Menu

Hokej

Přípravné zápasy

PHK Prešov – MMKS Podhale Nowy Targ

5:0

konec (2:0, 1:0, 2:0)

03.09.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Lukáš Rusňák (@@_liksa_) sk

60:00

Koniec zápasu. (18:55:44)

59:46

No ešte tu máme jedno vylúčenie, Vladimír Kmiecik odchádza na trestnú lavicu a Prešov zápas dohrá proti štyrom hráčom Noweho Targu.

59:30

Domáci už len dohrávajú, menšie náznaky akcií Noweho Targu aj napriek tomu nie sú úspešné.

58:50

Domáci zatlačili súpera na mantinel a nedovoľujú mu byť úspešní v útočnej snahe, radi by ubránili dnes čistý štít.

58:10

Zápas sa len akoby dohrával, puk je za bránkou Prešova ktorý sa veľmi dopredu nehrnie.

57:10

Nakoniec dokonca Poliaci aj vystrelili, konkrétne to bol Lucka ktorého strela od modrej skončila na vyrážačke domáceho gólmana.

57:01

Hostia v plnom počte.

56:45

Aj teraz hostia vyhadzujú na Riečického a Prešov musí zakladať akciu od brankára, navyše pri rozohrávke robí súper problémy.

56:15

Nowy Targ vyhadzuje puk, domáci celok si ešte v presilovke vážnejšiu šancu nevytvoril.

55:30

Prešovčania si už začali prihrávať a točiť súpera, to všetko nakoniec vyústilo k dobrej prihrávke na Ivanča, obranca ale váhal, nakoniec poslal puk na mantinel a späť na modrú ho dostal Sabol, ten už vypálil, avšak trafia len brankára.

54:45

PHK to nahadzovalo pred bránku, kde ale Pavlovský nedokázal doraziť puk popri betóne do siete a následne Kivader nezachytil vyhodenie súpera.

54:10

Prešovu sa nedarí vytvoriť kombináciu v útočnom pásme a dostať sa do tradičného kolotoča. Nowy Targ pozorne bráni.

53:30

Kamil Kapica dokázal vyhodiť puk až za bránkou Riečického a oslobodiť svoj tím na pár sekúnd.

53:01

Tomsik odchádza na trestnú lavicu spolu s Markom Ferencom. Ferenc po súboji s Tomasikom stratil prilbu, začala menšia strkanica ktorý vyústila až do potiahnutia dresu Ferenca Tomasikom. Vylúčení sú obaja hráči za hrubosť plus Tomasik odchádza na trestnú lavicu na štyri minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.

52:20

Domácim stále asi nie je dosť, prišla ďalšia prihrávka ktorej autorom bol Marko Ferenc, našiel pred bránkou Petroca no a mladá útočník strelou medzi betóny tentokrát neuspel.

51:20

Už teraz však brankár Niesluchowski bol bezmocný, po buly prišla znova okamžitá strela po krátkom súboju o puk v podaní MICHALA KIVADERA a center prvej formácie Prešova napriahol sieť bránky poľskeho tímu dnes piatykrát.

Asistencia: Pavlovský

51:15

Nowy Targ síce nebol zatlačený do obrany, aj napriek tomu radšej vyhodil na zakázané uvoľnenie po ktorom prišla okamžitá strela z buly, Niesluchowski zasahuje úspešne.

50:34

Domáci nakoniec poslali puk do útočného pásma kde ho vybojovali na mantineli, konečne sa oslobodili spod tlaku, Mário Olejník vymyslel spoza brány skvelú prihrávku na MARIÁNA PETROCA ktorý puk poslal pod hornú tyč do siete.

Asistencia: Olejník

49:32

Už hrá Prešov v pätici, tlak Noweho Targu neutícha, znova musel Riečický vytiahnúť parádny zákrok a puk vyrazil rukou po strele Kamila Kapicu!

49:10

Už prichádza aj strela z hokejky Mrugalu od modrej, Riečický sa ale stihol presunúť a okamžitú a tvrdú strelu ukrýva vo svojej náručí.

