Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – Zagłębie Lubin

2:1

konec (1:1)

12.07.2014, 17:00 • U Nisy • Dominik Jakubec

Tipsport: 5.15 3.9 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Liberec právě vstřelil branku!
Spolupráce nových posil Slovanu zjevně klape. Jan Mudra proběhl do vápna, přiťukl míč na nohu MICHALU HAMUĽAKOVI a ten osamocen před prázdnou brankou nemohl jinak než skórovat.

41

Liberec právě vstřelil branku!
Tak toto přišlo jak blesk z čistého nebe. K JOSEFU ŠURALOVI se ve vzdálenosti přibližně pětatřiceti metrů od branky odrazil míč, liberecký hráč se nijak nerozpakoval a z první ho napálil na Ptaka. Ten neměl na balon mířící přímo do růžku branky žádnou šanci dosáhout.

38

Zagłębie právě vstřelilo branku!
Dobrý míč přiletěl po rychlém útoku do vápna domácích, přistál přímo na noze MICHALA PAPADOPULOSE a ten napravuje předchozí selhání v zakončení. Hosté se tak dostávají do vedení.

FC Slovan Liberec – Zagłębie Lubin

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Šural, 85. Hamuľak – 38. Papadopulos.

Karty:   6. Rakowski (ZGL)

FC Slovan Liberec: Hroššo (59. Kolář) – Coufal (62. Mudra), Karišik, Rajnoch, Fleišman – Pavelka (77. Sackey), Obročník (46. Jarolím) – Obžera (46. Kolár), Ďubek (77. Hamuľák), Šural (74. Delarge) – Luckassen (46. Hadaščok).
Náhradníci: Kolář – Sackey, Jarolím, Hadaščok, Hamuľák, Mudra, Pimpara, Kolár, Delarge, Pokorný.

Zagłębie Lubin: Ptak – Stepien, Jach, Wozniak (31. Blad), Janoszka (38. Karmelita, 56. Przybecki), Rakowski, Oleksy, Piatek, Papadopulos, Guldan, Andrzejczak.
Náhradníci: Hladun – Cotra, Kwiek, Pisarczuk, Przybecki, Blad, Jagiello, Kubicki, Kowalski-Haberek, Azikiewicz, Karmelita, Piatek, Wojciechovski.