Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Německo – Rumunsko

8:0

konec (4:0)

09.09.2014, 18:00 • MDCC-Arena (Magdeburg) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.24 5.95 9.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Tak v závěru zápasu přišla ještě jedna obrovská příležitost pro Německo, když se za obranou Rumunska ocitl Philipp Hofmann, jenž však ve vyložené pozici ndokázal přesně zamířit a bránu Rumunska trestuhodně minul!

Jonas HOFMANN - 8:0

89

Německo právě vstřelilo branku!
Takhle vysoký rozdíl ve skóre před tímto zápasem určitě neočekávali ani Němci, kteří jsou po gólech stále hladoví a ujímají se vedení už 8:0. Podruhé v utkání se dokázal prosadit JONAS HOFMANN, který prostřelil několik hráčů v čele s brankářem Branescuem.

Niklas STARK - 7:0

86

Německo právě vstřelilo branku!
Němečtí mladíci po nedovoleném zákroku Filipa získali výhodu přímého volného kopu v blízkosti pokutového území hostů. Leitnerův centr dolétl na hlavu NIKLASE STARKA, který poslal míč těsně pod břevno Branescuovy svatyně.

Danny DA COSTA - 6:0

80

Německo právě vstřelilo branku!
Ten byl ale rozehrán špatně a po něm se do rychlého protiútoku dostali fotbalisté Německa, kteří využili přečíslení. Šťastným střelcem gólu se nakonec stal DANNY DA COSTA, který celou situaci zakončil přesně mířenou střelou.

79

Na opačné straně hřiště se ke střeleckému pokusu odhodlal Balasa, jehož ránu z úhlu vyrazil Horn nad svou bránu. Hosté budou v útočné kaci pokračovat pomocí rohového kopu.

77

Velkou šanci teď spálil Leitner! Kapitán německé reprezentace totiž obdržel přízemní přihrávku z levé strany a zhruba z penaltového puntíku netrefil bránu, když jeho rána z první letěla kousek vedle pravé tyče.

67

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Malli, jehož vystřídá Klaus.

Střídání v týmu Rumunsko: hřiště opouští Bumba, kterého nahradí Papadiuc.

Nico SCHULZ - 5:0

63

Německo právě vstřelilo branku!
Po patičce Cana se za obranu Rumunska dostal NICO SCHULZ, který tváří v tvář hostujícímu brankáři neselhal, když chladnokrevně poslal míč k jeho levé tyči a navýšil vedení svého týmu již na rozdíl pěti branek!

60

Po jeho rozehrání se dokázali domácí fotbalisté protlačit k nebezpečnému zakončení, které skončilo těsně nad brankou Rumunska.

55

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Iancu, jeho místo zaujme Buzluc.

46

Střídání v týmu Německo: do druhé půle už se nepodívají Younes a Günter, které vystřídali Schulz a Stark.

Jonas HOFMANN - 4:0

44

Německo právě vstřelilo branku!
Německo v závěru úvodního dějství zvyšuje svůj náskok na čtyřbrankový. Boldor při pokusu rozehrát přišel o míč, o který jej obral Malli, jenž následně vyslal centr před bránu, kde se nacházel zcela osamocen JONAS HOFMANN, který si jej zpracoval a navedl na střed, aby jej vzápětí mohl pohodlně poslat k levé tyči rumunské brány.

38

Poté však vypálili opět Němci a zase z toho byla velká příležitost k navýšení skóre! Po přihrávce Jonase Hofmanna z pravé strany se do míče v pokutovém území opřel Philipp Hofmann, jenž orazítkoval horní tyč Branescuovy svatyně!

35

Obrovská šance Německa na navýšení náskoku! Günter vnikl na pravé straně do pokutového území, nahrál však lépe postavenému Philippu Hofmannovi, jehož jedovatou ránu zastavil na brankové čáře skvělým obranným zákrokem Balasa, který tak ochránil svůj tým od čtvrté inkasované branky.

26

K útoku se dostali reprezentanti Rumunska, na bránu Horna nebezpečně vypálil Rotariu, ale domácí gólman míč vyrazil.

24

Střídání v týmu Rumunsko: pro dnešek dohrál Tanase, jehož nahradil Rotariu.

Amin YOUNES - 3:0

16

Německo právě vstřelilo branku!
Němečtí reprezentanti vedou již rozdílem tří branek! AMIN YOUNES vnikl s míčem do pokutového území, kde si obhodil bránícího Balasu a navedl si míč do lepší pozice, poté vyslal nechytatelnou ránu ke vzdálenější tyči, na kterou gólman Branescu nemohl nijak zareagovat.

Philipp HOFMANN - 2:0

12

Německo právě vstřelilo branku!
Němečtí mladíci odskaují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Jonas Hofmann vyslal zprava přízemní centr, který na hranici ofsajdu zpracoval PHILIPP HOFMANN a vyslal jedovatou ránu, kterou zastavila až síť Branescuovy brány.

11

Da Costa přihrál před pokutovým územím Leitnerovi, domácí kapitán se vůbec nerozpakoval a okamžitě vypálil, bránu Rumunska však o kousek minul.

Yunus MALLI - 1:0

1

Německo právě vstřelilo branku!
Němečtí reprezentanti otevírají skóre již v úvodní minutě, když YUNUS MALLI z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Branesca, který byl takřka bez šance.

Německo – Rumunsko

8:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 1. Malli, 12. Philipp Hofmann, 16. Younes, 44. Jonas Hofmann, 63. Schulz, 80. Da Costa, 86. Stark, 89. Jonas Hofmann

Německo: Horn – Da Costa, Knoche, Heintz, Günter – Can, Leitner (K) – J. Hofmann, Younes, Malli – P. Hofmann
Náhradníci: Müller, Kachunga, Klaus, Geis, Arnold, Schulz, Stark

Rumunsko: Branescu – Balasa, Tiru, Boldor, Filip – Nedelcu, Cretu – Bumba, Iancu (K), Tanase – Puscas
Náhradníci: Buzbuchi, Buziuc, Ivan, Putanu, Popadiuc, Rotariu, Serban

Rozhodčí: Bastien – Gringore, Zakrani