49:00

Nowy Targ točí nebezpečne puk, traja statoční iba pasívne bránia.

48:31

Hostia v plnom počte proti trom domácim.

48:30

A ďalšie skvelé momenty domáceho brankára keď najprv zmazal Stypulu, ktorý od modrej napriahol tvrdú ranu v rýchlosti a následne o pár sekúnd na to zmaril ďalšiu strelu.

48:00

Výborne zasiahol teraz Dominik Riečický keď pred bránkou na dvakrát zlikvidoval pokusy Kamila Kapicu.

47:32

Dlho si Prešov presilovku nezahral, hostia zatlačili domácich do útočného pásma a Erik Ivančo odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, Jozef Tomčák za nedovolené bránenie a domáci sa bránia v trojici.

47:25

Domáci v plnom počte.

47:00

Výbornú strelu vyslal na Riečického Mrugala, hráč Noweho Targu to z kruhu na buly mieril švihom nad rameno brankára, ten však vyťahuje úspešný zákrok.

46:31

No a potom čo domáci zaviezli puk za bránku súpera si vypýtali faul, čím ukončili presilovku Poliakov, Maczej Sulka odchádza na dve minúty za podrazenie.

46:00

Prešov vyhodil puk až k Niesluchowskimu, zatiaľ sa bráni ukážkovo.

45:25

Herný stereotyp mení ale vylúčenie Dušana Kobeľu za držaniee, Nowy Targ si zahrá presilovku.

45:00

Nakoniec sa domáci celok dostal do útočného pásma, ani on ale nepochodil a stratil puk. Zatiaľ vyzerá posledná tretina nejak takto stále.

44:30

Hostia sú v útočnom pásme, Prešovčania však dobre bránia a vytláčajú súpera na mantinel.

43:50

Nowy Targ sa dostal do útočného pásme, hral na mantineli odkiaľ ich vyháňa Prešov vyhodením na zakázané uvoľnenie.

43:30

Marko Ferenc zabojoval na mantineli na útočnej modrej a poslal puk za bránku, kde už ale v súboji Chalupa neuspel.

42:50

Domáci upokojili hru a spoza vlastnej brány zakladajú útočnú akciu.

42:15

Hra sa teraz zo strany na stranu, nie však s vážnymi akciami, ani len ohrozeniami brány.

41:15

Nowy Targ drží puk v útočnom pásme, od modrej strieľal tvrdú ranu Labusz, puk chytá Riečický do lapačky s chladnou hlavou no a uvidíme, či si dnes pôjde po čisté konto.

40:50

Wronka si nakorčuľovával pred bránku, mal rýchlosť no prihrávka na neho bola príliš prudká a útočník hostí ju nestíha.

40:22

Hostia v plnom počte.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:25.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:50

Od modrej teraz smerovala delovka ktorej sa myslím aj sám Niesluchowski bál, nakoniec jeho bránku však minula a brankár zasahovať nemusí. Následne Nowy Targ puk vyhadzuje.

39:26

Už hrajú hostia vo štvorici.

39:15

PHK Prešov sa nevie usadiť v útočnom pásme, Nowy Targ znova vyhodil puk až k Riečickému.

38:55

Nowy Targ vyhodil puk a následne zastavil Prešovčanov aj pri snahe preniknúť cez modrú čiaru.

38:22

Byrniczka vyhadzuje puk mimo hracej plochy za čo si vyslúžil dve minúty. Hostia sa bránia v trojici.

38:22

Marko Ferenc v kruhu na buly uvažoval čo s pukom, nakoniec hľadal Mariána Petroca medzi kruhmi, jeho okamžitá strela končí ale na brankárovi.

38:00

Hostia vyhodili puk, Prešov sa už však znova usadil v útočnom pásme a točí puk.

