Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK DUKLA Trenčín

4:1

konec (1:1, 3:0, 0:0)

19.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.0 4.3 2.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tretia tretina už bola bez gólov, domáci hokejisti predviedli v tomto zápase bojovný výkon, najmä v druhej a tretej tretine, za čo si zaslúžia tri body.

Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok večera. (19:05:29)

60:00

Koniec zápasu.

59:47

Kroták hľadal z pravého kruhu pred bránou Bartečka, no ten si puk nespracoval.

59:22

Na trestnú lavicu bol v týchto chvíľach vyslaný Jaroslav Kasík, ktorého arbiter tohto stretnutia "odmenil" dvomi minútami za seknutie.

59:00

Minúta do konca zápasu a popradskí hokejisti sa dopúšťajú tretieho icingu v rade, asi som tento predpoklad o zakázaných uvoľneniach v predošlom príspevku trochu precenil.

58:46

Komínek pálil po vhadzovaní z vnútornej hranice kruhu, no jeho zakončenie smerovalo iba do rohu klziska.

58:42

Popradčania znovu vyhodili puk cez všetky čiary, čo znamená druhé zakázané uvoľnenie v rade.

58:23

Domáci hokejisti sa v týchto chvíľach dopustili zakázaného uvoľnenia, ktorých nebolo zo strany Popradu v priebehu tohto zápasu veľa.

57:45

Lintner si absolútne skúsene prešiel cez celé útočné pásmo Popradu, dostal sa cez Fabiana, potom aj cez Dindu, no následne už jeho bekhendové zakončenie z pravého kruhu trafilo iba hokejku jedného z popradských hráčov.

56:47

Štrauch sa nádherne za bránou zbavil Andersonsa a prihrával spoza brány do medzikružia voľnému Petrovi Boltunovi, no jeho zakončenie dokázal Konrád vyraziť do rohu klziska!

56:09

Popradskí hokejisti s úplnou istotou držia tento zápas, k ničomu vážnemu súpera nepúšťajú a možno už v tejto chvíli môžu chvíľu pomýšľať na trojbodový zisk.

55:18

Matúš Paločko potiahol útok po prvej strane, našiel v medzikruží Bartečka, ten ešte do strany dával na Ľubomíra Malinu, ktorý strieľal z tesnej blízkosti, ale brankár Konrád tento puk dokázal zachytiť vo svojej výstroji!

54:45

Trenčania boli zatlačení do obranného pásma, následne rozohrali nový útok, na ktorého konci bol Mikula, no ten trafil iba Kostúrove betóny.

53:49

Jakub Gašparovič sa samostatne vyrútil na Kostúra, no ten jeho strelu švihom z medzikružia nádherne zachytil do svojej lapačky!

53:32

Richard Lintner vystrelil od modrej čiary, no svojím príklepom len bezmocne napálil protihráča.

52:55

Peter Novajovský vypálil od modrej čiary, no asi štvorica hráčov pred bránou tento puk zastavila, takže si Kostúr naň nesiahol.

52:12

Lintner napriahol na modrej čiare, no jeho delovku zastavila Dindova korčuľa. Následne vyrazil Poprad do útoku s Takáčom a Krotákom, ale prvému menovanému sa puk zamotal medzi nohy pri pravom kruhu v útočnom pásme.

51:56

Peter Gápa však teraz veľmi nepomohol svojmu tímu, keďže ho hlavný rozhodca Lauff poslal na dve minúty za seknutie.

51:23

Sýkora pekne našiel od mantinelu v medzikruží Lukáša Paukovčeka, no ten si puk nedokázal spracovať, keďže ho tiesnil trenčiansky obranca Habšuda.

50:04

Popradskí hokejisti vystrelili puk cez všetky čiary, Tomáš Bokroš sa snažil ešte počas hry dohovoriť čiarovému rozhodcovi, no napokon hra pokračuje bez prerušenia.

49:27

Gápa bezpečne získal puk v obrannom pásme, všimol si, že jeho spoluhráči odchádzajú striedať, tak zatiahol puk za bránu, počkal na čerstvé sily a následne odišiel na striedačku aj on.

