Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hamburger SV – VfL Wolfsburg

1:3

konec (0:2)

19.04.2014, 18:30 • Imtech Arena, Hamburg • David Sochor (@SochorDavid)

Tipsport: 3.66 3.8 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58

Hamburg právě vstřelil branku!
Tak domácí ještě vykřesali jiskřičku naděje. Na levé straně se k míči dostal IVO ILLIČEVIĆ, který si míč narazil s Teschem. Udělal kličku do středu hřiště do vápna a přibližně od penalty mířil k levé tyči branky Wolfsburgu.

49

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A je to o tři branky! Na rohový kop Rodrígueze vyskočil nejvýše Naldo, který posílal míč na branku. Před Adlerem míč tečoval Heiko Westermann a dává si vlastní branku. Branka je nakonec připsána IVICI OLIĆOVI, který byl na malém vápně pohotovější než domácí obránce.

42

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Tak toto byla z pohledu střelce náhdera. Ivica Olić poslal míč do vápna, kde stál KEVIN DE BRUYNE, ten si na levé straně vápna míč připravil a přesnou střelou po zemi poslal míč k levé tyči Adlerovy branky. Toto již vypadá s domácími zle.

2

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné. Rychlý brejk Wolfsburgu přetavil ve vedoucí branku IVAN PERIŠIĆ, který dostal pěknou přihrávku od Gustava do běhu. Adler vyběhl až před vápno. Hostující hráč jej technickou střelou obstřelil.

Hamburger SV – VfL Wolfsburg

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 58. Iličević (Tesche) – 2. Perišić (Gustavo), 42. de Bruyne (Olić), 49. Olić (Naldo)

Karty:   89. Tesche (HAM) – 66. Gustavo (WOF)   90. Gustavo (WOF)

Hamburger SV: Adler (C) – Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiráček – Tesche, Rincón (74. Demirbay), Çalhanoğlu, Arslan (56. John), Iličević (86. Maggio) – Zoua.
Náhradníci: Drobný – Sobiech, Demirbay, Maggio, John, Djourou.

VfL Wolfsburg: Grün – Träsch, Knoche, Naldo (C), Rodríguez – de Bruyne, Gustavo, Arnold (76. Vieirinha), Polák (86. Medojević), Perišić – Olić (83. Schäfer).
Náhradníci: Drewes – Ochs, Schäfer, Klose, Medojević, Caligiuri, Vieirinha.

Rozhodčí: Sippel – Leicher, Schüller