Menu

Hokej

Regionální pohár

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava

2:3

konec (1:1, 1:1, 0:1)

28.08.2014, 18:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 3.54 4.5 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je u konce a Dukla vítězí, díky čemuž se dostává do čela tabulky Regionálního poháru. Domácí zůstávají i nadále poslední.

Z Kotliny se loučí a hezký večer přeje Richard Wagner. Na počtenou. (20:11:25)

60:00

Konec zápasu.

59:27

Čeněk Novák předvedl dobrý zákrok po střele z mezikruží a Rebelové vyhazují.

58:50

Tomáš Prokop (HBR) se snažil vyhodit puk ven ze třetiny a poslal jej přes mantinel. Minuta deset pět na tři. Jihlava zřejmě vyhraje.

57:59

Petr Kuchta (HBR) narazil při přechodu modré čáry zcela zbytečně na mantinel Filipa Semana a za krosček jde na trestnou.

57:36

Až mezi kruhy se prokličkoval David Minárik, který se následně neprosadil střelecky, když trefil jen Kacetla do výstroje.

57:03

Lukáš Jícha se prodral až za obránce a následně spadl. Zřejmě byl faulován, ale rozhodčí viděl situaci jinak. Následně Novák odpálil puk.

56:18

Patrik Marcel se dostal po nahrávce od Pavla Sedláčka až na levý kruh, kde vypálil, avšak hostující muž s maskou předvedl vynikající zákrok pravým betonem a kotouč vyrazil za branku.

55:37

Tomáš Rousek s Pavlem Sedláčkem mířili do útočné třetiny, ale Rousek byl o krapet rychlejší a svému spoluhráči přejel přes modrou. Ofsajd.

55:15

Vynikající Čeněk Novák na druhé straně. Nejprve zastavil pokus z brankoviště svými betony a následně lapil ve své široké rukavici střelu od modré, na níž skoro vůbec neviděl.

54:11

Lukáš Endál se výborně prokličkoval až před Kacetla, položil si brankáře, kterého ale nepřehodil. Následně se snažil dostat k dorážce Branislav Jankovič, ale toho k puku nepustil pohotový obránce Dukly!

53:19

Pavel Sedláček se z pravého kruhu dostal až na brankovou čáru a vysílal kolmici na brankoviště, ale puk zastavil výborným skluzem Hynek Tobola.

52:45

Jihlava vyhrála po souboji na kruhu další vhazování a od modré pálil Miha Štebih, ale trefil jen nastavenou náruč havlíčkobrodského strážce svatyně.

52:37

Ihned po vyhraném buly se Dukla probila až na pravý kruh, kde vypálila a Čeněk Novák si znovu polaskal puk ve své lapačce.

52:24

Rebelové se cpali za vyrovnáním, ale na modré čáře se vystavili jen do ofsajdu.

51:44

Jihlava vyvezla puk až do útočného pásma, kde z pravého kruhu vystřelila, ale tato rána nebyla přesná a skončila jen na hrazení za Novákovou kasou.

51:11

Filip Seman sebral u levého mantinelu puk, který se vypotácel ze souboje v rohu a přes hůl Tomáše Semráda jej odpálil pryč.

50:33

Domácí si vypracovali šanci a na brankovišti po menším závaru zakončovali backhandem, avšak Ondřej Kacetl byl připravený a puk podržel ve výstroji.

50:19

Jihlava vyhazuje puk ven ze třetiny a Tomáš Prokop musí začít z vlastního obranného pásma.

49:53

Daniel Pejchar se dostal mezi kruhy k puku a už už se šteloval ke střele, ale Adam Zeman (JIH) jej podrazil a tuto akci tak zastavil.

48:47

David Březina přiklepl na modré čáře kotouč svému spoluhráči, který se snažil nahodit na teč před kasu, ale kde se vzala, tu se vzala, hokejka domácího hráče puk odstřelila do rohu.

48:02

Rebelům se nepovedl přechod do pásma a to samé pak předvedl na druhé straně i Zdeněk Čáp, který v nouzi jen slabě nahodil na Novákovu klec.