48:36

Peter Gápa vystrelil od mantinelu v priestoroch pri pravom kruhu len prízemnú strelu forhendom, ktorá však nesmerovala do priestoru brány.
Dnešné stretnutie sleduje 1250 divákov.

48:14

V týchto chvíľach sa na ľadovú plochu vracia Šišovský a po dlhšej dobe sa hrá znovu v plnom počte na oboch stranách.

47:24

Arne Kroták teraz z pravého kruhu prihrával do šance pred bránu Ľubošovi Bartečkovi, no tomu v poslednej chvíli vyrazil puk jeden z trenčianskych obrancov.

46:56

Suchý prihral z osi ihriska na modrej čiare ku pravému kruhu Krotákovi, ktorý pálil, no jeho tvrdé zakončenie nebolo presné.

46:27

Trenčania na prvýkrát po vhadzovaní odstrelili puk von z obranného pásma.

46:14

Na trenčianskej strane sa vylučuje znovu. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Peter Šišovský.

45:48

Ľubomír Dinda teraz zastavil útok hostí nádherným bodyčekom, keď zlikvidoval pri modrej čiare pri mantineli Branka Radivojeviča.

45:28

V momente keď sa Lintner vrátil na ľad si Radoslav Suchý spracoval puk v rýchlosti na modrej čiare, vysunul sa na pravý kruh a strieľal švihom, no brankár Konrád puk bez problémov zachytil do svojej lapačky.

45:08

Popradská presilovka sa však po ôsmych sekundách končí. Rudolf Lauff poslal na trestnú lavicu Tomáša Sýkoru za nedovolenú hru vysokou hokejkou, na čo sa hnevajú aj popradskí diváci.

45:02

Jakub Gašparovič sa za popradskou bránou dostal do menšej strkanice s popradskými hráčmi, ktorá nasledovala, keď sa trenčiansky útočník dopustil krosčeku.

44:54

Popradčania sa usadili znovu v pásme, no po chvíli Trenčania vyhodili puk z obranného pásma.

44:10

Matis posunul v problémoch prihrávku z pravého kruhu ku mantinelu Krotákovi, ten okamžite už pohľadom pred spracúvaním videl na opačnej strane Fabiana, puk si spracoval a z prvej posunul krížom na Štefana Fabiana, no ten z prvej trafil iba Konrádovu výstroj!

43:40

Po vhadzovaní získali puk hostia, Radivojevič s istotou odstrelil puk cez všetky čiary.

43:23

Richard Lintner odišiel na trestnú lavicu za krosček, čo znamená presilovku pre Poprad.

43:15

Matúš Paločko napriahol v rýchlosti na modrej čiare a vypálil, no Konrád jeho strelu videl a vyrazil ju betónom do rohu klziska.

42:47

Poprad hrá v plnom počte, Trenčania cez presilovú hru nič svetuborné nevymysleli.

42:25

Kasík odstavil dovoleným atakom pri mantineli v útočnom pásme Trenčína Vladimíra Nemca, následne však tento hráč priľahol puk a rozhodca Lauff tak prerušil hru.

41:25

Petrovický sa snažil do medzikružia z rohu klziska nabiť Tomášovi Komínkovi, no prihrávka smerovala vedľa jeho hokejky a následne sa hostia vyhodili z pásma.

40:47

Trenčania si zahrajú v početnej prevahe. Na dve minúty za držanie odchádza Richard Rapáč.

40:10

Vhadzovanie na začiatku tretej tretiny vyhrali domáci hokejisti, ktorí sa rýchlym nahodením dostali do pásma, no tam už miesto zahájil súper.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine spustili popradskí hokejisti gólovú kanonádu, keď sa najprv v 29. minúte presadil Paločko, následne o 9 minút neskôr skóroval Matis, no v závere druhej tretiny prišiel ešte ďalší úder v podobe gólu z hokejky Sýkoru. Domáci boli v druhej tretine absolútnym dominantom na ľade, viackrát sa dostali pred Konráda a vytvorili si obrovské šance. Uvidíme, čo sa podarí počas prestávky Trenčanom vymyslieť a aké zmeny prinesú do tretej tretiny, ktorá sa začína približne o 18:31.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:45

Poprad dal gól!
"Kamzíci" napokon nepoľavujú z tempa v druhej tretine a strieľajú súperovi ešte jeden gól do šatne! Bartečko sa najprv z rohu klziska natlačil pred bránu, Konrád vyrážal pred bránkovisko, kde bol ideálne pripravený TOMÁŠ SÝKORA a ten tvrdou strelou trafil odkrytý priestor trenčianskej brány!
Asistenciu si pripísal Ľuboš Bartečko.

