Menu

Futsal

Liga mistrů

FC Stalitsa Minsk – Sporting Paříž

7:10

konec (3:5)

01.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Petr Dejnožka

Pařížské mužstvo nakonec vítězí dnešní utkání v poměru 10:7 a raduje se z postupu do dalšího kola! Šance Minsku jsou již spíše jen teoretické, o všem rozhodne večerní utkání mezi ERA-PACKem Chrudim a Zelezarcem Skopje! (19:06:00)

Konec zápasu.

39:38

Paříž právě vstřelila branku!
Velká radost na straně Sportingu! Desátou branku střílí přes celé hřiště brankář GABRIEL MIRAGLIA, který tím definitivně potvrzuje historicky první postup Sportingu Paříž do elitní fáze UEFA Futsal Cupu – 7:10!

39:16

Francouzští hráči pouze odkopávají balony přes celé hřiště a odpočítávají vteřinku po vteřince do konce zápasu.

38:52

Ruka Augusta znamená nejen standardku z dobré pozice pro Stolitsu, také však pátý akumulovaný faul Paříže.

38:08

Paříž právě vstřelila branku!
Tohle již ani aktivní Bělorusové nezvládnou. Další chyba v rozehrávce dala možnost pohodlně skórovat RONINHOVI, který tímto zaznamenal čtvrtý gól v dnešním zápase – 7:9!

37:33

Vítězství posune Sporting do další fáze UEFA Futsal Cupu, Minsk naopak přijde o veškerou naději na historický postup. Už z toho důvodu hrají běloruští futsalisté o všechno.

37:14

Ztráta Paříže posouvá Minsk znovu před Miragliu. Dočkáme se ještě nějaké branky?

36:34

Minsk již znovu svírá svého soka na jeho polovině, nepřesná přihrávka ale celou akci pokazila.

35:26

Sporting se snaží šetřit čas a spolu s brankářem kombinuje na polovině soupeře. Do žádné šance se zatím nedostal, to mu ale v tuto chvíli příliš vadit nemusí.

35:00

Do konce zápasu zbývá pět minut, zakončení Chauleta dokázal brankář Poljakov vyrazit. Následně již znovu spěchá mimo hrací plochu, Minsk opět v pěti.

34:20

Po sedmém inkasovaném gólu si celek Paříže vyžádal oddechový čas. Kouč se snaží uklidnit zbrklost svých svěřenců.

34:20

Minsk právě vstřelil branku!
A pozor! S blížícím se závěrem utkání v Chrudimi graduje! Další parádní akce běloruského mistra přináší důležité snížení na rozdíl jediné branky, ve skluzu dopravil přihrávku Silčenka JEVGEN JUNAKOV – 7:8!

34:05

Minsk právě vstřelil branku!
Dnes ještě uvidíme zřejmě hodně branek, Stolitsa se znovu přibližuje soupeři na rozdíl dvou gólů! Hodně šťastná branka padla po přihrávce OLEGA GORBENKA, kterou si obránci Paříže sami srazili do vlastní sítě – 6:8!

33:24

Paříž právě vstřelila branku!
Další zbytečná chyba vrací vše zpět do starých kolejí. RONINHO obral hned trojici běloruských hráčů před jejich brankou o balon a v poklidu vstřelil osmý gól Paříže! Tímto gólem také dokonal svůj hattrick – 5:8!

33:06

Minsk právě vstřelil branku!
Přestřelka v důležitém zápase pokračuje! Hra bez brankáře přinesla druhou branku běloruského týmu, míč se po kombinaci dostal na nohu VLADIMIRA ŽDANOVIČE, který ranou pod nohou brankáře Miraglii snížil znovu na rozdíl dvou gólů – 5:7!

32:26

A znovu hra bez gólmana v podání Minsku, dočkáme se ještě snížení a vykřesání naděje na postup?

31:57

Paříž právě vstřelila branku!
Power-play Stolitsy Minsk znovu se smutným koncem. Zbytečná ztráta na půlící čáře znamenala míč pro CAMELA HAMDOUDA, který bez větších potíží neomylně poslal balon do odkryté klece Stolitsy Minsk – 4:7!

31:44

Dnes již zřejmě nic jiného neuvidíme, Minsk znovu odvolává brankáře a snaží se zatlačit svého soupeře.

31:06

Rychlá kombinace běloruské pětice skončila znovu na noze Denise Gumenjuka, který pro tentokrát selhal! Jeho rána skončila až téměř u stropu chrudimského stadionu.

30:14

Kapitán Černik faulován na půlící čáře, Minsk znovu posílá do hry pátého hráče navíc.