47:05

Na modré čáře napřáhl ke golfovému úderu Patrik Marcel, který ale jen provětral svou střelou betony připraveného Ondřeje Kacetla.

46:25

Havlíčkův Brod je v plném počtu. Tomáš Chlubna vyvezl po Podlipnikově chybě puk ven z pásma, dostal se do rohu, odkud se snažil rozjet útočnou akci.

45:38

Filip Seman se nedostal do pásma, Rebelové jej obrali o puk a následně podruhé vyhodili až ke Kacetlovi.

45:17

Rebelové vyhazují puk ven ze třetiny a osvobozují se.

44:23

Lukáš Endál (HBR) zastavil průnik soupeře faulem. Rozhodčí mu ukazuje hákování a střelec druhého gólu Rebelů již odjíždí na trestnou lavici.

43:17

Dukla právě vstřelila branku!
Ale moc dlouho ne! Marek Melenovský poslal přesný pas na DAVIDA BŘEZINU, který potěšil početnou skupinku jihlavských fandů a přízemní ranou, kterou ještě otřel o tyč, pokořil bezmocného Čeňka Nováka. Asistence: Marek Melenovský.

42:51

Jihlavě se nepovedla nahrávka a Čeněk Novák musel na led, aby kotouč zastavil a rozehrál. Domácí na puku.

42:13

Jihlavané propadli ve středním pásmu a domácí se hnali do brejku, ale na modré si špatně zpracovali puk a vystavili se do ofsajdu.

41:54

Přesně ve chvíli kdy Branislav Jankovič opustil trestnou lavici, vypálil z levého kruhu jeden z jihlavských hráčů a Čeněk Novák podržel puk v lapačce.

41:09

Lukáš Endál se utrhl do brejku a snažil se blafákem na forehand na bližší tyči překonat Ondřeje Kacetla, ale ten se nenechal oklamat a výborným zákrokem jej vychytal!

40:16

Jihlavská přesilovka záhy končí. Vojtěch Zadražil (JIH) je vykázán na trestnou lavici za sekání.

40:01

Začala třetí třetina.
Jihlava se ve druhé části dostala znovu do vedení, když se trefil Adam Zeman, ale z dorážky pak srovnal Lukáš Endál. Domácí začnou třetí část bez vyloučeného Jankoviče.

Inkriminovaná třetí perioda začne cca v 19:38.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

Rebelové jsou znovu potrestáni. Čeněk Novák nejprve vytasil další výtečný zákrok a Branislav Jankovič (HBR) pak fauloval a za hákování si posedí na trestné.

39:01

Rebelové měli další šanci! Po střele z pravého kruhu, kterou Kacetl vyrazil do strany, se díky výtečné práci obránce Dukly nedostal brodský hráč k lepší dorážce a netrefil bránu.

38:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové využívají přesilovku a srovnávají stav utkání! Tomáš Rousek nabil na levý na kruh Romanu Maliníkovi, jenž vypálil a Ondřej Kacetl vyrazil puk přesně na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, který zvedl puk přesně pod víko jihlavské branky! Asistence: Roman Maliník a Tomáš Rousek.

37:12

Z pravého kruhu domácí tým vystřelil a David Minárik kotouč šikovně tečoval, avšak Kacetl zasáhl vyrážečkou, jíž poslal puk do ochranné sítě.

36:44

Rebelové předvedli tlak na brankovišti a Zdeněk Čáp (JIH) pak na brankovišti fauloval a za držení protihráče je poslán na trestnou.

35:50

Na modré čáře se opřel do puku Zdeněk Čáp, který chtěl ke gólové asistenci přidat ještě branku, ale vypálil hodně vedle.

35:17

Jihlavané jsou v plném počtu a Rebelové pouze dostávají šikovnou tečí touš za branku z Hradce Králové "vypůjčeného" znojemského Ondřeje Kacetla.

34:54

Devět vteřin před koncem jihlavského trestu se musel vytáhnout Čeněk Novák, který podržel ve výstroji střelu z pravého kruhu.

34:27

Rebelové se nedokáží v přesilovce prosadit a Dukla je častěji před Novákem, než Rebelové před kasou Ondřeje Kacetla.

