovákova bomba od modré čáry trefila někoho z domácích obránců! Také Kukumbergova dorážka byla také tečována, ale puk proskákal těsně kolem tyče za branku!

53:59

Hradec Králové dostane možnost na vstřelení čestného gólu v přesilové hře. Tomáš Linhart (TRI) si odsedí dvě minuty za sekání.

53:37

Rufer posunul puk do úniku Draveckému, ten si kotouč nádherně stáhl před bránícím Dietzem, ale zacílil o fous nad Pavelkovu branku!

ADAMSKÝ - 6:0

49:58

Třinec právě vstřelil branku!
Hattrick je tady a zaznamenal jej MARTIN ADAMSKÝ! Polanský ukázal divákům, jak moc si se svým spoluhráčem rozumí, našel ho krásnou přihrávkou zpoza branky a Adamský uklízel znovu do prázdné brány za bezmocného Pavelku – 6:0! Asistence: Jiří Polanský.

49:49

V další situaci dopravil puk za Pavelku Jašek, ale jednalo se o velmi spornou situaci, protože třinecký útočník ležel v brankovišti! Prozkoumává se videozáznam hry.

ADAMSKÝ - 5:0

47:52

Třinec právě vstřelil branku!
Ale Oceláři rychle ujeli dopředu a přidali pátý zásah! Irglovu střelu tečoval Dietz tak nešťastně, že puk vyplaval přímo před volným MARTINEM ADAMSKÝM a ten doklepával do prázdné klece! Druhý zásah Adamského znamená pro Třinec pětibrankové vedení – 5:0! Asistence: Zbyněk Irgl.

43:04

Rákosovi se vyhození vůbec nepovedlo a doslova daroval kotouč Skokanovi. Slovenský útočník volil z kruhu prudkou ránu, ale těsně minul!

41:49

V plném počtu nám hra dlouho nevydržela. Jiří Polanský (TRI) chyboval vzadu, nabídl puk Skokanovi a následně jej fauloval. Vyloučen je na dvě minuty na napadení.

39:55

Oceláři se ihned nastěhovali do útočné třetiny a vytvořili si obrovskou šanci! Roth přihrál Irglovi, ten vnikl před branku, ale Pavelka svou svatyni uhájil a vleže puk udržel!

39:27

Rostislav Klesla (TRI) a Collin Valcourt (HKM) byli po vyloučeni na čtyři minuty za hrubost. Navíc je vyloučen i Tomáš Mertl (HKM) na dvě minuty za podražení. Když to sečteme s minulými tresty, hrají Oceláři přesilovku ve čtyřech proti třem.

39:27

Frühauf střílel těsně vedle, následně je hra přerušena a přiostřuje se. Rukavice shodili Klesla a Kanaďan Valcourt! Je tady pěstní bitka!

38:43

Znovu je tady vyloučení na obou stranách. Současně budou pykat Marek Trončinský (TRI) a Rudolf Červený (HKM). Oba byli vyloučeni na dvě minuty za hrubost, hraje se ve čtyřech na každé straně.

37:25

Mertl kroužil s pukem před Pavelkou tak dlouho, až uklouzl a odevzdal jej Žejdlovi! Třinecký útočník byl sám, ale královéhradecký gólman jeho pokus vyrazil!

35:20

Teď ale hosté mohli snížit! Velkou příležitost měl na holi Dej, ale nejprve Hrubec jeho střelu vyrazil a podruhé ho k dorážce nepustili obránci Slezanů!

33:47

V další akci ujížděl na Pavelku Kreps, ale na zádech si vezl Vydareného! Ten mu nakonec zakončení znemožnil a Pavelka přikryl kotouč lapačkou!

ADAMSKÝ - 4:0

33:17

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři dalším povedeným zásahem zvyšují svůj náskok! Nejdříve zachytili chybnou rozehrávku hostí, Trončinský si pak za bránou Pavelky pohrál s Pláňkem, přihrál MARTINU ADAMSKÉMU a ten ranou z první překonal gólmana Mountfieldu – 4:0! Asistence: Marek Trončinský.

31:45

Znovu se vylučuje, tentokráte na obou stranách. Nějaké problémy mezi sebou měli Tomáš Linhart (TRI) a Tomáš Pospíšil (HKM). Hostující hráč je vyloučen na dvě minuty za krosček, domácí bek dostal dvě minuty za následnou hrubost. Oba týmy hrají ve stejném počtu, tedy ve čtyřech.