29:35

Sporting dobrým forčekinkem vybojoval pro své barvy balon, příliš dlouho ho ale neudržel.

29:02

Miraglia zajel skluzem do Ždanoviče, ani tentokrát se sudí nedovolený zákrok brankáře Sportingu odpískat nerozhodli. Minsk se zlobí, s výrokem sudího však již nic neudělá.

28:26

Kuzněcov z nulového úhlu nastřeloval balon před branku, míč nakonec prošel až na druhou stranu a skončil v zámezí. Další štěstí pro Paříž.

27:47

Paříž je nyní pod silným tlakem, běloruskému mistrovi zbývá ještě spousta času na vstřelení dvou branek. Uvidíme, jak se utkání dále vyvine.

26:53

Minsk právě vstřelil branku!
Tak přece jen bude zápas ještě zajímavý! DENIS GUMENJUK ukázal svoji šikovnost, když z velké dálky umístil míč o tyč přímo do francouzské sítě a znovu vykřesal pro Minsk drobnou jiskřičku naděje – 4:6!

26:29

Minsk následně pokračuje ve hře bez gólmana, Sporting se dlouhými odkopy snaží trefit prázdnou běloruskou svatyni.

25:48

Ve stoprocentní příležitosti nyní zklamal pařížský Hamdoud, jehož prudkou ránu vytáhl Poljakov reflexivním zákrokem mimo tři tyče!

25:11

Ránu Gorbenka ukázkově zblokoval Vita Nzaka, Stolitsa však zůstane s míčem na útočné polovině.

24:50

Gumenjuk poslán k zemi v dobré pozici, rozhodčí se však nedovolený zákrok rozhodl neodpískat.

24:37

Druhý akumulovaný faul přibyl na konto Paříže, hráči Minsku posílají do hry pátého hráče a zkouší hru bez gólmana!

24:00

Ždanovič šikovně tečoval střelu Gumenjuka, gólman Miraglia vytáhl ze svého repertoáru famózní zákrok!

23:37

Na druhé straně se něco podobného stalo Miragliovi, hráči Minsku však na rozdíl od soupeře jeho hrubici potrestat nedokázali.

22:42

Paříž právě vstřelila branku!
Francouzští futsalisté zatloukají další hřebíček do běloruské rakve! Brankář Poljakov vyběhl pro míč až na polovinu hřiště, kde ho obral o míč RONINHO, jenž do prázdné branky následně upravil již na rozdíl tří branek – 3:6!

22:11

Roninho zůstal naprosto osamocený před brankářem, z bezprostřední blízkosti ale prudkou ranou minul prostor mezi třemi tyčemi!

21:59

Brankář Miraglia se vydal s balonem až na polovinu soupeře, kde byl o něj připraven, což dalo Minsku nadějnou příležitost. Střela přes celé hřiště ale nakonec skončila na noze vracejícího se obránce.

20:46

Sporting vstoupil do druhé půle aktivněji a snaží se o navýšení svého vedení. To Stolitse ani náhodou nevyhovuje.

21

Začal druhý poločas.
Statistiky zápasu:

střely: 8:20
střely na branku: 5:11
zblokované střely: 0:4
rohy: 2:7
fauly: 3:1
Velmi zajímavý první poločas přinesl celkem osm branek a nadějné vedení Paříže v poměru 5:3. Minsk však nehraje vůbec špatné utkání, francouzského mistra dokázal několikrát nepříjemně zatlačit a bodový zisk má jistě na dosah. Vše se rozhodne ve druhém poločase, jehož začátek je naplánován na 18:21.

První poločas skončil.

19:39

Z ostrého úhlu vypálil Ivaško, jeho prudká rána však zamířila nad břevno Miraglii.

19:26

Běloruský kouč Levus si vyžádal time-out, příliš času na vstřelení branky v první poločase již jeho svěřencům nezbývá.

19:26

Paříž právě vstřelila branku!
Velmi pohledná futsalová akce v podání Sportingu znamená pátou branku v síti Poljakova! CAFÉ dostal chvilku prostoru na středu hřiště, dostal neomylnou přihrávkou a ranou o břevna poslal míč těsně za brankovou čáru – 3:5!

19:06

Začala poslední minuta první půle, Sporting znovu v pěti kombinuje před brankou Stolitsy.

17:49

Paříž právě vstřelila branku!
Francouzský mistr sáhl ke hře s brankářem Miragliou na půlící čáře, po několika přihrávkách si do předbrankového prostoru sběhl CAMEL HAMDOUD a neomylnou ranou do horní poloviny běloruské klece posílá Sporting znovu o krok vpřed – 3:4!

