Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – FC Balticflora Teplice

2:3

konec (0:0)

26.09.2014, 20:10 • Sportovní hala Chrudim • Petr Dejnožka

39:59

Felipemu evidentně ujely nervy a ostrým skluzem zajel do soupeře. Sudí mu okamžitě ukázal žlutou kartu.

39:50

Sidnei přes celé hřiště napálil tyč prázdné branky Chrudimi!

39:20

Max ani Rešetár z bezprostřední blízkosti balon do sítě neprocpali!

36:52

Chrudim právě vstřelila branku!
Kontaktní branka desetinásobného mistra přichází! Alvarito perfektním centrem našel hlavu chrudimského kapitána LUKÁŠE REŠETÁRA, který jemnou tečí usměrnil balon do sítě a vrátil Chrudim zpět do hry o ligové body – 2:3!

36:05

Felipe nadvakrát z bezprostřední blízkosti radost Chrudimi neudělal! Nejprve ho skvěle vychytal gólman Jeronimo, vzápětí napálil pouze boční síť teplické branky!

35:51

Lukáš Rešetár dostal vynikající přihrávku na pravou stranu, z první ale nechal vyniknout brankáře Jeronima!

35:17

Teplice právě vstřelily branku!
Hostující hráči se radují, jako jeden muž nyní naskákali na teplického brankáře. Byl to právě JERONIMO, který zachytil rozehrávku Chrudimi a dlouhým výkopem přes celé hřiště trefil prázdnou branku ERA-PACKu – 1:3!

34:36

ERA-PACK nechává Tona na střídačce, rozlišovací dres si oblékl Max!

34:25

Situace se znovu stává o něco dramatičtější, postup Michala Mareše utnul faulem Sidnei a připsal na konto Balticflory pátý akumulovaný faul!

30:59

Alvarito skvěle přiťukl míč na Maxe, jenž z voleje dělovkou orazítkoval tyč teplické branky!

28:01

Teplice právě vstřelily branku!
Před dvěma minutami byl Felipe za hrdinu, v tuto chvíli ale po hrubé chybě dal možnost Teplicím dostat se znovu do vedení. Tak dlouho se před vlastní brankou rozmýšlel, co udělá s balonem, až ho namazal na nohu MARCINAA, který z bezprostřední blízkosti překonal Tona – 1:2!

26:08

Chrudim právě vstřelila branku!
Z vedení se tepličtí hráči příliš dlouho neradovali! Vše do parády si vzal chrudimský FELIPE, který si vzal balon na půlící čáře a přímočarým postupem si to namířil až k hostující brance. Nekompromisní ranou po zemi přesně k tyči nedal Jeronimo žádnou šanci zasáhnout a srovnal stav zápasu na 1:1!

25:29

Teplice právě vstřelily branku!
Rychlý protiútok vyřešil Kilmer nepovedenou zadovkou na Felipeho, která nakonec byla osudná. Balon se dostal k MICHALU HOLÉMU, který nabral rychlost a jemným dloubnutím přehodil vybíhajícího brankáře Tona – 0:1!

25:02

Sám faulovaný Michal Mareš vzal exekuci volného přímého kopu na sebe, tvrdou ranou protáhl teplického gólmana! Po jeho zákroku stál na zadní tyči připravený Chmelík, balon se k němu ale nakonec nedostal.

25:00

Michal Holý podkopl v dobré pozici svého jmenovce v chrudimském dresu Michala Mareše a za nevybíravý faul uviděl žlutou kartu.

24:29

Kilmer udělal velmi šikovnou kličku do středu a zbavil se bránícího hráče, následná střela ale branku Teplic jen o kousek minula! Desetinásobný mistr začíná stupňovat svůj tlak!

22:49

Lukáš Rešetár se po rychlé kombinaci ocitl úplně sám před brankářem Jeroninem, ale ani natřikrát míč za jeho záda nepropasíroval!

21:02

Sidnei se skvěle uvolnil ve středu hřiště a svoji prudkou ránu otřel o tyč Tonovy branky!

16:02

Felipe při odkopu trefil pouze Emersona, který tak mohl postupovat sám na brankáře! Mohl ještě přihrávkou vylepšit pozici pro Sidneiho, vzal to však na sebe a minul branku ERA-PACKu!

14:19

Alvarito se nechal obrat o balon a následně musel faulovat, čímž zaznamenal na konto Chrudimi pátý akumulovaný faul. Ve vzduchu nyní visí hrozba pokutového kopu!

13:22

Matěj Slováček se výborně proháčkoval po pravé lajně a lehkým obhozením poslal balon na branku! Míč nakonec proskákal jen těsně mimo!

12:00

Největší šance Chrudimi v dosavadním průběhu přišla zkraje třinácté minuty, kdy Rešetárův tečovaný centr po odrazu brankáře Jeronima skončil u Alvarita, který ve skluzu těsně přestřelil břevno teplické klece!

11:49

Sidneiho dělovku z volného přímého kopu reflexivním zákrokem zneškodnil brankář Ton!

10:50

Marcinao postupoval z ničeho nic po pravé straně sám na Tona, ránu na vzdálenější tyč chrudimský brankář nepokryl a měl velké štěstí, že míč skončil o centimetry mimo!

04:41

Sidnei táhl po Alvaritově ztrátě přečíslení dva na jednoho, po jeho přihrávce byl sám před brankářem Marcinao, ale neuspěl! Chrudimský gólman Ton vytáhl další fantastický zákrok a nadvakrát zkrotil míč ve svých rukavicích!

01:43

Tepličtí jsou v začátku zápasu o poznání aktivnějším týmem, do šance se po pravé straně prodral Sidnei, nicméně Ton jeho střelu z ostrého úhlu dokázal rychlým vyběhnutím vyrazit!

Začátek utkání bude posunut zhruba o deset minut, protože musí dojít k přepisu oficiálního zápisu.

FK Chrudim – FC Balticflora Teplice

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 26. Felipe, 36. Rešetár (Alvarito) – 25. Holý (Emerson), 28. Marcinao, 35. Jeronimo

Karty:   39. Felipe (CHR) – 25. Holý (TEP)

FK Chrudim: Ton (Olinha, Žďánský) – Chmelík, Mareš M., Max, Kilmer, Alvarito, Rešetár, Slováček, Felipe

FC Balticflora Teplice: Jeronimo (Kalina) – Emerson, Marcinao, Holý, Sidnei, Novotný, Giva, Salák, Sláma, Kiliján

Rozhodčí: Henych, Černý