Menu

Motorsport

Formule 1

Velká cena Maďarska

Vítěz: D. Ricciardo

konec

27.07.2014, 14:00 • Okruh: Hungaroring, Budapešť, Maďarsko • Michal Šandor

Konec závodu.

Ricciardo vyhrává VC Maďarska

70

DANIEL RICCIARDO jako první proťal cílovou pásku a vítězí ve Velké ceně Maďarska. Druhý dojel Fernando Alonso a třetí Lewis Hamilton.

70

Jezdci najeli do posledního kola a Daniel Ricciardo si jede pro vítězství ve Velké ceně Maďarska.

68

Daniel Ricciardo je při chuti a nyní si vyšlápl na lídra závodu Fernanda Alonsa! Ricciardo zvládl i tuto situaci a dostal se do čela závodu!

65

Průběžné pořadí: 1. Alonso, 2. Hamilton, 3. Ricciardo, 4. Rosberg, 5. Massa, 6. Räikkönen, 7. Vettel, 8. Bottas, 9. Vergne, 10. Button.

60

Průběžné pořadí: 1. Alonso, 2. Hamilton, 3. Ricciardo, 4. Bottas, 5. Massa, 6. Räikkönen, 7. Rosberg, 8. Vettel, 9. Vergne, 10. Button.

34

Dalším předčasně končícím jezdcem ve Velké ceně Maďarska je Esteban Gutiérrez.

33

Do boxů zajel také Nico Rosberg. Paralelně málem došlo k další havárii! Sebastian Vettel dostal na cílové rovince hodiny a mnoho nechybělo, aby svůj vůz rozbil o boxovou zeď.

26

Safety car zajede do boxů na konci tohoto kola!

26

Ani Kamuj Kobajaši dnes nespatří šachovnicový praporek.

24

Sergio Pérez je tak čtvrtým jezdcem, který nedojede do cíle.

23

S bouračkami se v dnešním závodě doslova roztrhl pytel! Nyní pro změnu havaroval Sergio Pérez, jenž poškodil svůj monopost o boxovou zeď a na trať tak podruhé vyjíždí safety car!

17

Dalším pilotem, který z Velké ceny Maďarska předčasně odstupuje, je Nico Hülkenberg. Němec poškodil přední přítlačné křídlo, když se srazil se svým týmovým kolegou Pérezem.

12

Ve 12. kole pro změnu havaroval Romain Grosjean, jenž také poškodil svůj Lotus o bariéry a zpomalovací vůz si tak své působení na trati ještě prodlouží.

9

Marcus Ericsson je tak prvním jezdcem, který dnes neuvidí šachovnicový praporek.

Havárie Ericssona

9

Marcus Ericsson ošklivě boural a rozbil svůj Caterham o bariéry! Na trať tak okamžitě vyrazil safety car a spolu s ním i medical car!

Závod právě odstartoval.

Velká cena Maďarska

Vítěz: D. Ricciardo

konec

Zpět na online