39:08

Gašparovič vystrelil z ľavého kruhu, Kostúr vyrazil puk pred seba, kde stál v medzikruží Peter Šišovský, no ten mieril iba tesne nad svätyňu popradského gólmana.

38:33

Paločko v strednom pásme prihral na ľavé krídlo Arnemu Krotákovi, ten najprv párkrát naznačil strelu, potiahol puk až ku dolnej časti ľavého kruhu, potom sa rozhodol prihrávať pred bránkovisko, no jeho úmysel už Konrád vykryl svojou lapačkou.

37:35

Poprad dal gól!
Popradčania pridávajú v posledných minútach druhej tretiny tretí gól do trenčianskej siete! V obrannom pásme sa podarilo domácim získať puk, akciu potiahol cez stredné pásmo Paukovček, ten posunul nakrátko v oblasti stredového kruhu MATÚŠOVI MATISOVI, ktorý pokračoval do medzikružia a nádhernou, priam dychvyrážajúcou strelou trafil švihom pravú žŕdku, od ktorej sa puk odrazil do brány!
Asistencie: Lukáš Paukovček a Ľubomír Malina.

37:06

Paukovček iba tečoval Kasíkovu prihrávku, aby sa Poprad neprevinil zakázaným uvoľnením. Následne už sú hostia v útočnom pásme.

36:11

Paločko sa dostal s pukom neohrozene do útočného pásma a od modrej čiary našiel v medzierke za obrancami Ľuboša Bartečka, ten si puk spracoval, snažil sa z tesnej blízkosti mieriť medzi betóny brankára Konráda, no ten spojil nohy a puk schoval pod svojou výstrojou!

35:32

Radivojevič hľadal strieľanou prihrávkou z horného vrcholu ľavého kruhu pri vzdialenejšej žrdi Ondreja Mikulu, no pred ním s istotou zasiahol obranca Makovský, ktorý nedovolil trenčianskemu útočníkovi zakončovať.

34:53

Matis dostihol nahodený puk od Kasíka za bránou, prešiel k opačnej pravej žrdi a našiel pred bránkoviskom Mareka Nagya, no ten z prvej triafal iba do Konrádovych betónov.

34:08

Gápa vyrazil Nemcovu prihrávku v útočnom pásme na modrú čiaru a aj dokorčuľovával obrancu Novajovského, atakoval ho, no napokon sa mu puk nepodarilo získať.

33:27

Tomáš Sýkora si pred Konrádom osamotene spracoval prihrávku od Rapáča, mal dostatok času na zakončenie a premyslenie si koncovky, no z tesnej blízkosti puk vystrelil iba do Konrádovej pripravenej lapačky, ktorá v týchto chvíľach zachránila Trenčín!

33:08

Suchého strelu od modrej čiary tečoval pred bránou Tomáš Sýkora, no Konrád napokon aj so šťastím vyrazil puk mimo brány.

32:55

Kasík prihral do rohu klziska Krotákovi, ten okamžite už videl pohľadom v medzikruží Matúša Matisa, puk mu adresoval presne na hokejku, Matis vypálil príklepom z prvej, no netrafil bránu!

32:12

Kroták našiel krásnou prihrávkou s citom pre presnosť Tomáša Sýkoru na pravom kruhu, ten vystrelil švihom, no brankár Konrád dokázal puk vyraziť svojím betónom.

31:49

Po zlom manévrovaní s pukom od Bartečka dokázal puk cez všetky čiary vyhodiť Peter Šišovský.

31:23

Hneď ako sa vrátil na ľadovú plochu Kurali prišiel na rad ďalší trest. Tentokrát si však v presilovke zahrajú Popradčania, keďže Ján Pardavý odišiel na dve minúty za podrazenie.

30:54

Lukáš Paukovček ukážkovo bekčekoval Jakuba Gašparoviča, odobral mu puk pri pravom kruhu a následne oslobodil svoj tím.

