Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hamburger SV – SC Paderborn 07

0:3

konec (0:1)

30.08.2014, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Martin Doležal

Tipsport: 1.64 4.1 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Moritz STOPPELKAMP - 0:3

88

Paderborn právě vstřelil branku!
Hřebíček do rakve v samém závěru zápasu přidává MORITZ STOPPELKAMP, který dostal krásný centr za obranu domácích. S míčem svou akci zužitkoval nejlépe jak mohl. Na nic nečekal a tvrdou střelou u úhlu nedal Adlerovi sebemenší šanci.

Mario VRANČIć - 0:2

69

Paderborn právě vstřelil branku!
Krásná individuální akce MARIA VRANCIČE. Zmiňovaný hráč totiž využil nerozvážné rozehrávky v obraně soupeře, uloupil míč a poté s ním běžel úplně sám na Adlera. S tím si krásně pohrál a poté balón usměrnil do zcela odkryté branky.

Elias KACHUNGA - 0:1

29

Paderborn právě vstřelil branku!
A z následní protiakce jdou hosté do vedení! Koc přesprintoval polovinu hřiště, naběhl si blíže do vápna, kde přízemní ranou prověřil Adlera. Ten jeho ránu sice vyrazil, ale pouze k nohám ELIASE KACHUNGY, KTERÝ na nic nečekal a rychlou střelou pravačkou poslal balón k levé tyči.

Hamburger SV – SC Paderborn 07

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 29. Kachunga (Koç), 69. Vrančić, 88. Stoppelkamp (Brückner)

Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Westermann, Djourou, Jansen (72. Ostrzolek) – Arslan (46. Stieber), Iličevič – Badelj, Behrami, van der Vaart (C) (37. Rudņevs) – Lasogga.
Náhradníci: Drobný – Ostrzolek, Tah, Stieber, Jiráček, Rudņevs.

SC Paderborn 07: Kruse – Hünemeier (C), Ziegler, Wemmer, Strohdiek – Bakalorz (77. Kutschke), Vrančić (84. Vucinovic) – Stoppelkamp, Brückner, Koç (64. Rupp) – Kachunga.
Náhradníci: Lueck – Heinloth, Rupp, Vucinovic, Ducksch, Kutschke.