Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FC Red Bull Salzburg – SC Wiener Neustadt

4:1

konec (2:1)

05.10.2014, 19:00 • Red Bull Aréna, Salzburg (kapacita 31.100 diváků) • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.05 13.0 27.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Již to mohla být klasicá pětka, protože Alan se po dalším pasu za obranu trefil přesně k pravé tyči, jenže v době přihrávky se nacházel v milimetrovém ofsajdu.

86

Také hosté naposled střídají. Daniel Schöpf odehraje zbývajících pět minut za Kristijana Dobrase.

Kevin KAMPL - 4:1

85

Salzburg právě vstřelil branku!
Krátce po střídání předvedli domácí další dokonalé rozebrání obrany hostů. Alan je sice dnes na hřišti pouze krátce, nicméně hraje FANTASTICKY. Jeho centr na penaltě sklepl Soriano, další skvěle hrající střídající hráč, na KEVINA KAMPLA, který si míč posunul k malému vápnu a z levého rohu malého vápna poslal míč mezi Schierlovy nohy. Asistence: Jonatan Soriano.

84

Poslední střídání Salzburgu. Christoph Leitgeb půjde za rozhodnutého stavu na hřiště, kde nahradí Marcela Sabitzera.

Salzburští dnes již podruhé napálili míč do břevna.

83

Další pohledná kombinační akce Salzburgu. Naby Keita poslal míč metr před vápnem na Alana, který se efektivní kličkou posunul do vápna, vystřelil a myslím si, že být břevno z citlivějšího materiálu, bylo by přeraženo vejpůl.

82

Rauter vybojoval skluzem míč pro O'Briena, který vystřelil z hranice velkého vápna. Jeho pumelici kryje Gulasci.

Jonatan SORIANO - 3:1

78

Salzburg právě vstřelil branku!
Jak je to jednoduché, dalo by se říct. K přímému volnému kopu pět metrů před šestnáctkou se postavil JONATAN SORIANO a trefil se přesně k pravé tyči branky Schierla, který se za míčem jen smutně ohlédl.

76

Za protesty při předchozí situaci dostává žlutou kartu gólman hostí Dominik Schierl, který přišel k rozhodčímu a zřejmě ho nezval na čajový dýchánek.

75

Druhé střídání v domácím celku. Z placu zhruba patnáct minut před koncem odchází Massimo Bruno, místo kterého se na hřiště podívá Jonatan Soriano.

63

První střídání také ne domácí straně. Alan nahrazuje Nilse Quaschnera, který dnes podal velmi dobrý výkon.

62

Zničehonic se před zcela volnou brankou Wieneru ocitl po přihrávce Quaschnera záložník Marcel Sabitzer, který posílá zblízka míč jen do gólmana hostí.

61

Druhé střídání hostí. Z placu odchází po hodině hry Mark Prettenthalter, kterého nahrazuje Reinhold Ranftl

61

Krásná kombinace černých perel Salzburgu poněkud probudila poměrně ospalou hru. Valentino Lazzaro vyslal přesnou přihrávku na rozběhnutého Keitu, který však z pravé strany velkého vápna netrefil brankovou konstrukci.

Schmitz orazítkoval břevno Schierleho brány.

55

Lahůdková rána Benna Schmitze volala po gólu, to ne že ne! Krajní bek domácích se s ničím nepáral, třicet metrů od branky vystřelil a jeho pumelici zastavilo až břevno!

53

Mohlo být vyrovnáno. Centrovaný míč se odrazil na hranici vápna k Dobrasovi, který se s ničím nepáral a napral míč na branku. Jeho střela prolétla těsně vedle levé tyče gólmana Salzburgu.

46

První žlutá karta zápasu je tu. Mark Prettenthalter (WIE) dostává žlutou kartu za faul na Nilse Quaschnera, kterému přejel pravou nohu.

46

Na nepříznivý vývoj zápasu reaguje trenér Heimo Pfeifenberger střídáním. Z placu odchází Matthias Koch, kterého nahrazuje Mario Ebenhofer.