33:21

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava se hned zkraje oslabení prosazuje. Zdeněk Čáp vysunul do brejku ADAMA ZEMANA, který solidně našlápl a pohrál si s Čeňkem Novákem, kterému zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Čáp.

33:03

Petr Štěpánek (JIH) je potrestán za hákování a jde na dvě minuty na trestnou lavici. Zda budou celé dvě, to bude záležet hlavně na domácích.

32:08

Oba celky jsou v plném počtu a Rebelové se při pokusu o rychlý brejk dopouštějí zakázaného uvolnění. Hra se vrací před Nováka.

31:45

Lukáš Anděl zakončil z levého kruhu a Čeněk Novák se znovu vytasil s dobrým zákrokem. Tentokrát zasahoval svoji lapačkou, v níž puk podržel.

31:10

Jihlava se dostala ke kombinaci a nakonec se na modré odhodlal ke střele Matič Podlipnik, který si hodil puk před sebe, udělal krok a mohutným nápřahem trefil jen betony Čeňka Nováka.

30:08

Domácí dostali puk ven z pásma a Roman Mikeš (JIH) pak podrazil protihráče a také jde na trestnou lavici.

29:54

David Minárik (HBR) pak v rohu fauloval a za hákování si jde sednout na trestnou lavici.

29:27

Útočný atak domácích se nepovedl a na druhé straně byl do rohu vytlačen Lukáš Jícha, jenž se snažil dostat až před Novákovu branku.

28:22

Havlíčkobrodský celek teď hoří v obraně a Dukla jezdí jako o život. Petr Šidlík teď prošel až na levý kruh, kde vystřelil, ale Novák vykopl puk pravým betonem.

27:44

Tomáš Čachotský se prodral až před kasu, ale Čeněk Novák znovu ukázal své kvality, výborně si vybruslil jihlavského kapitána a lapil jeho backhandové zakončení na hrudi.

27:13

Lukáš Anděl ukázal svou dravost a probil se přes modrou čáru, následně nahrál na brankoviště Lukáši Jíchovi, jenž se však rychle přesunul a podržel kotouč ve výstroji!

26:14

Jihlavané se drali, jako poněkolikáté dnes, do útočné třetiny, ale tentokrát je zastavilo zakázané uvolnění.

25:26

Adam Zeman se snažil na modré čáře proskočit do pásma, ale domácí hráč mu nastavil čistý bodyček a u puku jsou domácí.

24:42

Lukáš Endál z vlastního obranného pásma projel až na brankoviště, kde ale narazil na pevné betony Ondřeje Kacetla, který pak podržel pod lapačkou dorážku Martina Váchala.

24:09

Na pravém kruhu se dostal ke střele domácí celek, ale Ondřej Kacetl také ukryl kotouč ve své výstroji.

23:47

A po buly hned Jihlava zahrozila, ale střelu Matiče Podlipnika chytil do své náruče maskovaný muž Havlíčkova Brodu.

23:35

Domácí tým se snažil dostat do útoku, ale přihrávka do jízdy byla sice dobrá, leč obránce Dukly výborně zastavil útočníka Rebelů, který se dral za pukem a je z toho jen icing.

22:52

Rebelům teď vázne přechod přes modrou čáru a toho Jihlava využívá k rychlým přechodům do pásma, jež ale zakončením nekončí.

21:47

Dukla se znovu tlačila do brejku, ale na modré čáře se vystavila do ofsajdu. Následně pak výborně zachránil situaci domácí obránce.

21:01

Po výborném pasu z levého křídla se na brankovišti dostal k zakončení Adama Zeman, který ale pohořel na dobrém zákroku Čendy Nováka, jenž nejprve touš vyrazil a následně pokryl pod lapačkou.

20:18

Tentokrát vyhrála buly Jihlava a dostala se hned před Nováka, který musel vytasit zákrok a podržel puk ve výstroji.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce. Hra byla poměrně vyrovnaná, ale Dukla měla lehce navrch. Proto se také jako první dostala do vedení po trefě Filipa Semana, ale dvacet devět vteřin poté srovnal střelou na bližší tyč Jan Milfait.

Druhá třetina začne cca v 18:49.

20:00

První třetina skončila.