37:26

Labusz odchádza na trestnú lavicu za pohrozenie, dlho sa nehralo 5 na 5, znova bude Prešov v presilovke po tom, čo si v tej krátke vytvoril dobrú šancu, brankárovi vypadol puk a len ledva že neskončil odrazený v sieti.

36:43

Domáci v plnom počte.

36:40

To všetko využil k útoku Kivader, prešiel cez obrancu a útočník s dobrým pohybom si ešte potiahol puk, nakoniec ale zakončiť iba do betónu!

36:20

Nowy Targ nedokázal v útočnom pásme pohorziť, domáci mu berú puk na mantineli.

35:26

Črtá sa nám to veľmi zaujímavo, po súboji na mantineli ostal ležať na ľade Samuel Chalupa, rozhodca hru prerušuje a hráč sa po chvíľke našťastie dvíha. Faul to však nebol.

35:03

Tak a sme svedkami prvej šarvátky do ktorej sa zapojili hádam všetci, menšia strkanica ale rýchlo končí. Hlavným dôvodom všetkého bolo Wielkiewiczovo podrazenie za bránkou Prešova, ktorý má dve minúty. Hrať sa bude 4 na 4. Za Prešov je potrestaný Tomčák a Novický, obaja však majú iba osobné tresty.

34:43

Vidíme menší herný útlm na oboch stranách, ktorý zastavuje až vylúčenie Vladimíra Čopáka za podrazenie pri snahe získať puk v útočnom pásme.

33:45

Nowy Targ potom už neudržal puk v útočnom pásme, ani Prešov však nedokázal vytvoriť nebezpečný protiútok.

33:00

ICE Arénou sa ozýva "Riči", Dominik Riečický práve zlikvidoval akciu dvoch na jedného kedy Kamil Kapica našiel peknou prihrávkou Lucku no a ten nasmeroval puk iba do pipraveného brakára!

32:38

Nowy Targ neuspel v útočnom snahe, síce už bol v pásme, nakoniec puk zaviezol Ján Skokan dopredu, hľadal na opačnej strane Lopačeka, ktorý však trafia iba tyčku!

32:00

Nowy Targ sa nevie dostať do útočného pásma a vymyslieť nejakú akciu, ktorou vy ešte zamotal dnešný zápas.

31:15

Lopaček dostal puk úplne sám pred bránku, bol však zle otočený a nakoniec iba prihrával naslepo, čím nenašiel nikoho...

30:35

Marko Ferenc dostal zo stredného pásma puk pred kruh na buly kam si nakorčuľoval a cez obrancu strieľal po ľade, betónom Niesluchowski však zasahuje úspešne.

30:00

Gruszka sa zrazu ocitol pred bránkou PHK s pukom na hokejke ako blesk z jasného neba, zbavil sa brániaceho hráča a chcel zakončiť ku tyčke, netrafil to ale ideálne a brankár Riečický puk vyráža.

29:15

Zatiaľ to vyzerá na hladký priebeh zápasu, domáci síce nemajú ohromnú prevahu, súperovi však ukazujú lekciu z efektivity.

28:32

Domáci presilovku nevyužili, pár sekúnd po nej už ale skórovali, Nowy Targ nedokázal vyhodiť puk na mantineli, ku bránke dostal puk Marcel Pavlovský, našiel nabiehajúceho FILIPA PEKARČÍKA z druhej vlny, ten napriahol z medzikruhov a strelou k tyčke skóruje!

Asistencie: Pavlovský, V. Sabol

27:55

Spred kruhu na buly to teraz napriahol švihom Pavloský, skúsený matador ale bránku Niesluchowskiho netrafia.

27:40

Parádne si to teraz domáci zahrali, pri bránke poslal Čopák presnú prihrávku na mierne rozbehnutého Jaroša, nekrytý útočník zakončil ale iba do tyčky, chýbali milimetre!

27:00

Nowy Targ dvakrát po sebe vyhodil puk, domáci sa nevedia usadiť v útočnom pásme.

26:25

Jedným z dôvodov neúspechu Chalupu bolo aj nedovolené bránenie Rozanskiho, Prešov bude hrať presilovku.

