Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Jablonec – FK Pardubice

5:3

konec (2:1)

05.07.2014, 11:00 • Jan Bendl

Tipsport: 1.4 4.5 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Pardubice právě vstřelily branku!
Poslední slovo si přece jen berou hosté! Jeden ze zadáků Jablonce podklouzl, skvěle toho využil JAKUB NEČAS, který šel sám a nezaváhal – 5:3!

87

Jablonec právě vstřelil branku!
Parádní branka znamená navýšení vedení Baumitu! PAVEL MOULIS se skvěle uvolnil v rohu pokutového území a skvělou ranou do šibenice rozvlnil síť za brankářem Frydrychem – 5:2!

80

Jablonec právě vstřelil branku!
Přestřelka pokračuje, domácí si opět berou zpět dvoubrankový náskok! Střelcem zápasu se stává DANIEL ROSSI, který si znovu naskočil na centr Moulise a prosadil se hlavou podruhé v utkání – 4:2!

77

Pardubice právě vstřelily branku!
Několika nedůsledností v obraně Jablonce dokázal využít MARTIN HUNDÁK, který pohotovou střelou propálil brankáře Šebka – 3:2!

67

Jablonec právě vstřelil branku!
Rohový kop Pospíšila se snesl přímo na hlavu DANIELA ROSSIHO, který nekompromisní hlavičkou nedal Frydrychovi šanci a vrátil na stranu Baumitu dvoubrankové vedení – 3:1!

39

Pardubice právě vstřelily branku!
Hosté se přece jen prosazují ještě před přestávkou! Daewon Kim napřáhl k dalekonosné střele z dálky, Špit jí pouze vyrazil k dobíhajícímu RADIMU FIKEJZOVI, pro něhož to již nebyla těžká práce – 2:1!

30

Jablonec právě vstřelil branku!
Z ničeho nic se domácí fotbalisté radují ze druhé vstřelené branky, MARTIN DOLEŽAL zůstal naprosto osamocen před brankářem, pokusil se o lob a s pomocí břevna dostal míč do sítě – 2:0!

17

Jablonec právě vstřelil branku!
Domácí jsou za svou aktivitu odměněni vedoucím gólem, parádní ránu vytáhl ze svého repertoáru TOMÁŠ POSPÍŠIL, který nedal Frydrychovi šanci a poslal prvoligového favorita do vedení – 1:0!

FK Jablonec – FK Pardubice

5:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 17. Pospíšil, 30. Doležal, 67. Rossi, 80. Rossi, 87. Moulis – 39. Fikejz, 77. Hundák, 90. Nečas

FK Jablonec:
I. poločas: Špit – Pernica, Rossi, Kopic, Romera, Fantiš, Loučka, Čížek, Beneš, Doležal, Pospíšil II. poločas: Šebek – Romera, Kysela, Pernica (70. Schwarczek), Fantiš – Moulis, Loučka, Pospíšil, Rossi, Kopic (61. Trnkič) – Hubník

FK Pardubice: Frydrych – Šejva, Jeřábek, Vencl, Vondra, Záviška, Hašek, Řezníček, Fousek, Kim, Fikejz
Náhradníci: Šindler, Tischler, Bederka, Němeček, Jarosz, Fusek, Nečas, Hundák, Sklenář, Boček, Kotěra

Rozhodčí: Bílek – Martínek, Hnětýnka