19:05

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Jenže Rebelové dokázali bleskově srovnat a po 169 minutách skórují. Lukáš Endál zamíchal za brankou s pukem a našel na brankovišti JANA MILFAITA, jenž se z podobné pozice jako před malou chvílí Roman Maliník nemýlil a na bližší tyči propálil Kacetla nad lapačku! Asistence: Lukáš Endál.

18:36

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava vede a byl to gól jako z učebnice ledního hokeje! Marek Melenovský stál u zrodu celé akce, když poslal kupředu Davida Březinu, který z levého kruhu poslal kotouč křížem na hůl FILIPA SEMANA, který se trefil náramně do protipohybu Čeňka Nováka! Asistence: David Březina a Marek Melenovský.

18:03

Pavel Sedláček sebral puk za brankou a nahrál na brankoviště. Zde stál nestrážený Roman Maliník, kterého ale vychytal vynikající Ondra Kacetl!

17:15

Patrik Novotný zavezl puk do útočného pásma a od modré to zkoušel jeho jmenovec Marcel, ale na bližší tyči byl připravený Ondřej Kacetl.

16:39

Jihlava se nedokázala v útočné třetině prosadit. Z levého kruhu pak posílal před kasu pas Matič Podlipnik a Čeněk Novák schoval sražený puk pod lapačkou.

15:56

Rebelové znovu vyhazují kotouč až k brance Jihlavy. Dukla se zatím nemůže dostat do pásma.

15:18

Puk je znovu až v hájemství Ondřeje Kacetla, Jihlava tak začíná znovu až od svého maskovaného muže.

15:00

Rebelové dvakrát po sobě vyhazují kotouč daleko od své branky.

14:32

Domácí výběr se dopustil chyby při střídání a hráčská lavice Rebelů je potrestána pro příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká David Minárik (HBR).

13:40

Zdeněk Čáp chtěl poslat přes modrou pas na agilního Martina Kuřítka, ale ten byl v pásmu dříve a je z toho jen ofsajd.

12:39

Rebelové byli pod krátkým tlakem po zakázaném uvolnění, ale následně vyhodili kotouč alespoň do středního pásma. Havlíčkův Brod pak v dobře odstavil hráče, který šel po nahrávce, a je tu další icing.

11:33

Ale teď se zase vyznamenal Čeněk Novák! Po pasu Marka Melenovského na brankoviště tečoval puk do protipohybu domácího muže s maskou Lukáš Anděl, ale Novák dokázal kotouč lapačkou vyrazit. Následně vystřelil od modré ostrou ránu Zdeněk Čáp, ale brankář Rebelů vykopl puk betonem.

10:42

Roman Mikeš na druhé straně přejel až na pravý kruh, kde rychle vystřelil, ale Čeněk Novák schoval puk v náručí.

09:49

Vynikající Ondřej Kacetl! Petr Kuchta projel po pravém křídle až do rohu, odkud poslal kolmici před kasu, kde byl ale puk sklepnut obránci, aby se k němu následně dostal Branislav Jankovič, který zakončoval na zadní tyč, ale výborný brankář Jihlavy předvedl skvělý zákrok mrštným betonem.

09:21

Před za pukem sprintujícím Petrem Štěpánkem ukryl touš pod lapačkou pozorný Čeněk Novák.

08:57

Daniel Kolář se dostal ke střele od modré čáry, ale ta byla ztečovaná do rohu. Následně Tomáši Semrádovi utekl kotouč ven ze třetiny a je tu další ofsajd.

08:17

Jihlava dostala kotouč ven z pásma a dokonce vystřelila směrem na Novákovu klec, ale puk skončil jen na zadním mantinelu.

07:35

Domácí tým vyhrál buly a snažil se o kombinaci, ale po zásahu jihlavského hráče do dráhy puku nakonec Rouskovi utekl na modré puk a je z toho jen ofsajd.

07:08

Havlíčkobrodští hokejisté zavezli puk do pásma, kde dělal vítr Lukáš Endál a před Kacetlem hasil požár Hynek Tobola (JIH), který je vykázán za držení protihráče na trestnou lavici.

