Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Baník Ostrava

1:2

konec (1:0)

23.04.2014, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

86

Ve hře už nepokračuje ani Dennis Christu, kterého na hřišti nahradil Daniel Kufa.

86

Namísto Michala Jance nastoupil mladý David Králíček.

83

Baník právě vstřelil branku!
Baník Ostrava převrací vývoj skóre na svou stranu! Bruk neudržel nepříjemnou střelu Tobiáše, míč mu poskakoval po zádech, až jej do sítě dostrkal MAREK NOVÁK! Trochu šťastná branka je však pro hosty zcela zasloužená – 1:2!

81

Třinečtí využívají možnosti střídání dnes již potřetí. Radek Hála na trávníku vystřídal Marka Kyselého.

78

Po přihrávce P. Kundrátka vzal míč do rukou brankář Šrom a rozhodčí situaci posoudil jako malou domů! Třinec rozehraje nepřímý kop zhruba z deseti metrů!

72

Jakub Šašinka na hřišti nepobyl ani deset minut a kvůli zranění musí být vystřídán Josefem Opatřilem. Baník už dnes střídat nebude.

68

V rámci druhé výměny nahradil Jakuba Kalfase Dino Trajkovski. Hostující Tobiáš mezitím přestřelil branku Bruka.

68

Dvojité střídání si připravilo i domácí mužstvo. Ze hřiště byl stažen René Dedič a nastoupil Jozef Roman.

66

P. Kundrátek se zčistajasna zjevil na pravém křídle, pod sebe odcentroval na Tobiáše, ten sklepl míč na Nováka, který střílel s tečí Velnera těsně vedle tyče!

63

Baník Ostrava už počtvrté vystřídal. Střelce Michaela Krmenčíka nahradil na trávníku Jakub Šašinka. Bulawa mezitím zahrál ve skluzu do zámezí v souboji s Tobiášem.

61

Po centru P. Kundrátka zakončoval jen do Velnera Novák, ale míč si potom našel Tobiáš, z kroku jej poslal na Bruka, který musel s problémy vyrážet na rohový kop!

60

A Krmenčík mohl v dalším útoku strhnout vedení na stranu Baníku! Uvolnil se na levé straně, zasekl si balon před Bulawou, ale střela mu příliš nesedla a Bruk vyrazil na rohový kop!

59

Baník právě vstřelil branku!
Další dlouhý pas hostí už Třineckým nadělal větší problémy a celá akce skončila gólem! Za propadlým balonem se vydal MICHAEL KRMENČÍK, předběhl obránce Velnera, obhodil si brankáře Bruka a zakončil do prázdné branky – 1:1!

51

Nejspíš za zbytečné řeči k rozhodčímu Vojkovskému si žlutou kartu vysloužil hostující útočník Michael Krmenčík (OVA).

46

Druhou změnou je pak odchod ze hřiště v podání Kamila Půdy a nástup Pavla Tobiáše.

46

Ostravané udělali hned při vstupu do druhého poločasu dvě změny. Hřiště opustili Derrick Ediyaa Mensah a místo něho nastoupil Lukáš Kundrátek.

37

Šichor uvolnil ve vápně Krmenčíka, ten se otočil kolem bezmocného Bulawy a Bruk musel tasit další vynikající zákrok! Zkušený brankář dnes drží třinecké mladíky!

33

Tohle už byla o poznání větší šance! P. Kundrátek obešel Machalu a odcentroval na volného Půdu! Ten ovšem ve své druhé příležitosti míč ideálně netrefil, Bruk vyrazil, Bulawa odkopl a následuje rohový kop.

29

Derrick Ediyaa Mensah (OVA) vidí druhou žlutou kartu dnešního utkání. Na půlce hřiště vcelku zbytečně skosil domácího Dediče.

22

Další příležitost hostí měl na noze Půda, ale správný moment na zakončení prováhal! V šestnáctce s míčem dlouho manévroval, až narazil na bránícího Vovese!

20

Třinec právě vstřelil branku!
Ale je to Třinec, kdo se poprvé v dnešním zápase prosazuje! Machala rozehrál po levém křídle skvělou individuální akci, přihrál do běhu Christovi, který s centrem trochu otálel, ale míč se nakonec odrazil k TOMÁŠI VOVESOVI a ten se trefil přesně k pravé tyči – 1:0!

16

Po souboji s Jancem není schopen ve hře pokračovat hostující Martin Honiš a už v 16. minutě musí být střídán Markem Novákem.

14

Na druhé straně musel pronikajícího Malcharka na levé straně zastavit faulem Marek Švábík (TRI), obdržel žlutou kartu a Baník má možnost nebezpečné standardní situace.

12

Druhou velkou příležitost měl na noze Krmenčík, jenž po dlouhém výkopu gólmana vyhrál souboj s Velnerem, protlačil se až před brankáře Bruka, ale ten mu skvělým zákrokem vystavil stopku!

4

Domácí přečkali obrovskou šanci ostravského Baníku! Střelu Malcharka z vápna vyrazil Bruk před sebe a střelu Byrtuse do odkryté branky zablokoval Janec! Bude se kopat jen roh.

FK Třinec – FC Baník Ostrava

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Voves – 59. Krmenčík, 83. Novák

Karty:   14. Švábík (TRI) – 29. Mensah (OVA), 51. Krmenčík (OVA)

FK Třinec: Bruk – Kalfas (68. Trajkovski), Bulawa, Velner, Machala – Švábík, Voves (C), Kyselý (81. Hála), Janec (86. Králíček) – Dedič (68. Roman), Christu (86. Kufa). Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Galusik – Roman, Trajkovski, Hála, Kufa, Králíček.

FC Baník Ostrava: Šrom – Byrtus (C), Honiš (16. Novák), Stronati, Malcharek – Mensah (46. L. Kundrátek) – P. Kundrátek, Půda (46. Tobiáš), Šichor, Čech – Krmenčík (63. Šašinka, 72. Opatřil). Trenér: Radomír Korytář.
Náhradníci: Matějka – Pyclík, Tobiáš, L. Kundrátek, Opatřil, Šašinka, Novák.

Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Radek Kotík, Radim Duda

Diváci: 120