Menu

Futsal

Liga mistrů

FC Stalitsa Minsk – Sporting Paříž

7:10

konec (3:5)

01.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Petr Dejnožka

39:38

Paříž právě vstřelila branku!
Velká radost na straně Sportingu! Desátou branku střílí přes celé hřiště brankář GABRIEL MIRAGLIA, který tím definitivně potvrzuje historicky první postup Sportingu Paříž do elitní fáze UEFA Futsal Cupu – 7:10!

38:08

Paříž právě vstřelila branku!
Tohle již ani aktivní Bělorusové nezvládnou. Další chyba v rozehrávce dala možnost pohodlně skórovat RONINHOVI, který tímto zaznamenal čtvrtý gól v dnešním zápase – 7:9!

34:20

Minsk právě vstřelil branku!
A pozor! S blížícím se závěrem utkání v Chrudimi graduje! Další parádní akce běloruského mistra přináší důležité snížení na rozdíl jediné branky, ve skluzu dopravil přihrávku Silčenka JEVGEN JUNAKOV – 7:8!

34:05

Minsk právě vstřelil branku!
Dnes ještě uvidíme zřejmě hodně branek, Stolitsa se znovu přibližuje soupeři na rozdíl dvou gólů! Hodně šťastná branka padla po přihrávce OLEGA GORBENKA, kterou si obránci Paříže sami srazili do vlastní sítě – 6:8!

33:24

Paříž právě vstřelila branku!
Další zbytečná chyba vrací vše zpět do starých kolejí. RONINHO obral hned trojici běloruských hráčů před jejich brankou o balon a v poklidu vstřelil osmý gól Paříže! Tímto gólem také dokonal svůj hattrick – 5:8!

33:06

Minsk právě vstřelil branku!
Přestřelka v důležitém zápase pokračuje! Hra bez brankáře přinesla druhou branku běloruského týmu, míč se po kombinaci dostal na nohu VLADIMIRA ŽDANOVIČE, který ranou pod nohou brankáře Miraglii snížil znovu na rozdíl dvou gólů – 5:7!

31:57

Paříž právě vstřelila branku!
Power-play Stolitsy Minsk znovu se smutným koncem. Zbytečná ztráta na půlící čáře znamenala míč pro CAMELA HAMDOUDA, který bez větších potíží neomylně poslal balon do odkryté klece Stolitsy Minsk – 4:7!

26:53

Minsk právě vstřelil branku!
Tak přece jen bude zápas ještě zajímavý! DENIS GUMENJUK ukázal svoji šikovnost, když z velké dálky umístil míč o tyč přímo do francouzské sítě a znovu vykřesal pro Minsk drobnou jiskřičku naděje – 4:6!

22:42

Paříž právě vstřelila branku!
Francouzští futsalisté zatloukají další hřebíček do běloruské rakve! Brankář Poljakov vyběhl pro míč až na polovinu hřiště, kde ho obral o míč RONINHO, jenž do prázdné branky následně upravil již na rozdíl tří branek – 3:6!

19:26

Paříž právě vstřelila branku!
Velmi pohledná futsalová akce v podání Sportingu znamená pátou branku v síti Poljakova! CAFÉ dostal chvilku prostoru na středu hřiště, dostal neomylnou přihrávkou a ranou o břevna poslal míč těsně za brankovou čáru – 3:5!

17:49

Paříž právě vstřelila branku!
Francouzský mistr sáhl ke hře s brankářem Miragliou na půlící čáře, po několika přihrávkách si do předbrankového prostoru sběhl CAMEL HAMDOUD a neomylnou ranou do horní poloviny běloruské klece posílá Sporting znovu o krok vpřed – 3:4!

15:52

Minsk právě vstřelil branku!
Zajímavý průběh prvního dnešního střetnutí na Zimním stadionu v Chrudimi pokračuje! Po následném rohovém kopu se k míči před brankovou čarou dostal SERGEJ KUZNĚCOV, který ho s obrovským štěstím doslova dotlačil do pařížské sítě – 3:3!

14:55

Paříž právě vstřelila branku!
Přelévání skóre ze strany na stranu nám pokračuje! Sporting si znovu bere vedení zpět na svoji stranu, když za obranu Minsku prošla přihrávka na CHIMELA VITA NZAKU, který lehkým obloučkem umístil balon přímo ke vzdálenější tyči – 2:3! Asistence: Roninho.

12:37

Paříž právě vstřelila branku!
Time-out zřejmě francouzskému týmu pomohl, Sporting se znovu dočkává vstřelení vyrovnávací branky! Sám se o to postaral CAFÉ, jenž se uvolnil na pravé straně a neomylnou ranou na vzdálenější tyč překonal Poljakova – 2:2!

11:43

Minsk právě vstřelil branku!
Celek z Běloruska otáčí ještě v průběhu prvního poločasu utkání ve svůj prospěch! Obrana Paříže má v sobě velké mezery, čehož nyní dokonale využil Černik! Jeho přihrávka před prázdnou branku na ALEXANDERA ČIBISOVA byla totiž přesná a běloruský hráč skluzem dopravil míč do sítě Miraglii – 2:1! Asistence: Alexander Černik.

07:00

Minsk právě vstřelil branku!
Z vedení se však hráči z Paříže příliš dlouho neradovali! Zmatky před brankou zkušeného brankáře Miraglii nekompromisně ukončil ALEXANDER ČERNIK, který pohotovým doklepnutím znovu stanovil skóre nerozhodné – 1:1!

06:06

Paříž právě vstřelila branku!
Pro tentokrát se již favorit utkání raduje ze vstřelené branky! Chaulet se pro tentokrát proměnil v roli nahrávače, přesný pasem našel volného RONINHA, jenž ranou mezi nohy Poljakova rozjásal pařížskou lavičku – 0:1! Asistence: Jonathan Chaulet.

FC Stalitsa Minsk – Sporting Paříž

7:10

konec (3:5)

Zpět na online

Branky: 7. Černik, 12. Čibisov (Černik), 16. Kuzněcov, 27. Gumenjuk (Silčenko), 34. Ždanovič (Gorbenko), 35. Gorbenko, 35. Junakov (Silčenko) – 7. Roninho (Chaulet), 13. Café, 15. Vita Nzaka (Roninho), 18. Hamdoud, 20. Café, 23. Roninho, 32. Hamdoud, 34. Roninho, 39. Roninho (Café), 40. Miraglia

FC Stalitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko

Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho

Rozhodčí: Roure Ramirez (Andorra), Lemal (Belgie) – Bogalho (Portugalsko)