Menu

Hokej

Přípravné zápasy

PHK Prešov – MMKS Podhale Nowy Targ

5:0

konec (2:0, 1:0, 2:0)

03.09.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Lukáš Rusňák (@@_liksa_) sk

59:46

No ešte tu máme jedno vylúčenie, Vladimír Kmiecik odchádza na trestnú lavicu a Prešov zápas dohrá proti štyrom hráčom Noweho Targu.

53:01

Tomsik odchádza na trestnú lavicu spolu s Markom Ferencom. Ferenc po súboji s Tomasikom stratil prilbu, začala menšia strkanica ktorý vyústila až do potiahnutia dresu Ferenca Tomasikom. Vylúčení sú obaja hráči za hrubosť plus Tomasik odchádza na trestnú lavicu na štyri minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.

51:20

Už teraz však brankár Niesluchowski bol bezmocný, po buly prišla znova okamžitá strela po krátkom súboju o puk v podaní MICHALA KIVADERA a center prvej formácie Prešova napriahol sieť bránky poľskeho tímu dnes piatykrát.

Asistencia: Pavlovský

50:34

Domáci nakoniec poslali puk do útočného pásma kde ho vybojovali na mantineli, konečne sa oslobodili spod tlaku, Mário Olejník vymyslel spoza brány skvelú prihrávku na MARIÁNA PETROCA ktorý puk poslal pod hornú tyč do siete.

Asistencia: Olejník

48:00

Výborne zasiahol teraz Dominik Riečický keď pred bránkou na dvakrát zlikvidoval pokusy Kamila Kapicu.

47:32

Dlho si Prešov presilovku nezahral, hostia zatlačili domácich do útočného pásma a Erik Ivančo odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, Jozef Tomčák za nedovolené bránenie a domáci sa bránia v trojici.

47:25

Domáci v plnom počte.

46:31

No a potom čo domáci zaviezli puk za bránku súpera si vypýtali faul, čím ukončili presilovku Poliakov, Maczej Sulka odchádza na dve minúty za podrazenie.

45:25

Herný stereotyp mení ale vylúčenie Dušana Kobeľu za držaniee, Nowy Targ si zahrá presilovku.

38:22

Byrniczka vyhadzuje puk mimo hracej plochy za čo si vyslúžil dve minúty. Hostia sa bránia v trojici.

37:26

Labusz odchádza na trestnú lavicu za pohrozenie, dlho sa nehralo 5 na 5, znova bude Prešov v presilovke po tom, čo si v tej krátke vytvoril dobrú šancu, brankárovi vypadol puk a len ledva že neskončil odrazený v sieti.

36:40

To všetko využil k útoku Kivader, prešiel cez obrancu a útočník s dobrým pohybom si ešte potiahol puk, nakoniec ale zakončiť iba do betónu!

35:03

Tak a sme svedkami prvej šarvátky do ktorej sa zapojili hádam všetci, menšia strkanica ale rýchlo končí. Hlavným dôvodom všetkého bolo Wielkiewiczovo podrazenie za bránkou Prešova, ktorý má dve minúty. Hrať sa bude 4 na 4. Za Prešov je potrestaný Tomčák a Novický, obaja však majú iba osobné tresty.

34:43

Vidíme menší herný útlm na oboch stranách, ktorý zastavuje až vylúčenie Vladimíra Čopáka za podrazenie pri snahe získať puk v útočnom pásme.

33:00

ICE Arénou sa ozýva "Riči", Dominik Riečický práve zlikvidoval akciu dvoch na jedného kedy Kamil Kapica našiel peknou prihrávkou Lucku no a ten nasmeroval puk iba do pipraveného brakára!

32:38

Nowy Targ neuspel v útočnom snahe, síce už bol v pásme, nakoniec puk zaviezol Ján Skokan dopredu, hľadal na opačnej strane Lopačeka, ktorý však trafia iba tyčku!

28:32

Domáci presilovku nevyužili, pár sekúnd po nej už ale skórovali, Nowy Targ nedokázal vyhodiť puk na mantineli, ku bránke dostal puk Marcel Pavlovský, našiel nabiehajúceho FILIPA PEKARČÍKA z druhej vlny, ten napriahol z medzikruhov a strelou k tyčke skóruje!