30:30

Matúš Matis získal puk na ľavom krídle, natlačil sa cez obrancu až pred bránu, no napokon ho Lukáš Kozák postrčil, Matis stratil rovnováhu a svojím pádom spôsobil posunutie brány.

30:13

Kvôli nepresnej prihrávke sa trenčianski hokejisti vyhodili z útočného pásma.

29:50

Branko Radivojevič strieľal švihom od modrej čiary, no jeho zakončenie nenašlo priestor Kostúrovej brány.

29:29

V úvode oslabenia sa domácim hokejistom podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary.

29:20

V týchto chvíľach však budú vo výhode Trenčania. Mário Kurali odchádza na dve minúty za seknutie.

28:41

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia druhýkrát v tomto zápase! Samuel Takáč prenechal pri mantineli v útočnom pásme puk MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý bol ideálne rozbehnutý, využil svoju rýchlosť, neohrozene sa dostal pred bránkovisko, nádherne si na forhend položil Konráda a zakončil strelou do stredu brány!
Asistencia: Samuel Takáč.

28:16

Ľubomír Dinda nahadzoval zo stredného pásma puk do útočnej tretiny, no napokon čiaroví rozhodcovia vyhodnotili tento nahodený puk ako zakázané uvoľnenie.

27:46

Bartečkovo bekhendové zakončenie z pravého kruhu nedokázalo nájsť priestor brány, keďže skončilo len na pleksiskle.

27:38

Ondrej Mikula sa už rozbehol za pukom v útočnom pásme, ale jeho pohyb zastavil ofsajd.

26:50

Tomáš Komínek získal puk za bránou a krásne v medzikruží našiel perfektnou prihrávkou Jakuba Gašparoviča, no ten mieril len do Kostúrovho betónu!

26:09

Trenčín sa chvíľu ustálil v pásme, no prihrávku od Andersonsa z modrej čiary si najprv Fabian zrazil hokejkou a následne šikovne rukou odhodil do stredného pásma.

25:55

Makovský teraz natlačil do bránkoviska Popradu Róberta Petrovického, ktorý Kostúrovu bránu posunul, a tak hlavný rozhodca Lauff vykázal Trenčanov do stredného pásma, kde sa bude vhadzovať.

25:17

Na úvod oslabenia domáci vyhodili puk cez všetky čiary, Trenčín začína odznova.

25:06

Lukáš Paukovček teraz zbytočne fauloval protihráča v strednom pásme, a tak odchádza popradský útočník na dve minúty za hákovanie.

24:18

Róbert Petrovický si vytvoril priestor na zakončenie na pravom kruhu a strieľal nebezpečne, ale brankár Kostúr dokázal s prehľadom jeho koncovku vyraziť do bezpečia.

23:50

Radivojevič prihral za bránu Popradu Petrovickému, ten však stratil puk a dostal sa k nemu Bartečko, ktorý ho odstrelil do stredného pásma.

23:12

Bartečko nahadzoval od modrej čiary pred bránou, kde bol pripravený Rapáč na tečovanie puku, no napokon len usmernil Bartečkovu strelu len do Konrádovho betónu, ktorý puk vyrazil do rohu klziska.

22:40

Vladimír Nemec strieľal z otočky od mantinelu v priestoroch ľavého kruhu, no jeho prízemné zakončenie napokon nebolo presné.

21:53

Peter Boltun sa rýchlo dostal do útočného pásma, nahodil si puk na zadný mantinel, no následne ho súper pripravil o puk.

21:15

Marek Nagy strieľal z ťažkého uhlu prízemným spôsobom, no puk preletel len tesne vedľa ľavej žrde a následne sa k puku dostali už hosťujúci hráči.

20:47

Matúš Paločko sa po Dindovej prihrávke na ľavé krídlo pretlačil šikovne do koncovky cez dvoch trenčianskych hráčov, ktorí ho atakovali fyzicky, Paločko však dokázal zakončovať aj s ťažkosťami, no rozhodca napokon žiadne tresty neudelil. Konrád predovšetkým puk dokázal zachytiť medzi svoje betóny a hru prerušil.