28:17

Tomáš Slovák (HKM) na ledě moc dlouho nepobyl. Znovu je vyloučen na dvě minuty za hrubost. Navrch dostal desetiminutový trest za nesportovní chování. Třinecká přesilovka začne po komerční pauze. Menší trest odpyká Kudrna.

26:04

Oceláři ale nezačali přesilovku tím nejlepším způsobem! Rothovi pláchl po pravé straně Mertl a tváří v tvář Hrubcovi orazítkoval jeho levou tyč!

25:50

Hrubec si poradil s ranou Kudrny a dopředu mohl kvapit Polanský. S tím měl velké problémy Tomáš Slovák (HKM) a nakonec fauloval. Je vyloučen na dvě minuty za faul loktem.

20:01

Hosté do druhé třetiny vystřídali brankáře. Ondřeje Kacetla nahradil mladý Jaroslav Pavelka.

18:50

Trončinský zaváhal při rozehrávce a odevzdal kotouč Červenému! Toho následně zboural, ale Hrubec musel vyrážet střelu Skokana! Z ledu se pak zvedl i Červený, ale Skokanovu střelu dorážel mimo bránu!

13:05

Oceláři si navíc po komerční přestávce zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici musel odjet Jaroslav Kudrna (HKM) na dvě minuty za sekání. Vhazuje se po pravici Kacetla.

ORSAVA - 3:0

11:34

Třinec právě vstřelil branku!
Zatím je to v Třinci krasojízda domácích Ocelářů! Žejdlova střela Kacetlovi vypadla, protože kotouč viděl až na poslední chvíli, a na brankovišti parkující JAKUB ORSAVA dorážel do odkryté klece – 3:0! Hradec Králové je už o tři branky pozadu! Asistence: Lukáš Žejdl, Daniel Rákos.

09:12

Rufer skoro připravil třetí branku! Zpoza Kacetlovy brány přihrál přesně na Draveckého, ale slovenský forward z mezikruží těsně minul!

RŮŽIČKA - 2:0

07:43

Třinec právě vstřelil branku!
To je skvělý začátek pro domácí Oceláře! Ti se hned po skončení oslabení nastěhovali před Kacetla, Rufer našel přesnou přihrávkou od mantinelu MARKA RŮŽIČKU, toho si nedokázal pohlídat Pláněk a mladý třinecký útočník vstřelil zasunutím do prázdné brány svůj druhý gól – 2:0! Asistence: Adam Rufer, David Nosek.

05:51

Neskutečné štěstí teď stálo při hostech! Rufer zachytil rozehrávku Kacetla po mantinelu a střílel na odkrytou branku! Jeho ránu však zastavila pravá tyčka!

05:04

Ale ihned po vstřelené brance musí Třinec do oslabení. Vyloučen byl Zbyněk Irgl (TRI) na dvě minuty za podražení v útočném pásmu.

RŮŽIČKA - 1:0

04:50

Třinec právě vstřelil branku!
Z další akce už ale Oceláři udeřili a ujímají se vedení! MAREK RŮŽIČKA si na levém křídle zpracoval přihrávku Kindla, pronikl kolem hostujícího obránce a svižnou střelou se trefil přesně k tyči – 1:0! Asistence: Denis Kindl, Tomáš Linhart.

HC Oceláři Třinec – Mountfield HK

6:0

konec (3:0, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Růžička (Kindl, Linhart), 8. Růžička (Rufer, Nosek), 12. Orsava (Žejdl, Rákos), 34. Adamský (Trončinský), 48. Adamský (Irgl), 50. Adamský (Polanský)

HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Rufer, Kreps, Dravecký – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.

Mountfield HK: Kacetl (od 21. Pavelka) – Vydarený (A), Slovák, Frühauf, Pláněk, Dietz, Jank, Piegl – Šimánek (C), Mertl, Kudrna – Dej (A), Knotek, Pospíšil – Červený, Kukumberg, Skokan – Valcourt, Nedvídek, Beránek – Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

Rozhodčí: Polák, Svoboda – Flegl, Polonyi

Diváci: 3976

Průběh zápasu
1. třetina
04:50
05:04
07:43
11:34
13:05
Po 1. třetině
2. třetina
25:50
28:17
31:45
33:17
38:43
39:27
Po 2. třetině
3. třetina
41:49
47:52
49:58
53:59
58:48
Konec