Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – FC Balticflora Teplice

2:3

konec (0:0)

26.09.2014, 20:10 • Sportovní hala Chrudim • Petr Dejnožka

36:52

Chrudim právě vstřelila branku!
Kontaktní branka desetinásobného mistra přichází! Alvarito perfektním centrem našel hlavu chrudimského kapitána LUKÁŠE REŠETÁRA, který jemnou tečí usměrnil balon do sítě a vrátil Chrudim zpět do hry o ligové body – 2:3!

35:17

Teplice právě vstřelily branku!
Hostující hráči se radují, jako jeden muž nyní naskákali na teplického brankáře. Byl to právě JERONIMO, který zachytil rozehrávku Chrudimi a dlouhým výkopem přes celé hřiště trefil prázdnou branku ERA-PACKu – 1:3!

28:01

Teplice právě vstřelily branku!
Před dvěma minutami byl Felipe za hrdinu, v tuto chvíli ale po hrubé chybě dal možnost Teplicím dostat se znovu do vedení. Tak dlouho se před vlastní brankou rozmýšlel, co udělá s balonem, až ho namazal na nohu MARCINAA, který z bezprostřední blízkosti překonal Tona – 1:2!

26:08

Chrudim právě vstřelila branku!
Z vedení se tepličtí hráči příliš dlouho neradovali! Vše do parády si vzal chrudimský FELIPE, který si vzal balon na půlící čáře a přímočarým postupem si to namířil až k hostující brance. Nekompromisní ranou po zemi přesně k tyči nedal Jeronimo žádnou šanci zasáhnout a srovnal stav zápasu na 1:1!

25:29

Teplice právě vstřelily branku!
Rychlý protiútok vyřešil Kilmer nepovedenou zadovkou na Felipeho, která nakonec byla osudná. Balon se dostal k MICHALU HOLÉMU, který nabral rychlost a jemným dloubnutím přehodil vybíhajícího brankáře Tona – 0:1!

FK Chrudim – FC Balticflora Teplice

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 26. Felipe, 36. Rešetár (Alvarito) – 25. Holý (Emerson), 28. Marcinao, 35. Jeronimo

Karty:   39. Felipe (CHR) – 25. Holý (TEP)

FK Chrudim: Ton (Olinha, Žďánský) – Chmelík, Mareš M., Max, Kilmer, Alvarito, Rešetár, Slováček, Felipe

FC Balticflora Teplice: Jeronimo (Kalina) – Emerson, Marcinao, Holý, Sidnei, Novotný, Giva, Salák, Sláma, Kiliján

Rozhodčí: Henych, Černý