26:20

Marko Ferenc bojovne vybojoval puk v útočnom pásme na mantineli a hneď ho posielal k opačnej tyčke na Chalupu, ten zakončuje ale len do brankára veľmi slabo.

25:30

Nowy Targ si to teraz parádne zahral, Wronka najprv našiel Michalskiho pred bránkou, ten vracal do ešte lepšej pozície Wronkovi a ten pred poloodkrytou bránkou trafia tyčku!

24:45

Po skončení oslabenia sa dopredu vrhli traja hráči Prešova na dvoch hosťujúcich, Marko Ferenc medzi kruhmi sa rozhodol pre strelu, trafia ale len protihráča pred ním.

24:08

Domáci v plnom počte.

23:55

Po tvrdej rane od modrej sa puk odrazil ku tyčke kde bol Kamil Kapica, ktorý však z dobrej pozície trafil iba korčuľu hráča PHK, ktoré posiela puk cez celé ihrisko.

23:30

PHK Prešov výborne bráni presilovku súpera a už znova je puk v strednom pásme.

22:50

Markovi Ferencovi sa vytváral v oslabení voľný priestor, v rýchlom ťahu na bránku ale je tiesnený a padá, faul to však nebol.

22:30

Prešovu sa v úvode podarilo puk vyhodiť až za bránku Niesluchowskiho.

22:08

Nowy Targ si vytváral tlak v útočnom pásme až vybojoval presilovku, Jozef Tomčák si odpyká trest za hákovanie.

21:35

Ani teraz sa nepodarilo tentokrát tretej formácii PHK niečo vymyslieť vpredu a tak Nowy Targ ide dopredu.

21:00

Prvá snaha a útok v podaní domáceho celku nevyšla, v úvode sú hostia z Noweho Targu aktívnejší.

20:15

Kamil Kapica hneď v úvode zaútočil a švihom strieľa spoza obrancu, puk ale končí na hráčovi PHK.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 17:40.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:45

Sledujeme boj o puk v strednom pásme, oba celky sa už do útoku veľmi nehrnú.

19:00

Na opačnej strane azda ešte nebezpečnejší moment, domáca obrana prepadla a Nowy Targ šiel do akcie dvoch na jedného, Kamil Kapica dostal prihrávku ku tyčke, ešte sa snažil obísť brankára pohybom ku vzdialenejšej žrdi, napriahol a trestuhodne nastrelil tyčku!

18:15

Pavlovský sa ocitol v dvoch dobrých šanciach, najprv sa zorientoval pred bránkou a puk poslal k betónu, ktorý ho vyrazil, následne sa domáci kapitán objavil s pukom pri tyčke odkiaľ ale nastrelil len brankára.

17:30

Samo Chalupa teraz výborne obral protihráča o puk, sťahovačkou na obrancu sa dostal k tyčke odkiaľ hľadal Petroca, brankár si však jeho prihrávku postrážil.

17:00

V týchto chvíľach sú ale hostia napriek nepresnostiam aktívnejší a trávia čas v obrannej zóne PHK.

16:25

A ako sme si všimli Nowemu Targu nejde veľmi ani mierenie striel, dvakrát za sebou z klasickej pozície netrafili bránku o dobré centimetre.

15:55

Domáci akoby nastolili menšie tempo a dávajú priestor hosťom, menej vyspelý tím však nedokáže v útočnom pásme presne prihrať.

15:20

Michalski to po neúspešnej domácej snahe dostať sa do útočného pásma skúšal v rýchlom brejku, jeho bekhendová strela narobila Riečického menšie problémy no a brankár Košíc, ktorý hosťuje v Prešove kryje strelu na dvakrát.

14:20

Do útočného pásma sa dostal teraz aj Nowy Targ, nič vážne však nevymyslel, skúšal prekvapiť spoza brány na čo si však Riečický pozor dal.

