Menu

Tenis

Challenger Oberstaufen (antuka)

Martin Vaisse – Miloslav Mečíř (7)

1:2 3:6, 6:3, 0:6

konec

23.07.2014, 10:06 • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 3.06 1.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:6

GEM, SET, ZÁPAS Miloslav Mečíř! Mečbal náš tenista využíva a nasadil tak Francúzovi kanára! Takže vyhral tretí set bez nejakých problémov 6:0! Celkovo vyhral zápas 2:1 na sety po hrách 6:3, 3:6 a 6:0 z jeho pohľadu! Postupuje tak do druhého kola na turnaji v Nemecku, keď vyradil Francúza Martina Vaisseho.

0:5

Túto možnosť náš tenista využíva, potvrdil brejk a je už tak vo vedení 5:0! To znamená, že Francúz ide podávať na udržanie sa v treťom sete a aj samotnom zápase. Uvidíme, ako to napokon skoční. Hrozí, že môže dostať aj kanára!

0:4

Brejkbal náš tenista využíva a dostáav sa už do vedenia 4:0! Žeby zlomový moment zápasu ? Dostane Francúz kanára ? No uvidíme, podávať teraz ide náš tenista a má pred sebou úlohu potvrdiť brejk.

0:3

Aj sa tak stáva, čistou hrou potvrdzuje Milo brejk a dostáva sa tak do sľubného vedenia 3:0! Podávať teraz ide Francúz.

0:2

Brejkbal náš tenista využíva a dostáva sa do vedenia 2:0! Ide teraz podávať na potvrdenie brejku, ak sa mu to podarí, vypracuje si už sľubný náskok.

0:1

Ktorý Milo aj využíva a dostáva sa tak v úvode tretieho setu do vedenia 1:0! Podávať teraz ide Francúz.

6:3

Druhý setbal v zápase už Francúz využíva a vyhráva tak druhý set pomerom 6:3! Sledovali sme zaujímavý druhý set, ktorý bol tiež od úvodu vyrovnaný, ale prevahu na svoju stranu potom získal Francúz. Takže, víťaza zápasu nám určí tretí set, v ktorom začne podávať náš tenista.

5:3

Tú druhú už však nedokázal a tak náš tenista znižuje na 3:5 a zatiaľ sa v druhom sete udržal! Avšak, teraz ide podávať Francúz na víťazstvo v druhom sete a vynútenie si tretieho setu.

5:2

Esom na záver a celkovo tretím ukončuje Francúz tento game a dostáva sa tak už do vedenia 5:2! Brejk potvrdil a to znamená, že náš tenista ide podávať na udržanie sa v druhom sete! Podarí sa mu to ?

4:2

Francúzovi sa podarilo konečne brejkbal využiť a tak sa dostáva už do vedenia 4:2! Tak, žeby toto bol zlomový moment druhého setu ? No, uvidíme. Podávať teraz ide práve on a má pred sebou úlohu potvrdiť brejk.

3:2

Ten však už využíva a dostáva sa do vedenia 3:2! Podávať teraz ide náš tenista, podarí sa mu si podanie si podržať ?

2:2

Hneď prvý gembol využíva a vyrovnáva na 2:2! Podávať teraz ide Francúz. Tak, zatiaľ sledujeme podobný vývoj ako v prvom sete, uvidíme, kedy nastane zlomový moment tohto setu.

2:1

Hneď prvý gembol aj využíva a dostáva sa tak do vedenia 2:1! Podávať teraz ide náš tenista.

1:1

Túto možnosť už náš tenista využíva a vyrovnáva tak na 1:1 v druhom sete! Podávať teraz ide Francúz.

1:0

Hneď ten prvý aj využíva a dostáva sa tak v úvode druhého setu do vedenia 1:0! Podávať teraz ide náš tenista.

3:6

Esom na záver a celkovo tretím v zápase ukončuje Milo tento prvý set, ktorý vyhráva 6:3! Tak dlho to bol vyrovnaný set, až prišiel prvý brejkbol, ktorý náš tenista využil a to ho dostalo na koňa. Potom veľkú šancu využil a dotiahol ju do víťazného konca. Ideme do druhého setu, ktorý začne svojím servisom Vaisse.

3:5

Ktorý náš tenista využíva a dostáva sa do vedenia 5:3, čo znamená, že má teraz veľkú výhodu, lebo ide podávať na víťazstvo v prvom sete! Tak prvý brejk prišiel až v siedmej hre a jeho využitie bolo veľmi dôležité!

3:4

Aj sa tak stáva a čistou hrou sa dostáva náš tenista do vedenia 4:3! Podávať ide teraz Francúz, príde konečne prvý brejkbal v zápase ? No, uvidíme.

3:3

Ktorý je aj využitý a tak je stav opäť vyrovnaný 3:3! Podávať ide teraz náš tenista.

2:3

Ponúknutú možnosť náš tenista využíva a tak sa dostáva do vedenia 3:2! Stále platí, že si obaja tenisti držia svoje podania, dokonca sme nevideli ešte ani brejkbol! Bude tomu tak aj pri servise Francúza ?

2:2

Ponúknutú možnosť tento tenista využíva, podržal si svoje podanie a vyrovnáva tak na 2:2!

1:2

Ktorý v zápätí aj využíva a dostáva sa do vedenia 2:1! Podávať teraz ide Vaisse, podrží si aj on druhé podanie ?

1:1

Ten druhý už však využíva a tak vyrovnáva na 1:1! Podávať teraz ide náš tenista.

0:1

Gembol po nevynútenej chybe svojho súpera aj využíva a tak sa v úvode zápasu dostáva do vedenia 1:0! Podávať teraz ide Francúz.

M. Vaisse – M. Mečíř

1:2 3:6, 6:3, 0:6

konec

Zpět na online