Menu

Hokej

Zápasy mládeže

HC Olomouc – AZ Havířov

5:1

konec (3:0, 1:1, 1:0)

28.08.2014, 10:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Zuzana Spurná

59:16

Před bránou domácích bylo pořádně horko. Hosté ostřelovali svatyni Olomouce ze všech stran a domácí brankář měl co dělat. Chybělo jen velmi málo tomu, aby si kotouč do brány shodil sám. Se štěstím se mu jej však podařilo udržet na brankové čáře.

55:58

Zhruba minutu na to mohlo být na olomoucké střídačce znovu veselo. Martin Urban se dostal až k bráně a vystřelil, puk se ale odrazil a změnil směr cesty, takže v bráně neskončil.

54:54

Olomouc právě vstřelila branku!
JOSEF PODLAHA našel mezi tyčkou a brankářovou výstrojí skulinku, kudy dostal puk za Velička. Havířovští tak popáté sledovali, jak jejich brankář tahá kotouč ze sítě. Bez asistence.

53:45

Krásnou akcí se prezentoval Potočný, který rychle dobruslil až do útočného pásma, kde se v situaci jeden na jednoho pokusil oklamat bránícího hráče. A skoro se mu to podařilo, mezitím ovšem stihl zasáhnout další z obránců.

42:54

Početní výhoda pro Havířov. Dajčar (OLO) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

40:01

Havířovský tým si trochu protáhl přestávku, a tak dostává dvouminutový trest za zdržování hry. Ten odpyká Revaj.

39:40

Olomouc právě vstřelila branku!
Co se nepovedlo napoprvé, vyšlo o chvíli později. LUDVIK RUTAR od modré jen tak plácl do puku a ten skončil pod břevnem. Bez asistence.

34:07

Havířov právě vstřelil branku!
Havířovští snižují! Hostující hráči tak dlouho vymýšleli, kudy dostat puk do olomoucké svatyně, až se to povedlo ADÁMKOVI. Ten doslova dostrkal puk do brány mezi tyčkou a betonem olomouckého brankáře. Bez asistence.

31:20

Rychlík Urban prosprintoval mezi hostujícími hráči a hledal někoho, komu by nahrál. Kref mezitím našel ideální místo odkud mohl přihrávku poslat dál na Dajčara. Střela olomouckého obránce od modré ale byla příliš slabá a jen škrtla o betony Velička.

22:12

Havířov je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Piskoř.

20:27

Anagnostis (OLO) je potrestán za nedovolené bránění dvouminutovým trestem a Havířov má k dispozici přesilovku.

17:31

Olomouc právě vstřelila branku!
JOSEF PODLAHA se dostal k puku a rychle vyrazil směr brána hostů. Od levého kruhu pak vystřelil a i když to vypadalo, že hostující brankář sice nadvakrát, ale přece jen kotouč v lapačce udrží. Nestalo se tak. Bez asistence.

11:20

Olomoučtí před bránou hostů vybojovali puk a na Dajčara doslova zívala prázdná brána. Domácí hráč ale puk nezpracoval tak, jak si přestavoval a místo do brány jej poslal mezi bránící hráče.

08:16

Olomouc právě vstřelila branku!
Další formace ale také přidala další branku. SPATHARIS ANAGNOSTIS kolem levé tyčky procpal puk za brankovou čáru. Bez asistence.

07:30

Podlaha po buly vyvážel puk mezi hráči až k bráně hostů a chystal se zakončit, v poslední chvíli mu ale do hole klepnul bránící hráč. Podlahův výlet ale svůj účel splnil a domácí mohli vystřídat.

03:15

Olomouc právě vstřelila branku!
O chvíli později už ale Kohouti otevírají skóre, když z předbrankového prostoru PETR WOLF poslal puk za záda havířovského gólmana. Bez asistence.

HC Olomouc – AZ Havířov

5:1

konec (3:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Wolf, 9. Anagnostis, 18. Podlaha, 40. Rutar, 55. Podlaha – 35. Adámek

HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Rutar, Dajčar, Holiš, Vosátko, Mader D., Podlaha, Anagnostis, Urban M., Skopal, Janečko, Wolf, Palinek, Kořenek, Skřivánek, Hrbáček, Kalač, Štefka D., Kref.

AZ Havířov: Velička (Dufek) – Adámek, Piskoř, Ševěček, Szturc, Srníček, Klus, Pavelek, Potočný, Pawliczek, Peterek, Bambula, Skalka, Piš, Zika, Hysek, Ligocký, Horecký, Smička, Revaj.

Rozhodčí: Kika – Havlík, Doleček.

Průběh zápasu
1. třetina
03:15
08:16
17:31
Po 1. třetině
2. třetina
20:27
22:12
34:07
39:40
Po 2. třetině
3. třetina
40:01
42:54
54:54
Konec