13:55

Lopaček dostal skvelý pas na útočnú modrú ktorý chcel pred kruhom na buly zúžitkovať na streľbu, jeho pokus bol ale zblokovaný brániacim hráčom súpera.

13:10

Daniel Kapica sa dostal do rýchlosti v strednom pásme a už bol medzi kruhmi, tam vystrelil iba do obrancu ktorého odsotil a snažil sa znova zakončiť, puk však skôr prikryl Riečický vyrážačkou.

12:30

Nowy Targ iba zaviezol puk do útočného pásma kde si domáci poradili so súperom na mantineli.

11:55

Čo predvádza Samuel Chalupa, ďalší jeho skvelý moment keď znova obišiel s ľahkosťou obrancu a skúsil blafák na brankára, zasúval k tyčke no nakoniec sa Niesluchowski stihol hodiť po puku a zabrániť gólu!

11:05

Jozef Tomčák sa teraz parádne dostal cez obrancu a mal pred sebou iba brankára, skúšal to mieril ku vzdialenejšej tyči, jeho pokus však vyrazil betón brankára Noweho Targu.

10:30

Ján Skokan si prebral puk v strednom pásme a chcel ísť sám na bránku, v kruhu na buly už ale nemal dostatočnú rýchlosť a priestor na strelu tak prihrával na mantinel kde mu spoluhráč puk nespracoval.

09:40

Nowy Targ si po dvoch rýchlych zásahoch snažil vytvoriť nejakú šancu, momentálne sa mu to ale nedarí a domáci dobre držia súpera na uzde.

08:38

Okamžite si Prešov urobil chuť, síce je zápas vyrovnaný no domáci sú efektívnejší, dostali sa znova pred brankára kde strieľal z medzikružia MARKO FERENC, jeho prvý pokus ešte Niesluchowski vyrazil betónom, na následnú dorážku do horného rohu brány ale nestačil!

Asistencia: Chalupa

08:18

Domáci sa rýchlo dostali do útočného pásma, od mantinelu poslal Čopák presnú prihrávku pred bránku na IGORA JAROŠA a tomu stačilo iba dvihnúť puk a prekonať brankára!

Asistencie: Čopák, Tomčák

07:40

Nowy Targ mal teraz dve dobré šance, najprv z uhla vyslal strelu na hruď Riečického, následne po buly nastal chaos pred bránkou kde sa ocitol úplne sám Gruszka, urobil kľučku ale vystrelil nad bránku!

07:07

Následne Kivader mal puk v kruhu na buly a mieril to nad lapačku brankára, jeho strela švihom však končí v nej, skvelý Niesluchowski. Medzitým je už Nowy Targ v pätici.

06:55

Damián Novický po tom čo Prešov držal puk v útočnom pásme napriahol od modrej a strelou švihom trafia vyrážačku brankára Niesluchowskeho.

06:07

Prešov sa ale rýchlo dostal zas do útoku, po mantineli sa pred brankára predral Marián Petroc, vo veľkej šanci zakončil ale slabo, dôvodom bolo Luckovo bránenie v hre. Petroc sa ale prevynil potom faulom lakťom a tak sa bude hrať naďalej 5 na 4.

05:30

V úvode početnej výhody domácich sa ale Nowy Targ oslobodil vyhodením.

05:07

Robert Mrugala v obrannej činnosti hákoval a tlak Prešove je odmenený presilovkou.

5:00

Domáci točia súpera v útočnom pásme až vystrelil od modrej Ivančo, jeho delovku brankár len vyráža a tlak pokračuje.

04:30

Wielkiewicz sa prebíjaj stredom klziska do útoku, mal proti sebe jedného obrancu, strieľal cez neho bekhnedom a trafia betón brankára.

04:05

Nowy Targ pri útočnej snahe nedokázal udržať rovnováhu, hráč spadol, domáci z toho ale nevyťažili a v útočnom pásme nevymysleli nič.

03:10

Po buly vypálil od modrej Sulka, jeho delovku už musel Riečický vyraziť betónom, prvý úspešný zákrok domáceho gómana.