20:26

Hostia zastavili rozvíjajúci sa útok Popradu v strednom pásme, k puku sa dostal Petrovický, no ten pred útočnou modrou čiarou zmanévroval a rozhodcovia odpískali postavenie mimo hry.

20:09

V úvode druhej tretiny získali vhadzovanie na svoje hokejky popradskí hokejisti, ktorí pokračujú postupným útokom do pásma.

20:01

Začala sa druhá tretina.
V úvodnej tretine sme videli na oboch stranách viacero akcií, skóre otváral v 14. minúte Štrauch, no o dve minúty na to vyrovnával na 1:1 Branko Radivojevič.
Druhá tretina sa začne približne o 17:32.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:37

Paločko si nahodil puk do útočného pásma, no cez mohutného Janisa Andersonsa sa už neprebil a puk za bránou nezískal.

19:03

Publikum a aj kapitán Kroták sa teraz hnevá na verdikt čiarového rozhodcu, ktorý odpískal ofsajd, pri tom bol Matúš Paločko už asi pár sekúnd v útočnom pásme.

18:35

Radoslav Suchý zatiahol puk do obranného pásma a spoza brány rozohral, no najprv musel počkať kým jeho spoluhráči prestriedajú.

17:58

Poprad hrá v plnom počte.

17:49

Tibor Melichárek strieľal z pravej strany z ťažkého uhlu, Kostúr radšej puk prikryl, keďže sa k nemu už nebezpečne blížil Vladimír Nemec.

17:36

Popradskí hokejisti sa po ťažkých chvíľach prežitých v obrannom pásme konečne oslobodili.

17:10

Branko Radivojevič napriahol na ľavom kruhu a nepríjemne vystrelil, ale jeho projektil smeroval mimo brány.

16:43

Tomáš Komínek nahodil puk do útočného pásma z ľavej strany, puk sa okolo mantinelu dostal do opačného rohu klziska, no odtiaľ ho už popradskí hráči ostrelili preč z pásma.

15:58

Andreas Štrauch napokon dostal dvojminútový trest, keďže pravdepodobne šiel o úmysel, a tak odchádza strelec otváracieho gólu tohto zápasu na trestnú lavicu za vyhodenie puku.

15:57

Trenčania sa po vhadzovaní v strednom pásme sa nahodením dostali do útočného pásma, no Popradčania puk zachytili, ale následne ich prihrávka na krídlo bola zblokovaná mimo ihriska.

15:32

Trenčín dal gól!
Hosťujúcim hokejistom sa však podarila takmer blesková odpoveď! Mikula potiahol puk po ľavom krídle a z ľavého kruhu prihral pred bránkovisko BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI, ktorý perfektnou strelou trafil pravý horný kút Kostúrovej brány!
Asistenciu si pripísal Ondrej Mikula.

14:47

Tibor Melichárek potiahol akciu svojho tímu do útočného pásma, dostal sa na hornú hranicu ľavého kruhu odkiaľ vyslal prízemnú strelu alebo skôr prihrávku naslepo, ktorá však smerovala iba mimo brány a cestou nenašla žiadnu hokejku trenčianskeho hokejistu.

14:30

Hosťujúci hokejisti sa dopustili zakázaného uvoľnenia, a tak sa bude vhadzovať po pravici brankára Branislava Konráda.

14:16

Trenčania boli z obranného pásma Popradu "vykázaní" a musia začínať odznovu svoju akciu od Kostúra.

13:37

Poprad dal gól!
Popradskí hokejisti sa dostávajú do vedenia, ktoré zariadil štvrtý útok! ANDREAS ŠTRAUCH sa odtiahol od mantinelu, prekorčuľoval po ľavom kruhu, dostal sa do medzikružia a krásnou strelou do ľavého horného rohu otvoril skóre tohto stretnutia!
Bez asistencie.

13:07

Peter Gápa si spracoval ideálnu prihrávku z obranného pásma, ktorú mu na ľavé krídlo poslal Boltun, Gápa sa pekne natlačil okolo obrancu a zakončoval blafákom na forhend, no gólman Konrád dokázal pod lapačkou schovať puk a zastaviť tak možnosť Popradu na skórovanie!

12:17

Hostia hrajú s piatimi hráčmi.

