Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – FC Nitra

3:0

konec (2:0)

19.04.2014, 17:30 • Štadión MŠK Žilina (Žilina) • Dávid Švec sk

Tipsport: 1.6 3.63 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54

Žilina dala gól!
Krásna individuálna akcia ERNESTA MABOUKU, ktorý sa predral po pravej strane do šestnástky Nitry, nedokázala ho od lopty odstaviť trojica obrancov a prízemnou strelou prekonal i Matúša Putnockého.

35

Žilina dala gól!
Krásna kombinačná akcia Žiliny, William našiel výborne postaveného MICHALA ŠKVARKU, ktorý dnes po druhý raz prekonáva Matúša Putnockého.

5

Žilina dala gól!
Lepší vstup do stretnutia si Žilinčania ani nemohli predstavovať. Už v piatej minúte sa dostávajú po peknej kombinácii do vedenia! Wiliam obdržal v pokutovom území krásny oblúčik, mohol zakončovať sám, no neulakomil sa a veľmi pekne posunul loptu na MICHALA ŠKVARKU, ktorý sa v stopercentnej šanci nepomýlil a poslal loptu prízemnou strelou k pravej tyči. Matúš Pútocký ostal ako zamrznutý a za zakončením žilinského stredopoliara sa len bezmocne obzrel!

MŠK Žilina – FC Nitra

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 5. Škvarka (Alves de Oliveira), 35. Škvarka (Alves de Oliveira), 54. Mabouka

Karty:   74. Škriniar (ZIL)   87. Šmehyl (NIT)

MŠK Žilina: Krnáč – Piaček, Mabouka, Škriniar, Káčer – Pečovský, Hučko, Škvarka, Jurčo (89. Guba) – Alves de Oliveira (83. Paur), Mihálik (75. Jelić).
Náhradníci: Le Giang – Králik, Vavro, Kadlec, Guba, Jelić, Paur.

FC Nitra: Putnocký – Pillár, Husár, Kolbas, Nascimento (46. Harbuľák) – Boszorád, Čery (60. Kotrík), Šmehyl, Augustín – Kostelný, Böhm (82. Dubeň).
Náhradníci: Stránský – Dubeň, Harbuľák, Kotrík.

Rozhodčí: Kružliak – Somoláni, Hancko (Ádám)

Diváci: 2158