Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – Bohemians Praha 1905

3:3

konec (2:1)

05.07.2014, 11:00 • Raspenava • Dominik Jakubec

83

Bohemians právě vstřelili branku!
Přestože se jednalo o standardní situaci z velkého úhlu, postavil se k ní zkušený RADEK ŠÍRL a nasměroval míč na zadní tyč až za Bojčukova záda.

72

Liberec právě vstřelil branku!
Daniel Dydowicz předvedl pohlednou individuální akci, pronikl až do vápna, naservíroval míč před odkrytou branku přímo MICHALU HAMUĽÁKOVI a ten už pouze dovršil hattrick.

54

Bohemians právě vstřelili branku!
Teď ale Daniel Bojčuk předvedl prvotřídní hrubici, když se naivně pokusil udělat kličku JANU MORAVCOVI. Ten jeho pokus vystihl, míč mu vypíchl a do prázdné branky už zkrátka nemohl minout.

27

Bohemians právě vstřelili branku!
Lukáš Pauschek právě prokázal, že neumí přesným pasem najít pouze hráče soupeře. Tentokrát nasměroval na útočné polovině míč na nohu JOHNA MOSQUERY a ten z blízkosti propálil libereckého brankáře Bojčuka.

23

Liberec právě vstřelil branku!
Obrovská chyba obrany Bohemky! Pauschek sice stihl míč odvrátit před rohovým kopem, nakopl ho ovšem nepochopitelně pouze do pokutového území přímo na nohu MICHALA HAMUĽÁKA, který bez problémů nehlídán zavěsil do vinglu.

21

Liberec právě vstřelil branku!
Tak se nám předvedly obě čerstvé posily Slovanu. Branislav Obžera parádním nákopem poslal do úniku MICHALA HAMUĽÁKA, který si míč zastavil a obstřelil nejbližšího obránce o gólmana Havránka.

FC Slovan Liberec – Bohemians Praha 1905

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 21. Hamuľak, 23. Hamuľak, 72. Hamuľak – 27. Mosquera, 54. Moravec, 83. Šírl

FC Slovan Liberec: Bojčuk – Vidal, Karišik, Bong (66. Drobílek), Egert – Obžera, Soungole, Fillo (79. Janů), Bouška (46. Bernát), Dydowicz – Hamuľák.
Náhradníci: Hroššo, Drobílek, Bernát.

Bohemians Praha 1905: Havránek – Pauschek, Jindřišek, Kalina, Mikuš, Mosquera, Rada, Artemuk, Nerad, Cseh, Brabec.
Náhradníci: Švenger, Ibeagha, Bratanovič, Ieremenko, Lietava, Šírl, Růžička, Šmíd, Krch, Moravec, Budinský, Havel.

Rozhodčí: Pekař – Kovářová, Horáček