Menu

Hokej

KHL

Avtomobilist Jekatěrinburg – Ak Bars Kazaň

3:5

konec (1:3, 1:0, 1:2)

02.10.2014, 15:00 • KrK Uralec • Václav Petrů

Tipsport: 5.05 4.5 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54:37

Jiskrička naděje pro domácí, dvě minuty za nedovolené bránění si musí odsedět Ilja Nikulin, a to je možná poslední šance Jekatěrinburgu, jak ještě něco s utkáním udělat.

51:49

Kazaň vstřelila branku!
Hosté se dostávají do zřejmě rozhodujícího vedení. JUSTIN AZEVEDO sice trestné střílení před malou chvílí nevyužil, s prázdnou však dnes neodejde, Kováře překonal střelou z kruhu, kterou poslal do horního rohu domácí brány. Asistence: Sergej Kosticyn.

51:11

Garipov si problém s výstrojí urychleně vyřešil a po necelé minutě hry se vrací na led.

50:15

Brankář hostujícího celku Emil Garipov měl problém s výstrojí, který jej postupem času začal limitovat natolik, že kvůli němu prozatím odstoupil z dnešního zápasu. V brankovišti jej nahradí švédský gólman Anders Nilsson.

49:07

Jakub Kovář však podržel své mužstvo a Azeveda vychytal.

49:07

Hosté mají k dispozici trestné střílení, Sami Lepistö ztratil na modré čáře puk zastavil ujíždějícího Justina Azeveda jen za cenu faulu, rozhodčí nařídil trestné střílení. Nyní si kanadsko-portugalský útočník může zkusit samostatný nájezd znovu.

48:43

První oslabení ve třetí třetině nyní musí přečkat hostující hokejisté, dvě minuty za držení obdržel Kirill Petrov.

MöLLER - 3:4

47:52

Kazaň vstřelila branku!
Těsně před koncem přesilové hry si hosté berou vedení zpátky, Kováře dokázal překonat švédský útočník OSCAR MÖLLER, který udeřil ranou z levého kruhu. Asistence: Igor Mirnov.

45:57

Nyní se však budou muset domácí bránit, dvě minuty za podražení dostal Alexander Simakov.

BUMAGIN - 3:3

44:13

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Erupce radosti v Jekatěrinburgu! Domácí hokejisté srovnávají stav zápasu, a smazávají tak tříbrankové manko z úvodní třetiny. Střelcem, který se postaral o vyrovnání, je ALEXANDER BUMAGIN. Asistence: Anatolyj Golyšev.

40:41

Nešťastné vyloučení domácího hokejisty na úvod třetí třetiny, Anatolyj Golyšev vyhodil kotouč z obranného pásma jen do hlediště, a logicky tak oslabuje své mužstvo.

GOLYŠEV - 2:3

39:00

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Domácí se nakonec po zásluze prosazují těsně po skončení přesilové hry, snižují na rozdíl jediné branky a hala v Jekatěrinburgu bouří! ANATOLYJ GOLYŠEV vypálil, Garipov nedokázal jeho střelu pokrýt, odražený kotouč si dojel sám Golyšev a na druhý pokus již brankáře Kazaně překonal. Asistence: Alexej Michnov.

36:47

Domácí si zahrají další přesilovou hru, Gilbert Brule si sjížděl na osu hřiště do dobré střelecké pozice, na poslední chvíli však byl nedovoleně zastaven Sergejem Kosticynem, který usedá na trestnou lavici.

34:39

Nepříjemnou ránu Bruleho s vypětím všech sil vykryl pravým betonem Garipov.

32:58

Po delší chvíli v rovnovážném stavu uvidíme přesilovou hru Jekatěrinburgu, za katr se svěšenou hlavou odjíždí Alexander Svitov. Rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za držení.

31:03

Výborný zákrok Jakuba Kováře, který teď soupeři názorně předvedl kus svého umění, Mirnov našel od levého mantinelu na druhé straně před bránu najíždějícího Azeveda, který vypálil, Kovář vytáhl zákrok pravým betonem.

23:03

Standardní počet hráčů na ledě vydržel jen chvíli, dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí dostal Shaun Heshka a domácí si zahrají početní převahu.