12:01

Suchý najprv pokazil mierne prihrávku na modrej, no ešte sa mu podarilo prihrávať po mantineli na Bartečka, avšak jeho prihrávka do medzikružia už nenašla adresáta.

11:15

Ubehla už minúta presilovej hry Popradu, no domáci sa nie a nie dostať a usadiť sa v útočnom pásme. Trenčania naozaj pozorne bránia a nenechávajú zadarmo žiaden puk.

10:40

Na druhýkrát si domáci chybne prihrali a v strednom pásme Trenčania zastavili ich rozohrávku.

10:22

Na úvod oslabenia sa podarilo hosťom vyhodiť puk až ku Kostúrovi.

10:17

Poprad si zahrá presilovú hru. Na dve minúty za držanie odchádza Róbert Petrovický.

10:04

Ondrej Mikula sa dostal do samostatného zakončenia, no tento úmysel skončil iba na Kostúrovom betóne!

09:40

Bartečko sa pekne zo stredného pásma natlačil až poza bránu, následne z hornej časti pravého kruhu už bol tiesnený a nemohol prihrávať spoluhráčom.

08:41

Trenčania opätovne získali puk, z rohu klziska hľadal Hudec pred bránou Patrika Stantiena, no napokon popradskí obrancovia puk odstránili mimo nebezpečenstva.

08:03

Domáci hokejisti sa dostali do útočného pásma, tam chvíľu pobudli, no ich úmysly sa skončili len vyhodením puku od hráčov Trenčína. Následne musel Poprad začať odznovu.

07:40

Ľuboš Bartečko síce zachytil rozohrávku súpera na útočnej modrej čiare, no napokon si čiaroví arbitri všimli, že puk už bol v strednom pásme, a tak hru prerušili.

07:05

Popradskí hráči sa vydali do útoku, no ich akciu zastavila hosťujúca defenzíva v strednom pásme, následne Trenčania odstrelili puk a nechali Poprad rozohrávať v obrannom pásme, lenže domáci puk vyhodili len na icing.

06:13

Šimíček opäť ukázal svoju ofenzívnu silu, natlačil sa po ľavej strane, z ľavého kruhu sa snažil nájsť spoluhráčov v medzikruží, no napokon bez úspechu.

05:43

Jakub Šimíček sa dostal s pukom na horný vrchol ľavého kruhu, odkiaľ strieľal, no jeho zakončenie švihom bolo zblokované a smerovalo iba do rohu klziska..

04:58

Takáč potiahol útok svojho tímu, no následne bol zastavený pred útočnou modrou čiarou, keďže obranca Novajovský ho ďaleko nepustil.

04:17

Paločko hľadal z rohu klziska pred bránou Arneho Krotáka, no jeho zakončenie nesmerovalo do priestoru brány.

03:53

Trenčianski hokejisti sa počas svojho útoku dopustili postavenia mimo hry, po následnom vhadzovaní začínajú útok.

03:20

Melichárek si bez problémov prešiel priestor pri pravom kruhu, dostal sa pred Kostúra, no ten vyrazil jeho strelu betónom, následne sa k dorážke dostal aj Nemec, no ten mieril mimo svätyne popradského gólmana.

03:05

Sýkora oslobodil svoje mužstvo spod útoku Trenčína, no následne už hostia majú puk.

02:36

Popradský štvrtý útok sa taktiež dokázal dostať do útočného pásma, Peter Gápa si nakorčuľoval krásne po pravej strane a strieľal švihom, no brankár Konrád bol pripravený a puk zachytil do svojej výstroje.

02:07

Do útoku sa dostali domáci, Matis potiahol akciu po pravom krídle a strieľal z pravého kruhu, no jeho zakončenie smerovalo iba na pleksisklo.

00:56

Závar pred Kostúrovou bránou! Z rohu klziska ideálne prihral poza bránu Radivojevič na hokejku Róberta Petrovického, ten od tyčky nahral pred bránkovisko ešte Mikulovi, no jeho zakončenie smerovalo iba do popradského gólmana, ktorý následne ešte čelil viacerým dorážkam!

00:28

Domáci hokejisti získali puk v obrannom pásme po zlej rozohrávke Trenčína, no napokon aj oni zle rozohrali a dopustili sa icingu.