Kamplova šance ze závěru první půle.

43

Kevin Kampl mohl přidat třetí gól domácích, když si po levé straně vápna naběhl za obranu hostí. Byl však už příliš z úhlu a svůj pokus nasměřoval jen do Schierla.

35

Tentokrát už tlak Salzburgu nese svoje ovoce, když Kamplův pokus vyrazil Schierl na rohový kop. A že šlo tedy o ránu plnou vitamínů z pravačky domácího středopolaře.

Herbert RAUTER - 2:1

32

Neustadt právě vstřelil branku!
Wiener Neustadt se z první vážnější akce raduje z gólu. Matthias Koch viděl na půlící čáře doslova zapomenutého HERBERTA RAUTERA a vyslal na něj výbornou přihrávku. Rauter se nejprve v běhu ohlédl, zda mu někdo nabíhá. Když viděl před sebou prázdno, zatáhl míč do šestáctky, předvedl jakousi polokličku-polozasekávačku a poté poslal míč přesně k pravé tyči marně se natahujícího Gulasciho. Asistence: Matthias Koch.

Marcel SABITZER - 2:0

22

Salzburg právě vstřelil branku!
Další blesková přímočará akce Salzburgu. Massimo Bruno si u pravé lajny naběhl na perfektní přihrávku do běhu a přiblížil se po pravé straně do velkého vápna. Nezazmatkoval, zhruba metr před hranicí penaltového území našel přesně na středu MARCELA SABITZERA, který zakončuje křižnou stranou opět k pravé tyči Schierla, který akorát tak bezmocně sklouzl po trávníku. Asistence: Massimo Bruno

19

Deutschmannův pokus bez problémů odvrátila obrana domácích a Lazzaro na pravé straně předvedl superrychlé nohy. Bleskově se dostal až před vápno, přenechal míč Kamplovi, ale jeho ránu blokují hosté na rohový kop.

Kevin Kampl nastřeluje tyč.

13

Obrovská šance Salzburgu, který zatím připomíná parní válec. Bruno vyslal brilantní uličkou ke střeleckému pokusu Kevina Kampla, který poblíž penalty vystřelil jen do tyče. Gólman Schierl by neměl šanci zasáhnout. Míč se od tyče znovu odrazil ke Kamplovi, který poslal před branku pas právě na Bruna, jenž míč jen lehce dloubl ke gólmanovi hostí.

Peter ANKERSEN - 1:0

4

Salzburg právě vstřelil branku!
Vedení domácích na sebe nenechalo dlouho čekat. Salzburg vyhrál hlavičkový souboj na půlce. Před vápnem prostrčil Bruno míč na Quaschnera, který celou akci vyšperkoval přihrávkou na PETERA ANKERSENA, jenž křižnou střelou z vápna k pravé tyči Schierla nedal gólmanu hostí šanci. Asistence: Nils Quaschner.

FC Red Bull Salzburg – SC Wiener Neustadt

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 4. Ankersen, 22. Sabitzer, 78. Soriano, 85. Kampl – 32. Rauter

Karty:   46. Prettenthaler (WIE), 76. Schierl (WIE)

FC Red Bull Salzburg: Gulasci – Schmitz, Ilsanker, Hinteregger, Ankersen – Lazaro, Keita, Kampl, Sabitzer – Bruno, Quaschner. Trenér: Adi Hütter.
Náhradníci: Walke, Soriano, Leitgeb, Schiemer, Ulmer, Alan

SC Wiener Neustadt: Schierl – Polhammer, Sereinig, Deutschmann, Prettenthaler – Osman Ali, Freitag, O'Brien, Dobras – Koch – Rauter. Trenér: Heimo Pfeifenberger.
Náhradníci: Mally, Schöpf, Ranftl, Ebenhofer, Tieber, Vollnhofer, Kainz.

Rozhodčí: Gerhard Grobelnik – Roland Braunschmidt, Habip Tekeli – Christian Dintar

Diváci: 7214