20:50

Na ledě nyní vzplanula pořádná dávka emocí, po seknutí Tobiase Viklunda se do sebe pustili český útočník Jakub Petružálek s Iljou Nikulinem. Český útočník zřejmě na adresu ruského reprezentanta vyslal několik nepěkných slov, které si Nikulin nenechal líbít. Následnou potyčku museli roztrhnout rozhodčí. Po krátké poradě poté sudí vyloučili na dvě minuty Tobiase Viklunda za sekání, desetiminutový osobní trest obdržel Petružálek a Ilja Nikulin dostal dvě minuty za hrubost. Bude následovat hra čtyři na čtyři.

KOMAROV - 1:3

19:28

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Domácí budou do kabin odcházet přece jen v trochu lepším rozpoložení. NIKITA KOMAROV vypálil od modré a jeho střela skončila za zády dosud bezchybného Garipova. Asistence: Edward Lewandowski, Sami Lepistö.

16:26

Domácí se nyní mohou upnout ke druhé přesilové hře. Na trestnou lavici zamířil Alexander Svitov.

KOSTICYN - 0:3

12:10

Kazaň vstřelila branku!
Dnes nesmírně produktivní hosté využívají i svou druhou početní převahu a dostávají se do komfortního náskoku. Po prudké ráně Ilji Nikulina se kotouč odrazil od mantinelu k SERGEJI KOSTICYNOVI, který svou ránu poslal nad ležícího Kováře. Asistence: Ilja Nikulin.

11:45

Hosté si zahrají druhou přesilovou hru, dvě minuty za sekání dostal Anatolij Golyšev.

06:35

Domácí hokejisté nyní mají příležitost zastavit rozjetou Kazaň, po faulu Jevgenij Medvěděva si zahrají první přesilovou hru.

KOSTICYN - 0:2

05:42

Kazaň vstřelila branku!
Jsou to však hokejisté Kazaně, kteří vzápětí navyšují své vedení. SERGEJ KOSTICYN pálil švihem přes dva obránce, svou přesnou ránou prostřelil Kováře. Asistence: Ilja Nikulin, Justin Azevedo.

BURMISTROV - 0:1

03:44

Kazaň vstřelila branku!
Hosté svou první přesilovou hru v zápase nakonec využívají. ALEXANDER BURMISTROV vjel do levého kruhu a svou střelu švihem poslal neomylně nad lapačku Kováře do brány. Asistence: Shaun Heshka.

02:10

Andrej Antonov se těsně před přerušením hry dopustil nedovoleného bránění a nyní si odjíždí na dvě minuty odpykat svůj trest.

00:34

První útočná šance Jekatěrinburgu zaváněla gólem, Gilbert Brule našel Jakuba Petružálka, který pálil v dobré pozici do pravé tyče Garipovovy brány.

Avtomobilist Jekatěrinburg – Ak Bars Kazaň

3:5

konec (1:3, 1:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Komarov (Lewandowski, Lepistö), 39. Golyšev (Michnov), 45. Bumagin (Golyšev) – 4. Burmistrov (Heshka), 6. Kosticyn (Nikulin, Azevedo), 13. Kosticyn (Nikulin), 48. Möller (Mirnov), 52. Azevedo (Kosticyn)

Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin)- Viklund, Lepistö, Metljuk, Megalinskyj, Antonov, Trjamkin, Postnikov- Simakov, Petružálek, Brule- Golyšev, Michnov, Popov- Garejev, Bumagin, Jemelejev- Solomonov, Lewandowski, Jemelin, Komarov

Ak Bars Kazaň: Garipov (51.- 52. Nilsson)- Děnisov, Rylov, Kornějev, Nikulin, Medvěděv, Musin, Heshka, Pajgin- Bodrov, Svitov, Obuchov- Azevedo, Kosticyn, Mirnov- Varnakov, Pesonen, Malychin- Petrov, Möller, Burmistrov

Rozhodčí: Bukin, Romasko- Goljak, Dědjulja

Průběh zápasu
1. třetina
02:10
03:44
05:42
06:35
11:45
12:10
16:26
19:28
Po 1. třetině
2. třetina
20:50
23:03
32:58
36:47
39:00
Po 2. třetině
3. třetina
40:41
44:13
45:57
47:52
48:43
51:49
54:37
Konec