Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Baník Ostrava

1:2

konec (1:0)

23.04.2014, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

83

Baník právě vstřelil branku!
Baník Ostrava převrací vývoj skóre na svou stranu! Bruk neudržel nepříjemnou střelu Tobiáše, míč mu poskakoval po zádech, až jej do sítě dostrkal MAREK NOVÁK! Trochu šťastná branka je však pro hosty zcela zasloužená – 1:2!

59

Baník právě vstřelil branku!
Další dlouhý pas hostí už Třineckým nadělal větší problémy a celá akce skončila gólem! Za propadlým balonem se vydal MICHAEL KRMENČÍK, předběhl obránce Velnera, obhodil si brankáře Bruka a zakončil do prázdné branky – 1:1!

20

Třinec právě vstřelil branku!
Ale je to Třinec, kdo se poprvé v dnešním zápase prosazuje! Machala rozehrál po levém křídle skvělou individuální akci, přihrál do běhu Christovi, který s centrem trochu otálel, ale míč se nakonec odrazil k TOMÁŠI VOVESOVI a ten se trefil přesně k pravé tyči – 1:0!

FK Třinec – FC Baník Ostrava

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Voves – 59. Krmenčík, 83. Novák

Karty:   14. Švábík (TRI) – 29. Mensah (OVA), 51. Krmenčík (OVA)

FK Třinec: Bruk – Kalfas (68. Trajkovski), Bulawa, Velner, Machala – Švábík, Voves (C), Kyselý (81. Hála), Janec (86. Králíček) – Dedič (68. Roman), Christu (86. Kufa). Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Galusik – Roman, Trajkovski, Hála, Kufa, Králíček.

FC Baník Ostrava: Šrom – Byrtus (C), Honiš (16. Novák), Stronati, Malcharek – Mensah (46. L. Kundrátek) – P. Kundrátek, Půda (46. Tobiáš), Šichor, Čech – Krmenčík (63. Šašinka, 72. Opatřil). Trenér: Radomír Korytář.
Náhradníci: Matějka – Pyclík, Tobiáš, L. Kundrátek, Opatřil, Šašinka, Novák.

Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Radek Kotík, Radim Duda

Diváci: 120