Menu

Motorsport

Formule 1

Velká cena Maďarska

Vítěz: D. Ricciardo

konec

27.07.2014, 14:00 • Okruh: Hungaroring, Budapešť, Maďarsko • Michal Šandor

Máme za sebou zajímavý závod, ve kterém dvakrát vyjel na trať safety car. Už to vypadalo, že v Maďarsku zvítězí Fernando Alonso, jenže toho s blížícím se koncem závodu předjel Daniel Ricciardo, který tak slaví své druhé vítězství v kariéře. Druhý tedy skončil Alonso a třetí místo ubránil Lewis Hamilton. Další Grand Prix se pojede až po měsíční přestávce, konkrétně 24. srpna, kdy je na programu Velká cena Belgie. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek neděle. (16:09:54)
Všichni tři jezdci už jsou na stupních vítězů a my si poslechneme hymny vítěze a vítězné stáje. Následovat bude předání cen a tradiční šampaňské.
Konečné pořadí Velké ceny Maďarska: 1. Ricciardo, 2. Alonso, 3. Hamilton, 4. Rosberg, 5. Massa, 6. Räikkönen, 7. Vettel, 8. Bottas, 9. Vergne, 10. Button. Závod nedokončili Ericsson, Grosjean, Hülkenberg, Pérez, Kobajaši a Gutiérrez.

Konec závodu.

Ricciardo vyhrává VC Maďarska

70

DANIEL RICCIARDO jako první proťal cílovou pásku a vítězí ve Velké ceně Maďarska. Druhý dojel Fernando Alonso a třetí Lewis Hamilton.

70

Jezdci najeli do posledního kola a Daniel Ricciardo si jede pro vítězství ve Velké ceně Maďarska.

68

Daniel Ricciardo je při chuti a nyní si vyšlápl na lídra závodu Fernanda Alonsa! Ricciardo zvládl i tuto situaci a dostal se do čela závodu!

67

Hezký souboj spolu svedli Lewis Hamilton a Daniel Ricciardo. Australan předvedl pěkný předjížděcí manévr a prohnal se kolem Hamiltona.

66

Fernando Alonso má na prvním místě k dobru na druhého Hamiltona jen půl sekundy, což není moc. Do konce závodu navíc zbývá ještě necelých pět kol, takže Hamilton má pro případný útok celkem dost času.

65

Průběžné pořadí: 1. Alonso, 2. Hamilton, 3. Ricciardo, 4. Rosberg, 5. Massa, 6. Räikkönen, 7. Vettel, 8. Bottas, 9. Vergne, 10. Button.

64

Nico Rosberg opět zajel nejrychlejší kolo závodu, ale stále se nachází na čtvrté příčce.

63

Můžeme si připomenout, že ve Velké ceně Maďarska už nepokračují Ericsson, Grosjean, Hülkenberg, Pérez, Kobajaši a Gutiérrez.

62

Nico Rosberg nadále akceleruje, teď zajel nejrychlejší kolo závodu.

61

Nico Rosberg se dere dopředu, nyní předjel Felipeho Massu a už je čtvrtý.

Manévr Rosberga

61

Kimi Räikkönen vyrobil lehčí chybu, za což zaplatil ztrátou v podobě jednoho místa. Před něj se totiž dostal Nico Rosberg.

60

Průběžné pořadí: 1. Alonso, 2. Hamilton, 3. Ricciardo, 4. Bottas, 5. Massa, 6. Räikkönen, 7. Rosberg, 8. Vettel, 9. Vergne, 10. Button.

Velká cena Maďarska

Vítěz: D. Ricciardo

konec

Zpět na online