06:30

Rebelové se dostali do útoku, ale tam výborně zapracovala obrana hostů a puk je opět ve střední třetině.

05:44

Rebelové jsou v plném počtu. V závěru oslabení vyhodili touš ven z pásma a Lukáš Anděl se následně nedostal až ke střele.

05:00

Petr Šidlík na modré čáře nechytil puk a ten je ve středním pásmu. Nejednalo se ale o chybu jihlavského hráče, ale na vině byla jemná teč jednoho z Rebelů.

04:27

Pokus Martina Kuřítka byl sražen za branku, kde se jej chopili domácí, kteří jej hned vyhodili ven z pásma.

04:00

Jihlava vyhrála buly a hned střílela od modré čáry, ale Čeněk Novák výtečně podržel kotouč ve své lapačce.

03:44

První trest pro Rebely. Šanci Dukly zastavil faulem kolenem Tomáš Prokop (HBR).

03:09

Martin Kuřítko se procpal až na brankoviště, ale při střele na Nováka mu jeden z obránců zablokoval hůl a kotouč skončil za bránou.

02:39

Roman Maliník se dostal do útoku a ohrozil svého bývalého spoluhráče Ondřeje Kacetla, který ale podržel kotouč ve výstroji.

01:58

Oba celky začaly aktivně, ale Rebelové se vinou dobré obrany Dukly nedostali do žádné větší šance, na druhé straně zablokoval brodský bek pokus Adama Zemana z levého kruhu.

01:01

Výborný obranný zákrok si nyní připsal Daniel Kolář, který padl pod nohy před Novákem osamoceně stojícímu Filipu Semanovi, následně rozjel nahrávkou akci, jíž zastavil odpískaný ofsajd.

00:30

A hned po vhazování vypálil od modré čáry Petr Šidlík, ale Čeněk Novák podržel kotouč ve své výstroji.

00:10

Rebelové se snažili rozjet po zisku úvodního buly akci dopředu, ale okradli se o šanci špatnou nahrávkou a je z toho jen icing.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (J. Dlouhý) – Marcel, Prokop, D. Kolář "A", T. Semrád, Zítka, Škůrek, Sedlák, A. Růžička – Rousek, Maliník "C", P. Sedláček – Milfait, Endál "A", Váchal – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Minárik, P. Novotný, Chlubna.
Trenér: Miroslav Barus.

HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, H. Tobola, Šidlík, Štebih, Schejbal, Podlipnik, Čáp – Melenovský "A", L. Anděl, P. Štěpánek, Březina, A. Zeman, Čachotský "C", Kuřítko, Jícha, Mikeš, Seman.
Trenér: Petr Vlk.

Rozhodčí: Martin Homola – Marek Honza, Petr Křivohlavý.
Dobrý den z havlíčkobrodské Kotliny!

Ligová sezona ještě ani nezačala a už je tady druhé ostrý derby mezi Rebely a Duklou. Oba celky proti sobě stanou v rámci Regionálního poháru a každý tým půjde do střetnutí z jiné pozice – domácí budou chtít po šestizápasovém půstu konečně uspět, hosté pak budou chtít navázat na úspěch proti Motoru a atakovat čelo tabulky RP.
REBELOVÉ v přípravě zatím příliš úspěchů nezaznamenali. V základní hrací době porazili jen juniorku Komety Brno (3:2) a Šumperk (4:2). Za další vítězný kousek dá se pak počítat jen úvodní střetnutí s maďarským Ferencvárošem, který parta okolo Miroslava Baruse a Richarda Cachnína porazila až po samostatných nájezdech. Až k penaltám pak dospělo i utkání s Benátkami, jež si z Kotliny nakonec odvezly výhru. Dalších šest zápasů skončilo neúspěchem. V Hodoníně inkasovala výrazně omlazená sestava debakl 3:7, další dvě porážky přišly na vlastním ledě od Plzně (1:3) a Šumperku (2:3). Neúspěšná byla i generálka na Regionální pohár v Benátkách. I v odvetě uspěl tým od Jizery, když výhru 3:1 vychytal brodský odchovanec Vítek Vaněček. Samotný Regionální pohár je zatím ze strany Rebelů jasným propadákem. Po prohře 1:4 v Jihlavě přišla další rána na ledě českobudějovického Motoru, jež zvítězil 5:0. Ani třetí kolo poháru – a zároveň první domácí – nepřineslo do řad Barusových svěřenců radost. Horácká Slavia sebrala těsnou výhru 1:0 a nebýt vynikajícího Jana Dlouhého, byl by výsledek mnohem vyšší.

