Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

OGC Nice – Girondins Bordeaux

1:3

konec (1:1)

23.08.2014, 20:00

Tipsport: 3.2 3.1 2.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55

Bordeaux právě vstřelilo branku!
3:1 pro hostující tým! Diego Rolán se zmocnil míče na půlící čáře, utíkal s ním středem hřiště až k šestnáctce domácích, kde ho přistrčil doleva na GRÉGORYHO SERTICE. A ten prudkou ranou k pravé tyči navýšil náskok Bordeaux už na dvě branky!

47

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Bordeaux velice rychle po startu druhého poločasu obrací výsledek utkání! A opět v tom má prsty Checik Diabaté, který tentokrát nahrával NICOLASI MAURICE-BELAYOVI, jenž propálil Hassena!

32

Bordeaux právě vstřelilo branku!
A máme vyrovnáno! CHEICK DIABATÉ poslal míč na druhou stranu, než skočil gólman a s přehledem tak svojí penaltu proměnil!

11

Nice právě vstřelilo branku!
Ani jsem nedopsal poslední příspěvek a Nice už vede díky ALEXY BOSETTIMU 1:0! Domácí útočník dostal balon ještě před vápnem a střelou šajtlí k levé tyči á la Rosický otevřel skóre!

OGC Nice – Girondins Bordeaux

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 11. Bosetti A. (Vercauteren J.) – 32. Diabaté (pen.), 47. Maurice-Belay (Diabaté), 55. Sertic (Rolán)

Karty:   31. Amavi J. (NIC) – 31. Contento (BOR), 34. Rolán (BOR), 37. Diabaté (BOR), 54. Pallois (BOR), 88. Mariano (BOR)   82. Diabaté (BOR)

OGC Nice: Hassen – Amavi, Gomis, Genevois, Puel – Bauthéac (78. Diawara), Eysseric, Mendy, Hult, Vercauteren (61. Honorat) – Bosetti (64. Maupay).
Náhradníci: Pouplin – Honorat, Maupay, Kozzielo, Rafetraniaina, Palun, Diawara.

Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Contento, Sané (C), Pallois – Rolán (85. Sala), Biyogo Poko (82. D'Almeida), Sertic, Maurice-Belay – Khazri (64. Kaabouni) – Diabaté.
Náhradníci: Jug – Faubert, Planus, Kaabouni, Sala, T. Touré, D'Almeida.