Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Turín FC

3:3

konec (1:0)

19.04.2014, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím • Libor Kucza (@LiborKucza), Jakub Martiňák

Tipsport: 2.0 3.3 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Lazio právě vstřelilo branku!
Absolutně neskutečný závěr utkání. Domácí v poslední vteřine vyrovnávají! Obránci Turína provedli zcela mizerně ofsajdovou past, z čehož těžil ANTONIO CANDREVA. Forvard Lazia poté pohodlně uklidil balon do branky.

91

Turín střídá, místo El Kaddouriho naskočí na závěrečné vteřinky Gazzi.

89

FC Turín právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné, hostující příznivci mohutně slaví. CIRO IMMOBILE obdržel pas od Barreta, po kterém udělal dva kroky a dělovou ranou vymetl pavučiny v pravém horním růžku Berishovy svatyně. Lepší zakončení již nebylo k mání, forvard Turína navíc prolomil dnešní střeleckou smůlu.

87

Souboj Immobile – Berisha pokračuje. Domácí forvard si zpracoval balon a z otočky jej tvrdě poslal k pravé tyči branky Lazia. Domácí muž s rukavicemi ale stihl zasáhnout.

86

Hlavní sudí nyní předvedl bystré oko, Radu (LAZ) v penaltovém teritoriu upadl jako postřelený srnec, to vše ale bez cizího zavinění. Teatrální okénko domácího zadáka je "oceněno" žlutou kartou.

84

Výměna sil na domácí straně. Místo Keity naskočí do hry Pereirinha.

84

Strhující minuty duelu, v další příležitosti se neocitl nikdo jiný než hostující forvard Immobile. Ani tentokrát se ale Berishovi na kobylku nedostal, pálil totiž z velkého úhlu.

83

Immobile se hnal zcela sám na Berishu! Ke střeleckému pokusu se ale nedostal, Biava naprosto famózním defenzivím zákrokem soupeře čistým způsobem odzbrojil. Domácí mohou svému obránci poděkovat.

80

K balonu se postavil Bovo, který po krátkém rozběhu donutil Berishu k zásahu. Domácí brankář ale tento směr střely dobře odhadl, neměl tak se zákrokem větší potíže.

80

Před exekucí volného kopu bude Turín ještě střídat. Ze hřiště odchází Meggiorini, kterého nahradí Barreto.

79

Za doslova hokejový bodyček na hranici pokutového území dostává Dario Novaretti (LAZ) červenou kartu. Domácí tak budou dohrávat o deseti.

72

Utkání se také značně přiostřuje, za ostrý skluz dostává žlutou kartu Novaretti. Turín má navíc možnost volného kopu ze zajímavé pozice.

71

Hrací plochu opuští také Cavanda, místo kterého přichází okusit atmosféru duelu Postiga.

70

Domácí vzápětí střídají, místo kapitána Mauriho naskočí do hry Anderson.

67

FC Turín právě vstřelil branku!
Střídání se hostujícímu celku vyplatilo. Rohový kop z levé strany se snesl na nohu nově příchozího PANAGIOTISE TACHTSIDISE, která poslala balon milimetrovou ranou k levé tyči. Dramatický vývoj utkání tak pokračuje.

65

Střídání na straně Turína. Ze hřiště odchází střelec vyrovnávací branky Kurtić, kterého nahradí Tachtsidis.

63

Nyní to ale Lazio s aktivitou přehnalo. Nabuzený Keita (LAZ) přimáčkl soupeře ošklivým šlapákem, za což je po právu potrestán.

61

Lazio právě vstřelilo branku!
Elegance sama. ANTONIO CANDREVA se rozběhl a padáčkem alá Antonín Panenka poslal domácí družinu opět do vedení. Vynikající fotbalový moment.

61

Za totožný prohřešek je "odměněn" také kapitán Turína Glik (TUI).

61

Za protesty po nařízené penaltě obdržel žlutou kartu hostující Vives (TUI).

60

Padelli nyní doslova podťal pronikajícího Keitu, domácí tak budou zahrávat pokutový kop. Jak s ním Lazio naloží?

58

Obrovská příležitost Lazia! Dlouhý pas do velkého vápna zpracoval elegantní patičkou Mauri, který přiťukl Keitovi. Poslední domácí borec na této ose, Candreva, ale ideální moment ke střele prováhal, Padelli tak stihl forvardovi S. S. padnout pod nohy a balon uschovat do své moci.

52

FC Turín právě vstřelil branku!
Naprosto logické vyústění tlaku Turína. Meggiorini obdržel přihrávku, vydal se do do pokutového území, kde předložil JASMINU KURTIĆOVI. Hostující záložník poté přesnou placírkou do protipohybu Berishy vymazal nepříznivý stav duelu.

47

Po rohovém kopu hostí se na hranici pokutového území do balonu opřel Glik. Turínský kapitán ale branku přestřelil, čehož evidentně lituje. Odkop pro Lazio.

42

Lazio právě vstřelilo branku!
Autorem branky je STEFANO MAURI, který se prosadil hlavičkou v pokutovém území.

25

Domácí Lulić fauloval a dostává žlutou kartu.

18

Glik se drží za hlavu, protože si na hranici penalty seběhl na centrovaný míč a ten vystřelil hlavičkou na branku Lazia. Tu těsně minul!

12

Bovo je prvním hráčem utkání, který dostává žlutou kartu za svoje přidržení unikajícího Keity na polovině hřiště.

11

Mauri si naskočil na centr z levé strany, který poslal z malého vápna jen těsně nad svatyní brankáře Padelliho! Utkání o Evropu je hodně žhavé!

9

Candreva měl gólovou šanci, když střílel z hranice 7 metrů, ale jen do noh pozorného Padelliho! Následně se z dorážky chtěl prosadit Mauri, ten ovšem pálil spíš za sebe, než na branku.

4

Příliš se toho neděje, ale nyní tato situace zvedla zdejší ze sedaček! Když se Darmian probíjel po levé straně, následně nahrával pod sebe, kde hledal Immobileho, ale našel jen Cavandu, ten si div nevstřelil vlastní branku!

S. S. Lazio – Turín FC

3:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Mauri, 61. Candreva (pen.), 90+4. Candreva (Anderson) – 52. Kurtić (Meggiorini), 67. Tachtsidis (El Kaddouri), 89. Immobile (Barreto)

Karty:   25. Lulić (LAZ), 63. Keita (LAZ), 72. Novaretti (LAZ), 86. Radu (LAZ) – 12. Bovo (TUI), 61. Vives (TUI), 61. Glik (TUI)   79. Novaretti (LAZ)

S. S. Lazio: Berisha – Cavanda (71. Postiga), Biava, Novaretti, Radu – Biglia, Ledesma, Lulić – Candreva, Mauri (C) (70. Anderson), Keita (84. Pereirinha).
Náhradníci: Guerrieri, Strakosha – Ciani, Pereirinha, Crecco, Anderson, Onazi, J. Minala, G. Kakuta, Perea, Postiga.

Turín FC: Padelli – Bovo, Glik (C), Moretti – Maksimović, Kurtić (65. Tachtsidis), Vives, El Kaddouri (91. Gazzi), Darmian – Meggiorini (80. Barreto), Immobile.
Náhradníci: Berni – Vesovic, Tachtsidis, Gazzi, Barreto, A. Barreca, E. Gyasi.

Rozhodčí: M. Guida – R. Bianchi, L. Manganelli

Diváci: 33 000