Sestava z posledního zápasu:
J. Dlouhý (Č. Novák) – Pavlíček, Prokop, D. Kolář "A", T. Semrád, Zítka, Jeník, Sedlák, A. Růžička – Rousek, Maliník "C", P. Sedláček – Milfait, Endál "A", Váchal – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Minárik, J. Kadlec, Chlubna. Trenér: M. Barus.
JIHLAVA má v přípravě naprosto vynikající výsledky. Z osmi utkání vyhrála sedm. Začala tradičně, soubojem s výběrem Francie, který porazila 6:1. Následně si svěřenci Petra Vlka a Františka Zemana připsali na své konto úspěch ve Znojmě, kde brali vítězství až po samostatných nájezdech, což pak dokázala zopakovat i v prostředí Horáckého zimního stadionu. Jistě cenným výsledkem pro Jihlavské je výhra 6:4 nad exextraligovým Kladnem. Rovněž odveta s Rytíři byla úspěšná a Dukla si z "Jágrova města" odvezla v ranečku výhru 3:1. Rozjetá mašina z krajského města Vysočiny pak skvěle naskočila i do právě probíhajícího Regionálního poháru, když na svém ledě porazila Rebely 4:1. Následně přišla zatím jediná porážka, kterou měly na svědomí Bílé hvězdy z Třebíče, jež slavily úspěch 5:3. V zatím posledním duelu s Českými Budějovicemi Dukla tento výsledek zopakovala, avšak tentokrát hovořil v její prospěch.

Sestava z posledního utkání:
Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný, Schejbal, Podlipnik, Čáp, Štebih – Mikeš, Zeman, Čachotský – Melenovský, Seman, Důras – Prokš, P. Štěpánek, Březina – Anděl, Jícha, Kuřítko. Trenér: Vlk.
REGIONÁLNÍ POHÁR:

ODEHRANÉ ZÁPASY:
Jihlava – H. Brod 4:1
Třebíč – Č. Budějovice 1:3

Třebíč – Jihlava 5:3
Č. Budějovice – H. Brod 5:0

H. Brod – Třebíč 0:1
Jihlava – Č. Budějovice 5:3

-----------------------------------------
DNEŠNÍ PROGRAM:
Č. Budějovice – Třebíč
H. Brod – Jihlava

-----------------------------------------
TABULKA RP:
1. Č. Budějovice 6 (11:6)
2. Jihlava 6 (12:9)
3. Třebíč 6 (7:6)
4. Havl. Brod 0 (1:10)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava

2:3

konec (1:1, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Milfait (Endál), 39. Endál (Maliník, Rousek) – 19. Seman (Březina, Melenovský), 34. A. Zeman (Čáp), 44. Březina (Melenovský)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (J. Dlouhý) – Marcel, Prokop, D. Kolář "A", T. Semrád, Zítka, Škůrek, Sedlák, A. Růžička – Rousek, Maliník "C", P. Sedláček – Milfait, Endál "A", Váchal – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Minárik, P. Novotný, Chlubna.
Trenér: Miroslav Barus.

HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, H. Tobola, Šidlík, Štebih, Schejbal, Podlipnik, Čáp – Melenovský "A", L. Anděl, P. Štěpánek, Březina, A. Zeman, Čachotský "C", Kuřítko, Jícha, Mikeš, Seman.
Trenér: Petr Vlk.

Rozhodčí: Martin Homola – Marek Honza, Petr Křivohlavý

Průběh zápasu
1. třetina
03:44
07:08
14:32
18:36
19:05
Po 1. třetině
2. třetina
29:54
30:08
33:03
33:21
36:44
38:01
39:54
Po 2. třetině
3. třetina
40:16
43:17
44:23
49:53
57:59
58:50
Konec