Menu

Tenis

Pohár Billie Jean Kingové (krytý tvrdý povrch)

G. Dabrowská, S. Fichmanová – J. Husárová, K. Schmiedlová

1:2 4:6, 7:5, 9:11

konec

20.04.2014, 21:32 • Michal Bakoš (@bako_baks) sk

7:5

Ten premienilia rozhodli tak o tom, že o osude tohto stretnutia bude musieť rozhodnúť supertajbrejk, ktorý sa hráva namiesto tretieho setu.

6:5

Kanadská dvojica má už v tomto sete istotu minimálne tajbrejku. Práve o skrátenú hru budú naše dievčatá bojovať po prestávke pri podaní Janette Husárovej.

5:5

Husárová prenechala zakončenie smečom svojej mladšej kolegyni. tá to zvládla síce s menšími ťažkosťami, no predsa. Vyrovnané.

5:4

Krásnym smečom ukončuje Dabrowská hru, v ktorej nemali kanadské hráčky najmenšie ťažkosti. Získali ju na nulu a po prestávke bude Schmiedlová podávať na udržanie sa v druhej sade.

4:4

Krásnym víťazným úderom ukončila Janette Husárová gem na svojom servise. Našim dievčatám sa podarilo stav druhého setu vyrovnať, všetko je tak otvorené.

4:3

Husárová opäť využila svoj prehľad a nesmierne bohaté skúsenosti, oklamala obe súperky a naše dievčatá si berú stratené podanie opäť späť. Zatiaľ to vyzerá tak, že v druhej strane je servis skôr hendikepom ako devízou.

4:2

Janette Husárová však na sieti kazí. Opäť prichádzame o podanie. Druhý set sa zatiaľ lepšie vyvíja pre domácu dvojicu.

3:2

Krásny víťazný úder Janette Husárovej znamená, že naše dievčatá si stratené podanie zobrali ribrejkom okamžite späť a znížili stav druhej sady.

3:1

Schmiedlová mala na sieti jasnú pozíciu, smeč jej však uletel do autu, čo znamená, že prvý brejk druhej sady získava Kanada.

2:1

Priamym bodom z podania bol tento gem ukončený. Obe kanadské reprezentantky si na úvod druhej sady podržali svoje podanie a vedú.

1:1

Po výbornom servise našej mladej tenistky tá skúsenejšia tohto dua Husárová zakončila na sieti. Jednoznačný gem na úvod setu aj v podaní našich.

1:0

Kanada predviedla na úvod druhej sady celkom jednoznačný gem, v ktorom naše dievčatá skoro k ničomu nepustili a ujali sa vedenia.

4:6

Prvý set sa podarilo ukoristiť našej dvojici. Dievčatá to dokázali ukončiť pri podaní Anny Karolíny Schmiedlovej.

4:5

Dabrowská na podaní dokázala zachrániť ešte prvý set. Po prestávke však pôjde Schmiedlová podávať na zisk prvej sady.

3:5

Naše dievčatá zvládli tento gem bez výraznejších problémov, kanadské tenistky, konkrétne Dabrowská idú podávať na záchranu setu.

3:4

Ten Dabrowská s Fichmanovou využili a znižujú stav prvej sady. Naše majú stále k dobru jeden brejk.

2:4

Janette Husárova s včas vložila do výmeny a na sieti úspešne zakončila. Schmiedlová si tak dokázala postrážiť svoje podanie a výhodu jedného brejku.

2:3

Schmiedlová poslala loptičku len do pásky, kanadské reprezentantky si postrážili servis a stav prvej sady znížili.

1:3

Dabrowská s Fichmanovou využili ponúknutú šancu, prelomili podanie Husárovej a jeden brejk si berú späť.

0:3

Podarilo sa im ho aj využiť a pretaviť v druhý brejk. Začiatok zápasu im tak vyšiel fantasticky.

Dabrowská, Fichmanová – Husárová, Schmiedlová

1:2 4:6, 7:5, 9:11

konec

Zpět na online