17:38

Roninho faulovaný v dobré pozici, Paříž chystá rozehrávku standardní situace.

17:26

Černik se znovu objevil sám před brankářem Miragliou, jenže v nejdůležitější moment mu podjela noha, a tak z velké příležitosti nakonec nic zajímavého nebylo.

16:50

Na akumulované fauly je to nerozhodně 2:2, penalty se v prvním poločase s největší pravděpodobností nedočkáme.

16:28

Dnešní utkání bude zřejmě ještě hodně zajímavé, žádné z mužstev nedává tomu druhému nic zadarmo. Nutno poznamenat, že se hraje vskutku o hodně.

15:52

Minsk právě vstřelil branku!
Zajímavý průběh prvního dnešního střetnutí na Zimním stadionu v Chrudimi pokračuje! Po následném rohovém kopu se k míči před brankovou čarou dostal SERGEJ KUZNĚCOV, který ho s obrovským štěstím doslova dotlačil do pařížské sítě – 3:3!

15:49

Na druhé straně vyzkoušel štěstí od pravé postranní čáry Gumenjuk, Miraglia byl u své bližší tyče včas.

15:29

Francouzský mistr je v současné době velmi aktivní, do předbrankového prostoru Stolitsy míří jeden nebezpečný balon za druhým.

14:55

Paříž právě vstřelila branku!
Přelévání skóre ze strany na stranu nám pokračuje! Sporting si znovu bere vedení zpět na svoji stranu, když za obranu Minsku prošla přihrávka na CHIMELA VITA NZAKU, který lehkým obloučkem umístil balon přímo ke vzdálenější tyči – 2:3! Asistence: Roninho.

14:31

Po zběsilém průběhu se hra v těchto chvílích poněkud uklidnila, mužstvo z Francie se snaží držet balon a postupnou kombinací se dostat až do šance.

13:46

Aktivní Café se znovu snažil o překonání ruského brankáře v dresu Minsku, tentokrát ale z bezprostřední blízkosti přestřelil klec Stolitsy.

12:37

Paříž právě vstřelila branku!
Time-out zřejmě francouzskému týmu pomohl, Sporting se znovu dočkává vstřelení vyrovnávací branky! Sám se o to postaral CAFÉ, jenž se uvolnil na pravé straně a neomylnou ranou na vzdálenější tyč překonal Poljakova – 2:2!

12:31

Silčenko se znovu objevil naprosto sám před brankářem Sportingu, tentokrát mu ale silně zazlobilo zpracování.

12:03

Futsalisté z Paříže zřejmě s podobným průběhem nepočítali, hlavní trenér si nyní vyžádal čas na poradu.

11:43

Minsk právě vstřelil branku!
Celek z Běloruska otáčí ještě v průběhu prvního poločasu utkání ve svůj prospěch! Obrana Paříže má v sobě velké mezery, čehož nyní dokonale využil Černik! Jeho přihrávka před prázdnou branku na ALEXANDERA ČIBISOVA byla totiž přesná a běloruský hráč skluzem dopravil míč do sítě Miraglii – 2:1! Asistence: Alexander Černik.

10:59

Dnes poprvé se povzbuzováním ozvala také skupinka běloruských fanoušků, která žene své hráče k zisku prvních bodů do tabulky. Právě toto utkání totiž může být tím klíčovým v boji o jedno z postupových míst.

10:44

Cafu nevěděl ve středu hřiště, co s balonem, a tak udělal to nejlepší, co mohl – vypálil. Poljakov byl ale znovu neomylný.

10:11

Vita Nzaka se dostal k balony zády k brance, z otočky však jeho rána neměla přílišnou razanci. I přesto však vybojoval pro Paříž rohový kop.

09:43

Silčenko stál úplně osamocený u pravé tyče francouzské branky, od svého kolegy ale přihrávku nedostal. Stolitsa je v těchto momentech mnohem aktivnějším týmem.

08:59

Černik skvělým obranným zákrokem zastavil nadějný protiútok Sportingu, následně však nepřesnou přihrávkou akci Minsku sám pokazil.

08:30

Roninho se ze vzduchu opřel do rozehrávky volného přímého kopu, jeho pokus skončil jen centimetry vedle pravé tyče Poljakovovy branky!

08:09

Ivaško se velmi šikovně uvolnil na levé straně, jeho pokus byl ale zablokován. Paříž však na druhé straně dopadla velmi obdobně.

07:00

Minsk právě vstřelil branku!
Z vedení se však hráči z Paříže příliš dlouho neradovali! Zmatky před brankou zkušeného brankáře Miraglii nekompromisně ukončil ALEXANDER ČERNIK, který pohotovým doklepnutím znovu stanovil skóre nerozhodné – 1:1!

