Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FC Red Bull Salzburg – SK Sturm Graz

2:3

konec (1:2)

30.08.2014, 16:30 • Red Bull Arena, Salzburg • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.12 8.9 18.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Sturm Graz právě vstřelil branku!
Tak panečku, tohleto nečekal asi nikdo! Schmerböck dostal dlouhý míč do křídla, následně vyslal milimetrový pas za rozhozenou obranu na Djuricina a tomu stačilo už pouze doklepnout míč do prázdné brány! Sice nezaslouženě, ale Graz vede.

56

Salzburg právě vstřelil branku!
A právě po tomto rohu padá branka! Leitgeb rozehrál nakrátko na Ilsankera, ten ještě posunul Sabitzerovi, který stříleným centrem našel přesně nohu JONATHANA SORIANA, jenž míč už jen tečoval za bezmocného gólmana hostí.

36

Salzburg právě vstřelil branku!
A je zaděláno na drama! Leitgeb udržel balón u autové čáry, posunul ho KEVINU KAMPLOVI, který střelou na zadní tyč nedal Pliquettovi šanci, tohle trefil rakouský záložník dokonale.

13

Sturm Graz právě vstřelil branku!
A je to znovu MARKO STANKOVIC! Tentokrát obelstil velmi chatrnou ofsajdovou past Red Bullu, když dostal křížný balón na hranu pokutového území od Schicka a chladnokrevně zakončil na vzdálenější tyč. Gulácsi neměl sebemenší nárok.

5

Sturm Graz právě vstřelil branku!
Marko Djuricin se prokličkoval s míčem až na hranu vápna, balón ještě posunul do strany MARKOVI STANKOVICOVI, který krásně přeloboval Gulácsiho. To je jestli to tak chtěl nebo ne je v této situaci nepodstatné. Nádherný gól!

FC Red Bull Salzburg – SK Sturm Graz

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 36. Kampl, 56. Soriano – 5. Stankovic, 13. Stankovic, 90. Djuricin

Karty:   19. André Ramalho (SLZ), 29. Soriano (SLZ), 29. Leitgeb (SLZ), 65. Ilsanker (SLZ) – 42. Beichler (STG), 74. Hadzic (STG), 75. Djuricin (STG), 78. Klem (STG), 80. Stankovic (STG), 83. Madl (STG)

FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – Ankersen, Hinteregger, André Ramalho, Schwegler – Kampl, Leitgeb, Ilsanker, Sabitzer – Soriano, Alan (72. Lazaro)
Náhradníci: Walke – Lazaro, Quaschner, Laimer, Schmitz, Keita, Bruno

SK Sturm Graz: Pliquett – Klem, Spendlhofer, Madl, Todorovski – Hadzic, Offenbacher (72. Piesinger) – Beichler (63. Schmerböck), Stankovic (90. Barbarovic), Schick – Djuricin
Náhradníci: Gratzei – Lovric, Piesinger, Akiyoshi, Schloffer, Schmerböck, Barbaric

Rozhodčí: Hameter – Kijas, Heidenreich