02:55

Riečický a jeho prvý kontakt s pukom, plachtiaci puk od modrej smeroval vedľa brány, aj napriek tomu ho brankár radšej prikry.

02:30

Ferenc sa snažil po mantineli založiť akciu, to sa mu ale nepodarilo, neuspel a stráca puk, ktorý si prebrali hostia.

01:45

Nowy Targ ani tentokrát neuspel v útočnej snahe, domáci poslali puk do stredu a obe celky idú striedať. Stále čakáme na prvú strelu.

01:05

PHK zaviezlo puk dopredu kde však si puk iba prebrali hostia. Nevýrazný začiatok zápasu sledujeme zatiaľ.

00:40

Poliaci už začali v útoku točiť puk až sa ale nedobrou prihrávkou sami vyhnali z útočného pásma.

00:20

Prešovčania sa zdržali na mantineli až puk síce poslali do útočného pásma, no iba za cenu zakázaného uvoľnenia.

00:05

Domáci vyhrali buly a od vlastnej brány zakladajú prvú akciu zápasu.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči už sú na ľade, oba tímy pri svojich bránkach a čoskoro sa tam bude môcť zápas začať.
Úvodné zostavy:

P.H.K. Prešov: Riečický (Slivka) – Sabol, Olejník, Guntáš, Ivančo, Novický, Kolařík, Kobeľa, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Petroc, Chalupa, Ferenc – Zvoník, Skokan, Lopaček

MMKS Podhale Nowy Targ: Niesluchowski (Kapica) – Lucka, Sulká, Kapica K., Tomasik, Labuz, Mrugala, Wojdyla, Jaskiewicz – Gruszka, Dziubinski "A", Kapica Damian – Rozanski "C", Bryniczka "A", Zarotynski – Michalski, Wronka, Wielkiewicz – Kmiecik, Kapica Daniel, Stypula.
V Prešove neostal po minulej sezóne kameň na kameni nielen čo sa týka kádra, zmenou prešlo celé vedenie vrátane trénera, vedenia a názvu klubu. Celok HC Prešov 07 vystriedal P.H.K.Prešov na čele s prezidentom Marekom Krasničanom, ktorý mal doteraz pod palcom juniorský hokej v treťom najväčšom meste na Slovensku. Od novej sezóny tak vo funkcii vystriedal bývalého reprezentanta Slovenska Reného Puchera.

Prvou vážnou zmenou bola výmena trénera, Branislav Kohutiar sa zdržal v metropole Šariša rok a zamieril nakoniec do Bardejova, kde robil po vypadnutí Prešova asistenta Jánovi Vodilovi. A práve hlavný kouč majstrovského celku prvej ligy Vodila je novým lodivodom prešovského A tímu, dochádza tak k zaujímavej "výmene" trénerov.

Nové vedenie po príchode ohlásilo že chce osloviť ostrieľaných prešovských odchovancov a doplniť ich o juniorov. Ako už býva v Prešove zvykom väčšinu hráčov si Šarišania neudržali, tím opustil: najlepší strelec uplynulej sezóny Igor Halás – po neúspechu v Česku sa rozhodol pre Michalovce, kde skončil aj Martin Tkáč, Filip Podsedlý a Boris Ružička. Ejem a Tahotný sú bez zmluvy, Ľubomír Sabol s Romanom Kohutiarom a Prokopom odišli do Bardejova, Krempaský bude po novom na strane Spišiakov, Rado Slávik skúša Francúzsko, Róbert Marton Maďarsko, Tartaľ Rusko, Kristián Horvát sa chce presadiť v extralige za reprezentáciu do 20 rokov, do Popradu sa prebojovali Ľubomír Malina s brankárom Kmeťom.

V Prešove si v novej sezóne dali záležať hlavne na brankárskom poste, kde budú traja brankári s reprezentačnými skúsenosťami. Najostrieľanejším je Imrich Petrík, ktorý sa ujal aj trénovania gólmanov a naskakovať do hry by mal sporadicky. Funkcia jednotky tak prischne najskôr Dominikovi Riečickému, ktorý prišiel na hosťovanie z Košíc. Tretím brankárom je talentovaný Vladimír Slivka.