00:09

Na úvodnom vhadzovaní zvíťazili trenčianski hokejisti, ktorí sa rýchlym nahodením puku dostali do útočného pásma.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy postupne vyšli na ľadovú plochu, popradskí hokejisti odohrajú tento zápas v tradičných modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.
Hostia z Trenčína sa predstavia v žltých dresoch a z lavičky ich bude viesť kouč Jozef Haščák.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Rapáč – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, M. Nagy – Gápa, Boltun, Štrauch

Dukla Trenčín: Konrád (A. Nagy) – Lintner, Kozák – Andersons, Novajovský – Bokroš, Habšuda, Daniška, Zošiak – Melichárek ("A"), Nemec ("A"), Pardavý – Radivojevič, Petrovický ("C"), Mikula – Komínek, Gašparovič, Šišovský – D. Hudec, P. Stantien, Šimíček

Rozhodca: Rudolf Lauff – Rastislav Gajan, Martin Smrek.
Srdečne vás vítam pri stretnutí 4. kola hokejovej Tipsport Extraligy, v ktorej sa stretne domáci celok HK Poprad proti súperovi zo západného Slovenska a ním bude Dukla Trenčín. Zápas sa začína o tradičnom čase 17:00 a sprevádzať vás ním bude Lukáš R. Ovšonka.

HK Poprad
Popradčania sa momentálne nachádzajú na druhej priečke tabuľky so ziskom ôsmich bodov. "Kamzíci" sa naposledy predstavili na extraligových ľadoch v utorok, keď v nevydarenom zápase prehrali vonku nad Zvolenom výsledkom 5:3. Po prvej tretine bol ešte stav vyrovnaný 1:1, no následne na začiatku druhej časti hry spustili "rytieri" gólovú kanonádu, keďže v priebehu piatich minút skórovali štyrikrát. Popradčania sa následne ešte niečo snažili spraviť s výsledkom, podarilo sa im dotiahnuť sa na stav 5:3, ale to už bolo neskoro. Lukáš Hvila, ktorý je hráčom Popradu, je momentálne najproduktívnejším hráčom celej extraligy, keďže v štyroch zápasoch zatiaľ získal sedem kanadských bodov za 3 góly a 4 asistencie.

Dukla Trenčín
Trenčianska Dukla sa nachádza v spodnej časti tabuľky so ziskom dvoch bodov, ktoré vybojovala v poslednom zápase na domácom ľade so Skalicou, ktorú porazila 4:3 po nájazdoch. O výhre Trenčanov rozhodol v rozstrele Richard Lintner. Trenčín má zatiaľ na konte iba dva zápasy, pretože ešte neodohral duel so slovenskou "dvadsiatkou" a z dôvodu rekonštrukcie banskobystrického štadióna sa zápas medzi Banskou Bystricou a Trenčínom, ktorý sa mal odohrať v nedeľu, odložil na 21. októbra.

Ako sa bude postupne vyvíjať zápas medzi Popradom a Trenčínom sledujte v našom on-line prenose. Pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Poprad – HK DUKLA Trenčín

4:1

konec (1:1, 3:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Štrauch, 29. Paločko (Takáč), 38. Matis (Paukovček, Malina), 40. Sýkora (Bartečko) – 16. Radivojevič (Mikula)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Rapáč – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, M. Nagy – Gápa, Boltun, Štrauch

HK DUKLA Trenčín: Konrád (A. Nagy) – Lintner, Kozák – Andersons, Novajovský – Bokroš, Habšuda, Daniška, Zošiak – Melichárek ("A"), Nemec ("A"), Pardavý – Radivojevič, Petrovický ("C"), Mikula – Komínek, Gašparovič, Šišovský – D. Hudec, P. Stantien, Šimíček

Rozhodčí: Rudolf Lauff – Rastislav Gajan, Martin Smrek

Diváci: 1250

Průběh zápasu
1. třetina
10:17
13:37
15:32
15:58
Po 1. třetině
2. třetina
25:06
28:41
29:20
31:23
37:35
39:45
Po 2. třetině
3. třetina
40:47
43:23
45:02
45:08
46:14
51:56
59:22
Konec