Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – 1. FSV Mohuč 05

4:2

konec (2:1)

19.04.2014, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Martin Dvořák

Tipsport: 1.36 5.5 8.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Dortmund právě vstřelil branku!
Nařízený pokutový kop proměnil nekompromisní střelou k levé tyči MARCO REUS a byť Karius vystihl směr střely, míč vyrazit nedokázal, skvěle kopnutá penalta.

57

Dortmund právě vstřelil branku!
Tak i v úvodu druhého poločasu nám "to tam padá"! Volný kop z levé strany rozehrál Marco Reus, na míč si naběhl ve vápně ŁUKASZ PISZCZEK, který hlavou míč přizvedl a ten skončil i vzdálenější tyče hostující branky, domácí opět vedou.

54

Mainz právě vstřelil branku!
Dvě velké chyby domácích v rozehrávce, ovšem ta Nuri Şahina byla "výstavní", turecký internacionál doslova "namazal" ŠINDŽI OKAZAKIMU ve vlastní šestnáctce, k údivu všech svých spoluhráčů! Okazaki pak s míčem u nohy ještě udělal kličku vyběhnuvšímu Langerakovi a z úhlu, z pravé strany, zakončil do prázdné branky, je vyrovnáno!

18

Dortmund právě vstřelil branku!
Po chybě hostů v rozehrávce, ve středu hřiště, se míč dostává k Mchitarjanovi, na levou stranu, arménský legionář si však ve vápně ještě všiml lépe postaveného ROBERTA LEWANDOWSKIHO, kterému adresuje přesnou přihrávku a pro Lewandowského nebyl problém zakončit, zvlášť poté, co Karius padl k zemi.

14

Mainz právě vstřelil branku!
No vida! Hosté vyrovnávají z ojedinělého protiútoku, kdy se dostal míč před pokutovým územím Dortmundu k ŠINDŽI OKAZAKIMU, který nečekal na nic, vypálil a míč se ještě odrazil od paty bránícího hráče, čímž změnil směr a zasahující gólman Langerak byl naprosto bez šance.

6

Dortmund právě vstřelil branku!
Domácí rozehráli rohový kop z levé strany, míč se tam v nepřehledné situaci odrazil na hranici pokutového území k volnému MILOŠI JOJIĆOVI, jenž se z voleje "opřel" do střely a míč končí v bráně hostů.

Borussia Dortmund – 1. FSV Mohuč 05

4:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Jojić, 18. Lewandowski (Mchitarjan), 57. Piszczek (Reus), 79. Reus (pen.) – 14. Okazaki, 54. Okazaki

Karty:   8. Jojić (DOR) – 39. Okazaki (MAI)   78. Bungert (MAI)

Borussia Dortmund: Langerak – Piszczek, Papastathopulos, Hummels (C), Durm – Kirch, Şahin, Jojić (81. Hofmann), Mchitarjan (80. Großkreutz), Reus (84. Aubameyang) – Lewandowski.
Náhradníci: Alomerović – Friedrich, Sarr, Hofmann, Aubameyang, Schieber, Großkreutz.

1. FSV Mohuč 05: Karius – Bell (46. Parker), Bungert, Noveski (C), Pospěch – Geis, Moritz (46. Saller), Díaz, Malli (76. Koo) – Okazaki, Choupo-Moting.
Náhradníci: Krešić – Svensson, Fathi, Saller, Koo, Parker, Soto.

Rozhodčí: Schmidt – Walt, Voss