Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Oţelul Galaţi – FK Frýdek-Místek

2:3

konec (0:3)

05.07.2014, 15:00 • Národné tréningové centrum, Poprad sk

Tipsport: 1.35 4.8 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Po naozaj veľmi nepríjemnom páde ostal na trávniku ležať hráč Otelulu Galati s číslom 77, ktorý má pravdepodobne vybitý dych, nasleduje jeho ošetrovanie a prichádzajú aj nosidlá!

78

Aj tréner rumunského Otelulu Galati posiela na trávnik dvojstriedanie. Namiesto hráčov s číslami 90 a 9 prichádzajú na trávnik hráči 7 a 11, ktorí posilnia útok rumunského celku.

77

Po fantastickej prihrávke do behu od hráča s číslom 90 sa k zakončeniu na ľavej strane dostal galatský útočník s číslom 9, no jeho tvrdá strela ľavačkou skončila len nad bránou Frýdka-Místka.

62

Hráči Frýdka-Místka priniesli dvojstriedanie. Do brány nastúpil brankár s číslom 22 a do hry namiesto hráča s číslom 8 nastúpil hráč s číslom 18.

59

Otelul Galati dáva gól!
Futbalisti rumunského klubu Otelul Galati sa dokázali dotiahnuť na rozdiel jedného gólu proti dnešnému českému súperovi. Po peknej prihrávke od vystriedaného hráča s číslom 96 sa Rumuni v prečíslení troch na dvoch presadili gólom hráča s číslom 9, ktorý umiestnil loptu pod hornú sieť frýdeckej brány.

51

Otelul Galati dáva gól!
Hráči rumunského celku začali v druhom polčase naozaj veľmi aktívne a dokázali skórovať. Po peknej prihrávke z ľavej strany sa k zakončeniu dostal osamotený hráč s číslom 77, ktorý veľmi pekne preloboval českého gólmana.

43

Po presne namierenom centri z ľavej strany sa k zakončeniu v pravej časti galatského pokutového územia dostal frýdecký hráč s číslom 14, no jeho delovka z voleja napokon smerovala niekoľko metrov vedľa brány Otelulu Galati.

37

MFK Frýdek-Místek dáva gól!
Na tretí gól frýdeckého klubu sme nemuseli dlho čakať. Po skvele zahranom rohovom kope z ľavej strany sa k zakončeniu dostal obranca s číslom 6 a jeho delovka nedala galatskej obrane žiadnu šancu.

36

Frýdecký hráč s číslom 19 mal šancu na hetrik, no po jeho peknej delovke z centrálnej časti gólman Otelulu Galati nohami vyrazil loptu na rohový kop.

32

MFK Frýdek-Místek dáva gól!
Futbalisti českého Frýdka-Místka aj tentokrát dokázali byť v šprintérskych súbojoch úspešnejší a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. Po peknej krížnej prihrávke pred galatskú bránu od hráča s číslom 5 sa k zakončeniu dostal hráč s číslom 19 a a ten sa ani tentokrát nemýlil.

31

Frýdeckí futbalisti sa dostali do ďalšej zaujímavej gólovej šance, no ani center z ľavej strany nenašiel hráča s číslom 19 a napokon ani strela hráča s číslom 14 nebola úspešná.

27

MFK Frýdek-Místek dáva gól!
Hráči Frýdka-Místka sa po skvelej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia. Pekný strieľaný center z ľavej strany skončil na kopačkách hráča s číslom 19, ktorý loptu bez problémov umiestnil do brány rumunského celku.

21

Po fantastickom centri z pravej strany sa k lopte v ľavej časti frýdeckeho pokutového územia dostal hráč s číslom 96, ktorý ju odhlavičkoval pred frýdeckú bránu. Tam sa k zakončeniu z voleja dostal rumunský hráč s číslom 77, ktorý však prekopol priestor frýdeckej svätyne.

Ospravedlňujem sa za označenie hráčov číslami, no súpisky tohto zápasu nie sú novinárom k dispozícii. Tento zápas Vám budem prinášať vo forme informácii o dôležitých udalostiach.

FC Oţelul Galaţi – FK Frýdek-Místek

2:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 51. 77, 59. 9 – 27. 19, 32. 19, 37. 6