Asistencie: Pavlovský, V. Sabol

27:40

Parádne si to teraz domáci zahrali, pri bránke poslal Čopák presnú prihrávku na mierne rozbehnutého Jaroša, nekrytý útočník zakončil ale iba do tyčky, chýbali milimetre!

26:25

Jedným z dôvodov neúspechu Chalupu bolo aj nedovolené bránenie Rozanskiho, Prešov bude hrať presilovku.

25:30

Nowy Targ si to teraz parádne zahral, Wronka najprv našiel Michalskiho pred bránkou, ten vracal do ešte lepšej pozície Wronkovi a ten pred poloodkrytou bránkou trafia tyčku!

22:08

Nowy Targ si vytváral tlak v útočnom pásme až vybojoval presilovku, Jozef Tomčák si odpyká trest za hákovanie.

19:00

Na opačnej strane azda ešte nebezpečnejší moment, domáca obrana prepadla a Nowy Targ šiel do akcie dvoch na jedného, Kamil Kapica dostal prihrávku ku tyčke, ešte sa snažil obísť brankára pohybom ku vzdialenejšej žrdi, napriahol a trestuhodne nastrelil tyčku!

18:15

Pavlovský sa ocitol v dvoch dobrých šanciach, najprv sa zorientoval pred bránkou a puk poslal k betónu, ktorý ho vyrazil, následne sa domáci kapitán objavil s pukom pri tyčke odkiaľ ale nastrelil len brankára.

11:55

Čo predvádza Samuel Chalupa, ďalší jeho skvelý moment keď znova obišiel s ľahkosťou obrancu a skúsil blafák na brankára, zasúval k tyčke no nakoniec sa Niesluchowski stihol hodiť po puku a zabrániť gólu!

08:38

Okamžite si Prešov urobil chuť, síce je zápas vyrovnaný no domáci sú efektívnejší, dostali sa znova pred brankára kde strieľal z medzikružia MARKO FERENC, jeho prvý pokus ešte Niesluchowski vyrazil betónom, na následnú dorážku do horného rohu brány ale nestačil!

Asistencia: Chalupa

08:18

Domáci sa rýchlo dostali do útočného pásma, od mantinelu poslal Čopák presnú prihrávku pred bránku na IGORA JAROŠA a tomu stačilo iba dvihnúť puk a prekonať brankára!

Asistencie: Čopák, Tomčák

07:40

Nowy Targ mal teraz dve dobré šance, najprv z uhla vyslal strelu na hruď Riečického, následne po buly nastal chaos pred bránkou kde sa ocitol úplne sám Gruszka, urobil kľučku ale vystrelil nad bránku!

07:07

Následne Kivader mal puk v kruhu na buly a mieril to nad lapačku brankára, jeho strela švihom však končí v nej, skvelý Niesluchowski. Medzitým je už Nowy Targ v pätici.

06:07

Prešov sa ale rýchlo dostal zas do útoku, po mantineli sa pred brankára predral Marián Petroc, vo veľkej šanci zakončil ale slabo, dôvodom bolo Luckovo bránenie v hre. Petroc sa ale prevynil potom faulom lakťom a tak sa bude hrať naďalej 5 na 4.

05:07

Robert Mrugala v obrannej činnosti hákoval a tlak Prešove je odmenený presilovkou.

PHK Prešov – MMKS Podhale Nowy Targ

5:0

konec (2:0, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Jaroš (Čopák, Tomčák), 9. Ferenc (Chalupa), 29. Pekarčík (Pavlovský, Sabol), 51. Petroc (Olejník), 52. Kivader (Pavlovský)

PHK Prešov: Riečický (Slivka) – Sabol, Olejník, Guntáš, Ivančo, Novický, Kolařík, Kobeľa, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Petroc, Chalupa, Ferenc – Zvoník, Skokan, Lopaček

MMKS Podhale Nowy Targ: Niesluchowski (Kapica) – Lucka, Sulká, Kapica K., Tomasik, Labuz, Mrugala, Wojdyla, Jaskiewicz – Gruszka, Dziubinski "A", Kapica Damian – Rozanski "C", Bryniczka "A", Zarotynski – Michalski, Wronka, Wielkiewicz – Kmiecik, Kapica Daniel, Stypula

Průběh zápasu
1. třetina
05:07
06:07
08:18
08:38
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
26:25
28:32
34:43
35:03
37:26
38:22
Po 2. třetině
3. třetina
45:25
46:31
47:25
47:32
50:34
51:20
53:01
59:46
Konec