Menu

Tenis

US Open - ženy (tvrdý povrch)

Daniela Hantuchová – Alizé Cornetová (22)

0:2 3:6, 3:6

konec

27.08.2014, 17:11 • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 3.5 1.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

3:6

GEM, SET, ZÁPAS Alize Cornetová!
Hneď prvý mečbal táto tenistka využíva a vyhráva druhý set rovnakým pomerom ako ten prvý 6:3! Toto bol už oveľa vyrovnanejší set, dlho to vyzeralo ešte na poriadnu drámu a obe tenistky si držali svoje podania. Až prišlo za stavu 4:3 pre Francúzku stratené podanie našej tenistky, čo Cornetová dokonale využila a zápas dotiahla do víťazného konca, takže po Dominike Cibulkovej končí na US Open aj Daniela Hantuchová!

3:5

Čistou hrou využíva brejkbal a tak ide táto tenistka z Francúzka do vedenia 5:3 a čo viac, ide podávať na víťazstvo v druhom sete a aj samotnom zápase!

3:4

Čistou hrou sa dostáva Cornetová do vedenia 4:3! Podávať teraz ide naša tenistka.

3:3

Druhý už však nie a tak je vyrovnané 3:3! Daniela teraz pri tejto výmene pôsobila pokojnejším dojmom, snáď sa jej bude už len dariť. Podávať ide jej súperka, zrejme to bude v druhom sete o prerazenom podaní, kto ho získa tak tento set vyhrá.

2:3

Túto možnosť Francúzka využíva a dostáva sa tak do vedenia 3:2! Už stratený game napokon získala, to na nálade našej tenistke určite nepridá, pretože prerazené podanie mala na dosah.

2:2

Druhý už však Daniela využíva a vyrovnáva na 2:2! Zatiaľ si obe tenistky svoje podania dokázali udržať. Uvidíme, ako to bude teraz pri podaní Cornetovej.

1:2

Hneď ten prvý aj využíva a ide do vedenia 2:1! Druhý set sa tak začína oveľa vyrovnanejšie než ten prvý.

1:1

Ktorý sa jej podarilo aj využiť a tak vyrovnáva na 1:1! Oproti prvému setu tak získala prvý game veľmi skoro, ale to je pre ňu len a len dobre.

0:1

Hneď ten prvý aj využíva a na úvod druhého setu sa dostáva do vedenia 1:0! Uvidíme, ako na to svojim podaním odpovie Daniela.

3:6

Daniela spravila v tejto chvíli to najhoršie čo mohla – dvojchybu, takže prehráva prvý set pomerom 3:6! Od začiatku jasne dominovala Cornetová, ktorá viedla 5:1 a zahodila setbal! Naša tenistka sa ešte hrabala hore a znižovala, ale napokon prvý set zrejme zaslúžene prehrala. Čaká nás tak druhý set, v ktorom začne podávať Cornetová, ktorá vedie 1:0 na sety.

3:5

Ktorý sa jej podaril aj využiť a tak znižuje na 3:5 a ide podávať na udržanie sa v prvom sete po druhý krát! Zdá sa, že to bude ešte poriadna dráma.

2:5

Cornetová zahrala loptičku do autu, takže gembal naša tenistka využíva a znižuje na 2:5! Lenže Francúzka ide podávať na víťazstvo v prvom sete!

1:5

Tretí gembal už Daniela odvrátiť nedokázala a tak sa dostáva Cornetová do vedenia 5:1, to znamená, že naša tenistka ide podávať na udržanie sa v prvom sete! Takýto úvod zápasu sme asi nečakali.

1:4

Napokon áno a tak naša tenistka získava prvý game v zápase, ktorým znižuje na 1:4! Podávať teraz ide jej súperka. Snáď pomôže tento vyhratý game Daniele sa naštartovať do zápasu.

0:4

Ktorý po presnom údere do rohu dvorca aj využíva a dostáva sa po potvrdení brejku už do vedenia 4:0! Z našou tenistkou to teraz moc dobre nevyzerá, ide podávať a nutne potrebuje získať prvý game v zápase!

0:3

A druhý brejkbal v zápase sa jej podarilo využiť a dostáva sa do vedenia 3:0! Daniela poslala loptičku do autu a prvý game v zápase tak nezískala. Navyše ide teraz jej súperka podávať na potvrdenie brejku, ak sa jej to podarí výrazne jej tak odskočí!

0:2

Ktorý sa jej podaril aj využiť a tak sa dostáva po potvrdení brejku do vedenia 2:0! Podávať ide teraz naša tenistka, snáď získa svoj prvý game v tomto zápase.

0:1

A po presnom údere z forhendu ho aj získala a na úvod tak prerazila našej tenistke podanie. Teraz tak ide podávať na potvrdenie brejku.

D. Hantuchová – A. Cornetová

0:2 3:6, 3:6

konec

Zpět na online