06:06

Paříž právě vstřelila branku!
Pro tentokrát se již favorit utkání raduje ze vstřelené branky! Chaulet se pro tentokrát proměnil v roli nahrávače, přesný pasem našel volného RONINHA, jenž ranou mezi nohy Poljakova rozjásal pařížskou lavičku – 0:1! Asistence: Jonathan Chaulet.

05:08

Zatím největší příležitost Sportingu Paříž měl Chaulet, který se z ničeho nic zjevil úplně osamocen před brankářem Minsku! Jeho zakončení patičkou si však pozorný Poljakov dokázal pohlídat!

04:51

Café se kličkou dostal až mimo hrací plochu, následný nákop brankáře Poljakova se s úspěchem také nesetkal.

04:15

Nadějný protiútok na druhé straně vedl opět Černik, znovu to však nevyřešil úplně nejlépe. Zvolil samostatný průnik, do zakončení se ale nedostal.

03:36

Černik nyní zavařil svým spoluhráčům, když trochu nepochopitelně vrátil míč do přebrankového prostoru, kde bylo více hráčů v barvách Sportingu. Nakonec to pro Stolitsu dobře dopadlo.

02:34

Augustova přihrávka nepatřila mezi nejpřesnější, defenzíva běloruského týmu si bude moci na několik chvil odpočinout.

02:09

Zatím stále čekáme na první výraznější příležitost, ani jeden z gólmanů ještě nemusel zasahovat.

01:46

Junakov chytrou kolmicí za obranu hledal Gumenjuka, těsně před tím skluzem odklidil míč do bezpečí Miraglia.

01:11

Miraglia se dostal pod tlak, odkopem na jistotu pouze poslal míč do náruče včera vynikajícího Poljakova.

00:47

Sporting stále kombinuje na útočné polovině, k dispozici dostal také možnost udeřit z rohového kopu. Zatím se však s úspěchem neshledal.

00:19

První postupný útok zastavil razantním odkopem do zámezí Černik, favorit duelu z Paříže však zůstane u balonu.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou již nastoupeni na hrací ploše, duel za malou chvíli odstartuje.
Úvodní sestavy:

FC Stolitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko

Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho

Rozhodčí: Roure Ramirez (Andorra), Lemal (Belgie) – Bogalho (Portugalsko).
Včerejší zápasy:

Sporting Paříž – Železarec Skopje 6:3 (2:2)

Branky: 11. Hamdoud (Vita Nzaka), 18. Nzaka (Café), 22. Café (Diniz Pinheiro), 31. Rominho (Teixeira), 38. Pupa (Pinheiro), 39. Roninho – 3. Todorovski (Gligorov), 6. Aguši (Arsovski), 30. Gligorov (Aguši)

Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho

KMF Zelezarec Skopje: Josimovič (Udovaljev) – Leveski (C), Gligorov, Aguši, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Leovski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič

FK ERA-PACK Chrudim – FC Stolitsa Minsk 3:2

Branky: 4. Alvarito (Felipe), 8. Slováček (Felipe), 35. Slováček (Alvarito) – 3. Silčenko (Gumenjuk), 35. Černik (Gorbenko)

FK ERA-PACK Chrudim: Ton (Žďánský, Olinha) – Alvarito, Max, Slováček – M. Mareš, Felipe, Koudelka, Chmelík, Kilmer

FC Stolitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko
Druhý hrací den UEFA Futsal Cupu je tady! Právě dnes si mohou futsalisté Sportingu Paříž a ERA-PACKu Chrudim pojistit postupovou pozici mezi nejlepších šestnáct týmů Evropy. Jako první se proti sobě postaví futsalisté Stolitsy Minsk a Sportingu Paříž!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

FC Stalitsa Minsk – Sporting Paříž

7:10

konec (3:5)

Zpět na online

Branky: 7. Černik, 12. Čibisov (Černik), 16. Kuzněcov, 27. Gumenjuk (Silčenko), 34. Ždanovič (Gorbenko), 35. Gorbenko, 35. Junakov (Silčenko) – 7. Roninho (Chaulet), 13. Café, 15. Vita Nzaka (Roninho), 18. Hamdoud, 20. Café, 23. Roninho, 32. Hamdoud, 34. Roninho, 39. Roninho (Café), 40. Miraglia

FC Stalitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko

Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho

Rozhodčí: Roure Ramirez (Andorra), Lemal (Belgie) – Bogalho (Portugalsko)