V zadných radoch zaujal návrat Vladimíra Sabola, ktorý pred rokom v drese HC 07 ukončil kariéru, za dobrú posilu považujem aj obrancu Chovana.

Do útoku sa podarilo zlanáriť niekoľko bývalých hráčov ako je Ľubomír Caban alebo Marcel Pavlovský, ktorí by mali v budúcej sezóne byť hlavnými ťahúňmi. Z juniorov doposiaľ zaujal talentovaný Marko Ferenc.

Káder P.H.K. Prešov v príprave:
v zátvore je uvedený posledný klub daného hráča

Brankári: Dominik Riečický (Košice), Imrich Petrík (Humenné), Vladimír Slivka (SR 18)

Obrancovia: Ľuboslav Vartovník (SNV), Vladimír Sabol, Ľubomír Chovan (Bardejov), Erik Ivančo, Jakub Guntáš, Dušan Kobeľa (Michalovce), Martin Danielčák (Maple Grove Energy)

Útočníci: Filip Pekarčík (Prievidza), Michal Kivader, Lukáš Potoček (Zelenograd), Ľubomír Baránok (Humenné), Tomáš Stríž (Michalovce), Viliam Knap, Ľubomír Caban (Humenné), Marcel Pavlovský, Jozef Tomčák, Vladimír Čopák (Prievidza), Igor Jaroš (Detva/Zvolen U20)

Šancu ukázať sa v A-mužstve dostanú juniori: Damián Novický, Marko Komloš, Jozef Andrek, Samuel Chalupa, Martin Petroc, Nikolas Polivka, Marko Ferenc, Mário Olejník, Dominik Duplinský

Najnovšie sa v tíme objavili aj novici Pavel Kolařík a Vladimír Zvoník, šancu by mali dostať už dnes.

Prešovčania odohrali doposiaľ šesť prípravných stretnutí z ktorých si už vyskúšali všetky možné konece. Naposledy podľahli Debrecénu, pretým prekvapivo novému Targu, po nájazdoch nestačili v prvom zápase na Spišiakov, obhajcu titulu z Bardejova už na nájazdy skolili a v riadnom hracom čase zatiaľ porazili doma Spišskú Novú Ves a Michalovce.

Prehľad prípravných zápasov:

PREŠOV – Michalovce 5:2
PREŠOV – Debrecén 5:6
Nowy Targ – PREŠOV 4:3
Bardejov – PREŠOV 2:3sn
PREŠOV- Spišská Nová Ves 3:1
Spišská Nová Ves – PREŠOV 4:3sn
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

PHK Prešov – MMKS Podhale Nowy Targ

5:0

konec (2:0, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Jaroš (Čopák, Tomčák), 9. Ferenc (Chalupa), 29. Pekarčík (Pavlovský, Sabol), 51. Petroc (Olejník), 52. Kivader (Pavlovský)

PHK Prešov: Riečický (Slivka) – Sabol, Olejník, Guntáš, Ivančo, Novický, Kolařík, Kobeľa, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Petroc, Chalupa, Ferenc – Zvoník, Skokan, Lopaček

MMKS Podhale Nowy Targ: Niesluchowski (Kapica) – Lucka, Sulká, Kapica K., Tomasik, Labuz, Mrugala, Wojdyla, Jaskiewicz – Gruszka, Dziubinski "A", Kapica Damian – Rozanski "C", Bryniczka "A", Zarotynski – Michalski, Wronka, Wielkiewicz – Kmiecik, Kapica Daniel, Stypula

Průběh zápasu
1. třetina
05:07
06:07
08:18
08:38
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
26:25
28:32
34:43
35:03
37:26
38:22
Po 2. třetině
3. třetina
45:25
46:31
47:25
47:32
50:34
51:20
53:01
59:46
Konec