Menu

Hokej

Přípravné zápasy

SHK Drtiči Hodonín – HC MIKRON Nové Zámky

4:3

konec (1:0, 3:2, 0:1)

09.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Tomáš Chramosta (@TomasChramosta)

46:45

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Přišlo to, co ze hry vyplývalo celou třetí třetinu, a to kontaktní branka hostí. Martin Dubec vyslal na útočnou zteč dosud nevýrazného TOMÁŠE FIALU, který našel způsob, jak rozvlnit síť za hodonínským brankářem a dramatizuje utkání. Asistence: Martin Dubec.

37:01

Drtiči právě vstřelili branku!
Hodonínští hokejisté využívají přesilovou hru a vrací si dvoubrankový náskok! Teď přichází opět řada na Nové Zámky. Lubomír Škápik obdržel ideální pas na levý kruh, neukvapil se se zakončením a s přehledem posunul kotouč ZDEŇKU JURÁSKOVI, kterému stačilo pouze přehodit Blažíčkův pravý beton. Asistence: Lubomír Škápik, Michal Kuba.

35:08

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Sitauce z úvodu druhé periody se opakuje, Nové Zámky opět krátce po inkasované brance snižují rozdíl ve skóre na jedinou branku! Krátce po vypršení Zezulova trestu se po bezchybné kombinaci prosazuje MATÚŠ PÚCHOVSKÝ. Asistence: Peter Klobučník, Patrik Cseres.

34:04

Drtiči právě vstřelili branku!
Na hodonínském stadionu byla k vidění pořádně kuriózní věc! MICHAL KUBA uháněl do brejku společně s Pešem, na kterého chtěl směřovat přihrávku. Tu svými chrániči vystihl obránce Baron, bohužel tak nešťastně, že se kotouč dostal hodonínskému forvardovi zpět na hůl. Kuba se příliš nerozpakoval a poslal kotouč do poloprázdné brány, jelikož brankář Blažíček se dávno přesouval na opačnou stranu brankoviště a nestačil na tuto změnu událostí zareagovat. Asistence: Lubomír Škápik.

22:10

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Jenže celek ze Slovenska bleskurychle kontruje na opačné straně kluziště. Obránce Fiala vyslal své spoluhráče do rychlého protiútoku, Jakub Hrudík na sebe natáhnul jediného obránce domácích a následně přehrál kotouč na MARKA DUBCE, jenž překonal přesouvajícího se Kotvana. Asistence: Jakub Hrudík, Tomáš Fiala.

21:27

Drtiči právě vstřelili branku!
MICHAL KUBA zvyšuje rozdíl mezi soupeři na dvoubrankový, když přebral kotouč v útočném pásmu, udělal několik rychlých kroků na střed hřiště a povedenou ranou golfovým úderem prostřelil Robina Blažíčka! Asistence: Zdeněk Jurásek.

19:15

Drtiči právě vstřelili branku!
Domácí mužstvo nakonec dokázalo tlak z posledních minut úvodní třetiny přetavit ve vedoucí branku! Před hostujícím brankovištěm se po pokusu Dominika Piskoře strhla mela, ke kotouči se jako první dostal ZDENĚK KUČERA, který pohotově dopravil kotouč za záda Blažíčka. Asistence: Dominik Piskoř.

SHK Drtiči Hodonín – HC MIKRON Nové Zámky

4:3

konec (1:0, 3:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Kučera (Piskoř), 22. Kuba (Jurásek), 35. Kuba (Škápik), 38. Jurásek (Škápik, Kuba) – 23. Marek Dubec (Hrudík, Fiala), 36. Púchovský (Klobučník, Cseres), 47. Fiala (Martin Dubec)

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Grman, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Fejt, Polesný – Smetana T., Zezula, Kučera, Sajdl, Peš, Kuba, Piskoř, Jurásek, Mika

HC MIKRON Nové Zámky: Blažíček (Ďuriš M.) – Fiala, Baron, Dubec Martin, Klabučník, Púchovský, Matúš, Štefanka, Dubec Marek, Hrudík, Král, Balla, Cseres, Šiška, Ďuriš A., Uhnák

Rozhodčí: Netopil – Kucián, Olšar

Průběh zápasu
1. třetina
14:49
15:38
19:15
Po 1. třetině
2. třetina
21:27
22:10
30:51
33:07
34:04
35:08
36:17
37:01
Po 2. třetině
3. třetina
44:24
46:45
Konec